Kasko Hakkında
-
Alper'in konusuna yazmıştım ama anasayfada çıkmıyor o
Cuma günü yoğun fırtınadan dolayı yan apartmanın merdiven ışıklığı (şu camlar var profil var ya ) aracımın üstüne düştü exper raporu ne olur ne biter perte çıkar mı :) bi öğrenebilir miyiz?
-
Hocam bu konuda üstat Dj Alper ;
Olabilir hocam tavan mavan ezik hep baksanaa
-
olay böyle işte
-
nasıl oldu rüzgardanmı yoksa ? iş kazası
-
Rüzgardan hacım yan apartmanın bu ışıklı profili rüzgarda havalanıyor çat arabanın üstüne saplanıyor :)
-
perte ayırmazlar gördüğüm kadarıyla
poliçende doğal afet temiantın varsa kaskon karşılar
uçan ışıklı pano kendinize ait değilse sigortacına sor pano sahibinden hasarı sigorta şirketi rücu edebilirmi diye en azından hasarsızlığın bozulmaz
-
Bende de pasific var, fotoğrafları gördüm içim acıdı be
Geçmiş olsun hocam
-
DJ_Alper bunu yazdı
perte ayırmazlar gördüğüm kadarıyla
poliçende doğal afet temiantın varsa kaskon karşılar
uçan ışıklı pano kendinize ait değilse sigortacına sor pano sahibinden hasarı sigorta şirketi rücu edebilirmi diye en azından hasarsızlığın bozulmaz
Poliçede doğal afet şeyi var öyle işlettirdik zaten, uçan pano değil binaların merdiven boşluğunun üstündeki demir profil camlı kısım. Şimdi soracağım dosyayı kontrol ettiğimde tavan şasisi tavan sacı yan sanayi de yok orjinal de yok, ekspertiz aracın hurda fiyatını almış sahibinden.com daki emsal boraların fiyatlarını koymuş acaba perte çıkaracaklar gibi mi?
-
Gecement bunu yazdı
Bende de pasific var, fotoğrafları gördüm içim acıdı be
Geçmiş olsun hocam
-
amk arabada kız gibiymiş ya.
çok geçmiş olsun hocam.. en az zararla atlatırsın umarım..
-
Tavanda ezik olduğundan dolayı satarken satman zor olabilir.Zira alıcı arabayı takla atmış sayıyor.