folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Kaspersky İnternet Security (7.0-125) Güncel Key 24.06.2008

Kaspersky İnternet Security (7.0-125) Güncel Key 24.06.2008

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

güncel key : http://uploaded.to/?id=mj52c2

güncel keylerinizi girin arkadaşlar..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abizittin
    Abizittin's avatar
    Erkek
    eyw hocam saolasın.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Dişi

Deminden beri, mevcut key kara listeye alınmış, uyarı verip duruyordu kis. Nerden key bulcam derken karşımda bu konu. Çok makbule geçti saol.

allcolorsarebeautiful.net
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    Essan hocam, saygılar sunuyorum..

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

az önce banada kara listeye alındı dedi. başarıyla uygulandı teşekkür ederim.

edit: yine kara listeye alındı diyor. anhatarımız engellenmiş. 312 gün var diyor peh. 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:
    -----------------------------

edit: yine kara listeye alındı diyor. anhatarımız engellenmiş. 312 gün var diyor peh.

Yok yok key sağlam. 

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:

hocam eski anahtarları sil ondan sonra yeni anahtarı ekle..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar bildiğim kadarıyla, sahte serialler hemen blacklist e alınıyor. Bunun bir çözümü var, araştırıp forumlarda bulabilirsiniz. Mantığu şuydu : Serial girmeden bize 30 günlük deneme süresi veriyor ya, biz bu işlemi kayıt defterinden sıfırlıyoruz ve her 30 günde bir 30 günlük trial sürüm kullanabiliyoruz :)

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozoglan
    ozoglan's avatar
    Erkek
    mamii bunu yazdı:
    Arkadaşlar bildiğim kadarıyla, sahte serialler hemen blacklist e alınıyor. Bunun bir çözümü var, araştırıp forumlarda bulabilirsiniz. Mantığu şuydu : Serial girmeden bize 30 günlük deneme süresi veriyor ya, biz bu işlemi kayıt defterinden sıfırlıyoruz ve her 30 günde bir 30 günlük trial sürüm kullanabiliyoruz :)
    ben öle kullanıorum ama pc cok fazla kasıo.serial varken  böle değildi

paramparça aşklar ve köpekler..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozoglan
    ozoglan's avatar
    Erkek
    eywallah cok saolasın 365 günüm kaldı :P

paramparça aşklar ve köpekler..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

başarıyla uygulandı inş biraz sonra kara listedesiniz damgası yemem.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 2404 Toplam Mesaj: 16