folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Katiplik Mülakatı

Katiplik Mülakatı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

7 sene önce Kütahya'da girmiştim soruların hepsini bilmeme rağmen 54 kişi arasından sonuncu yapmışlardı beni :)

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

dayı olan varsa 2 maaş veririm :)

kaç kelime yazdığımız belli değil söylemiyorlar. sadece başarılı oldun bilgisi verildi.  

95 kişi geçmiş 20 kişi alacaklar.

imzayı bıraktım basıyorum artık
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amare
    amare's avatar
    Erkek

siyah takım elbise içine beyaz gömlek kırmızı tonlarında kravat ve kahverengi iskarpin ayakkabı 

saç ve sakal traşın güzel olsun saçların abartılı olmasın hafif bir jöleyle şekil verebilirsin parfüm olarak fazla baharatlı olmayan yaz geldi ona uygun bir koku sürebilirsin 

mülakat sırasında kimseyle konuşma kimseye bir şey sorma kendine sordurtma herhangi bir küçük bir şey moralini bozar ve asık bir suratla çıakrsın komisyonun karşısına 
    içeri girdiğinde halini hatrını sorarlarsa sen cevap ver ama kesinlikle onlara " siz de nasılsınız " gibi bir soru sorma 
    kendine güvenin tam olsun fazla bağırmadan konuş ama keskin bir dille konuş 
    sorulan herşeye doğru ve samimi bir şekilde cevap ver kıçından bir şey uydurma herifler anlıyorlar 

sorulacak sorular az çok bellidir Atatürkün ilkelerini inkilaplarını su gibi bil 
    katiplikle ilgili hangi kanun yasa varsa onu bil 
    genel kültürle ilgili olarak güncel olaylar olabilir en son nerde deprem olmuş nerde sel felaketi olmuş bizim ülkeyle ilgili 2020 olimpiyatlarını sorabilirler hangi ülkelerle yarışıyoruz gibisinden 

bunları yap bakalım sonuç ne olacak 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    captain bunu yazdı

biladerim dayın varmı dayın dayın varsa sorular şunlar adın soyadın anne adın baba adın doğum tarihin dayın yoksa eğer ki atatürkün ebesinden tutda köpeğine vs vs vs yakın tarih osmanlı tarihi atatürk ilke ve inkılapları nerde 20 cmlik çubuk onları bulup soruyolar. dayı bulmadan işin zor anlıcan :)

Kaptan içimden geçenleri ne kadar da güzel ifade etmiş.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek

Mülakata gidecek arkadaşlar takım elbise ile gitsinler, kılık kıyafet düzgün olsun, dik durun mülakatta, genel kültür ve anayasadan çıkar genelde mülakat soruları, ayrıca bilmediğiniz soruya direk bilmediğinizi söyleyin, amaç kendinizi ifade edebiliyor musunuz ve gerektiğinde doğru şeyler söylüyor musunuz onları görmek :) 

Sınavı geçtikten sonra da pm atın ki haberci denen Adalet Bakanlığı messengerından birbirimizi ekleyebilelim :)

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek

Takım elbise giyin tabiki.

Ayrıca kendinizi fazla memur oldum havasına kaptırmayın daha sonra üzülürsünüz.

İnanın bana içeride doğru cevap verip vermemeniz hiç önemli değil, klasik bi laf olucak ama torpilsiz girmeniz baya bi zor.

Bende 4.mülakatıma giricem ama hobi olarak giriyorum mülakatlara :)

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    Pc-ErrOr bunu yazdı

İnanın bana içeride doğru cevap verip vermemeniz hiç önemli değil, klasik bi laf olucak ama torpilsiz girmeniz baya bi zor.

hocam peki mülakatların genel durumu nasıl geçmişti

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    Adam eger eleyecekse 2 lsfina bakar zaten.

Kaldi ki boyle yerlerin kimin elinde oldugu belli hevesini kirmayimda ABi'siz ABLA'siz zor be hocam :/

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek
    MaTRiXe bunu yazdı
    Pc-ErrOr bunu yazdı

hocam peki mülakatların genel durumu nasıl geçmişti

Bana bakarsan 3üde gayet güzeldi, ancak sordukları soruların hepsinin bilinmesinin imkanı yok.

Listeler hazırdı, biz görüntü için ordaydık sanırım :)

Edit: Ayrıca benim daha önceki 3 mülakatım 2'si Danıştay 1'i Yargıtay'ındı. Adliye'nin mülakatına ilk defa giricem.

Pc-ErrOr tarafından 02/Nis/13 22:42 tarihinde düzenlenmiştir

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

binlerce kişinin bunlara umut bağlamasına sebep olanlar utansın ne diyeyim. Umutlar da sönük aynen dediğin gibi görüntü olsun diye ama şunu anlamıyorum mülakatı yapanlar da kof insanlar mı bu kadar torpil dönüyor. Anlamıyorum böyle basit mi bir insanın hakkını gasp ediyorlar tüm yaşamını etkileyebilecek birşey belki lanet olsun bok varmış gibi bunları düşünüp isyan edercesine konuşuyorum. Neyse tamam gidip kendime kızayım

Toplam Hit: 2691 Toplam Mesaj: 21