Kasperskey..
-
Merhabalar , kavkiskey.com kullaniyodum ama acilmiyor.
KIS 2009 8.0.0.506 kullaniyorum uzun suredir guncelleyemedim yardim lutfen..
-
hiç başıma gelmedi :( bilen müridler vardır bekle gelir cvp simdi
-
1- Önce kasperskynizdeki tüm aktif keyleri silin (denemek için 30 günlük olanda aktifse onuda silin.)
2 - Kaspersky programınızı tamamen kapatın (sağ alt köşedeki kaspersky simgesine sağ tuş tıklayın ve çıkışa basın)sonra kaldır kasperi
3 - "Başlat > Çalıştır > Regedit" komutlarıyla kayıt defterine girin.
4-1 - "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KasperskyLab\LicStora ge" bölümünde sağda "kis" isimli bir dosya var onu silin.
4-2 - "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Cryptograph y \RNG"
bölümünde sağda "seed" isimli bir dosya var onu silin.
4-3 - "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\SystemCerti f icates\SPC\Certificates"e gelin "Certificates" dosyasının solundaki "+"işaretine basın ve altta çıkan klasörlere tek tek tıklayıp sağda çıkan "blob" dosyalarını silin.son kur kasperi 30 gün deneme all
30 gün sonra 1. adımdab gene başla
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------kis 2009 ' da işe yaramıyor..
bende bunu yeni keşfettim karaliste değil
3 aylık serial
Mpq9t-eazhx-9s3gf-x2y3z82 gün felan kaldı
-
dai 2009 a işe yarıyor yav nasıl yaramıyor ben kullandım öleee :S
2.adımla 3. adım arasındaki belki onu görmemişindir kaldırıp tekrar kurunca oluyordu :S
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------dai 2009 a işe yarıyor yav nasıl yaramıyor ben kullandım öleee :S
2.adımla 3. adım arasındaki belki onu görmemişindir kaldırıp tekrar kurunca oluyordu :S
-----------------------------kis i pc den silincer oluyore biliorm ama silip yüklemesi 30 saat sürüyor ne dönemde olursa olsn yinede 2-3 gün içinde piyasaya çıkıo key
-
up :(
o keyi calistiramadm? .key dosyasi gerekmio mu
-
up..
-
:|
-
güncel keyler : http://ul.to/ith7yt
-
not alayım, belki key atan olur da deneriz...