Kaspersky Noluo
-
-
Tahribata girmemede izi vermio web tarayıcısı tbtde bişeymi buldu acaba :D
-
bende de 7.0 var bir sorun teskil etmiyor
sanirim yanlislikla yasakli siteler arasina eklemissindir.
-
ayarları bozuktur bende sorun yok şuan garip bişi var virüs tarayıcılar pc ye göre değişik sonuçlar veriyor ark aynı dosyayı ayni anti virüs ile taratıyor bişi yok bende msn i bile siliyor bazan bende de var kasper ama şu ana kadar öle bişi olmadı.
-
Harbiden bu kaspersky yapan mühendislerde bi yamukluk var arkadastada baska bi sitede sorun verdi :l
-
customızede ızın verlenlere tahrıbat.com'u ekle
-
security seviyesi yüksek olduğu için engelliyor.bende uzun bi süre kaspersky kullandım ve daha geçen gün sildim.kaspersky'in tbt yi açmaması olayıyla bende karşılaşıyordum ve messenger ı açmaması,kendi kafasına göre silmesi vs.. .. :) .o yüzden antivürüs ü kapatıyordum ondan sonra giriyordum . ama herşeyi engellemeye çalışması artık bende kaspersky e elveda dememi sağladı :) bi süre archavir 2007 :S test :)
-
thecoltfire bunu yazdı:
-----------------------------
Harbiden bu kaspersky yapan mühendislerde bi yamukluk var arkadastada baska bi sitede sorun verdi :l
eğer kaspersky daki içerik filitrelemesini aktif hale getirdiysen ve seviyeyi en yüksek yaptıysan doğal bişi bu içeriğe göre siteyi engelliyor içerik flitresini orta seviyeye getir -
Kaspersky ayarlara gir ordan Parental Control kapat ve tahribata girmeye devam :)
-
Saolun beyler kasper akıllandı acıo :D
-
SuNNeTcHi_eFhEnDy bunu yazdı:
kaspersky'den nefret ettim son 2 ay icerisinde yaw. Milletin Adsense reklamlarina tiklicaz ggostermiyor. Internetten vidyo izlicez ya acmiyor yada 10 dakka sonra fln aciyor. Simdi de Scan yap diyorum baslatamadi bi turlu biseler eksik diyor :D
Ben bir video izlemeden önce kav ı kapıyorum : \
Toplam Hit: 3498 Toplam Mesaj: 19