folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Kavga / Dövüş Teknikleri ..

Kavga / Dövüş Teknikleri ..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    ZaYGo bunu yazdı:
    -----------------------------

Size bildiğim ninjatsu tekniklerinden 1 tanesini soylicem.Bu tekniği etrafındakilere cuneyt arkınlık yapanlar için kullanalabilirsiniz.(okulda vss.)

Adama size laf sokmasını sağlayacak bi laf edin ama uzun cevap verecek olsun.O daha cevap verirken size nasıl anlatcam bilmiom ama 2 parmağınızdan destekleiğ orta parmağınızla 2 kaşın ortasına sert vuruş yapmaktır.Ama bunu yaptıkdan yarım saniye sonra (ecele etceksiniz) adamın boyununa elinizi açık bi şekilde hızlı indirin sonra adamı omuzlarından tutup çenesine tekme koyun ve savurun. Adamın işi bitmiş demektir.Bu işlemleri en fazla 3 saniyede yapmanız gerekiyor.Doru uygularsanız. Bir serseriye bir daha unutamayacak bir ders vermiş olursunuz.Eğer öküz gibi yaparsanız adamın sakat kalma riski var.(dikkat!)

vay be bu hareketin mümkün olduğunu sanmıom :D ...sen parmakla adama vurmaya çalışırken yumruk yersin...tasvip ettiğim bir saldırı biçimi değil valla :D ama yapabilene ne mutlu :D

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    3 yıl boyunca ninjatsu kursuna gittiğin zaman ellerin makine gibi oluo :) Tabi günde 1 saat antream yapıcaksın. Daha seri olmak içn. Adama o parmak vuruşu 1 sn içinde yapcaksın.Yapınca ne olcağını soylemicekdim ama soylim. Orda gozlerle ilgili bişi var. Oraya ani ve sert vuruş yaparsan adamın gozu kararıyor.Ama doru uygulanki zatan adam. sana yumruk atmadan once bunu vurucan.Sonra boyununa ve omuzlardan asılıp çeneye tekme atıcaksın. burda önemli olan husus kavgaya müdahale edilmicek. Ama sen ben öle hareket yapamam kodum mu indrrim direk diosan, senin karşına dövüs bilen bi adam çıkmamıs demektir veya ii bilen çıkmamısdır. Ben tinercileri dovmusdum paramı istedikleri için.

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    ZaYGo bunu yazdı:
    3 yıl boyunca ninjatsu kursuna gittiğin zaman ellerin makine gibi oluo :) Tabi günde 1 saat antream yapıcaksın. Daha seri olmak içn. Adama o parmak vuruşu 1 sn içinde yapcaksın.Yapınca ne olcağını soylemicekdim ama soylim. Orda gozlerle ilgili bişi var. Oraya ani ve sert vuruş yaparsan adamın gozu kararıyor.Ama doru uygulanki zatan adam. sana yumruk atmadan once bunu vurucan.Sonra boyununa ve omuzlardan asılıp çeneye tekme atıcaksın. burda önemli olan husus kavgaya müdahale edilmicek. Ama sen ben öle hareket yapamam kodum mu indrrim direk diosan, senin karşına dövüs bilen bi adam çıkmamıs demektir veya ii bilen çıkmamısdır. Ben tinercileri dovmusdum paramı istedikleri için.
    tinercinin aklı genelde kayıktır sen niye 3 sene önce karşıma çıkmadın hoca  ja ?  :P..

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=hp32&folderid=24067

:P bebeliğimize veriniz..
    abi 3 sene ne bilim günde bi saat çalışmaya üşenirim şahsen vücud geliştirmeye daha uygunluk var.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bboy_kaya
    bboy_kaya's avatar
    Erkek

hp32 bunu yazdı:

canlandırma

pişt bakarmısın lan?
    buyur?
    ne bakıyon lan hesabı ndan tut

saat kaç ?
    3
    niye 5 değile kadar bi yöntem

fakat bunu aklımızda tutmamız için uğraş göstermemiz lazım ,
    yoksa kavga esnasında şimdi nabıyoduk lan diyebilme olabilitemiz yüksek olacak :)

aga, bu canlandırmaların arasına şunu da eklesek ii olur bence... 

-Niye gözünün üstünde kaş var huleyynnn????? :D

Love is nothing without fucking!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

@ZaYGo

saygılar abi :D

bu arada o göz olayını öğrenmek iyi oldu ama parmağı oraya koycam diye adamın gözü çıkarmakta var; belki öylesi daha bir işe yarar:D 

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    ağırlık kaldırara yapılan vucut geliştirme hantallaştırır.Onun yerine şınav,bafiks ve mekik le bütün vucutu çalıştırır. Hormonlu abd askerleri gibi olmassınız.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    ZaYGo bunu yazdı:
    ağırlık kaldırara yapılan vucut geliştirme hantallaştırır.Onun yerine şınav,bafiks ve mekik le bütün vucutu çalıştırır. Hormonlu abd askerleri gibi olmassınız.

hoca sadece kol kaslarımı çalıştırıyorum yani kafa kasları için bişi olsa kafa atmak için onuda yaparım :)

okul bizim mübarek müptela kavgadan kaçarsan sonunda kaçınılmaz oluyo okul ege nin en boktan okulu öyle diyeyim :)

http://www.sakintaekwondo.com/kisisel-say/Makaleler/direnccalismasi.htm
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    20 yaşını bitirmeden başlamanı tavsiye etmem.Ağırlık kaldırmak boy uzamasını yavaşlatır.Atıyorum günde 1mm uzuycaksan, o gün 25 kere 3 kg kaldırsan boy uzama miktarın 1mm den 0,5 e düşer.yani 0,5 kaybın olur.(Rakamları salladım)  Bundan oncede doktora başvurman gerek, çünkü bilinmeyen bi hastalığı varsa kas geliştirerek kendine zarar verirsin.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    ZaYGo bunu yazdı:
    20 yaşını bitirmeden başlamanı tavsiye etmem.Ağırlık kaldırmak boy uzamasını yavaşlatır.Atıyorum günde 1mm uzuycaksan, o gün 25 kere 3 kg kaldırsan boy uzama miktarın 1mm den 0,5 e düşer.yani 0,5 kaybın olur.(Rakamları salladım)  Bundan oncede doktora başvurman gerek, çünkü bilinmeyen bi hastalığı varsa kas geliştirerek kendine zarar verirsin.
    hoca boyum yeterince uzun ya çok şükür :|
    ama denememde fayda var tavsiyeler için teşekkürler.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

dovus kabiliyeti dogustan gelir, yurekte yatar, uyandirmak icin ruhundan, facandan ve aciyan yerlerinden ozveride bulunman yeterli sonradan ogrenecegin ile adam dovecegini saniyorsan, ancak coluk cocuk doversin, spor olarak yapip ter atmak, beceri kazanmak, vucudunu formda tutmak ise ne ala...

boxa judoya suna buna mahalle kavgasi icin para verecende ne olacak, sokarlar emaneti kicina , gider paralar bosuna.

o estetik kavgalar ancak ringte olur, sokakta yok oyle bir sinema, en krali yalan olur.

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=46766&sayfa=2

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
Toplam Hit: 76048 Toplam Mesaj: 63