Kavgam Kitabını Okuyanlar
-
o zaman ki yaptıkları aptallıktı. zaten hitlerde aptalın tekiydi . sarı saçı mavi gozu yok die bi insanın canına kıyamazsın yada başka sebeblerden . kendisi nasl dı sanki .. ? yok yahudiler şunu y apıoalrdı satılıodu ama almanın hristiyanın satılmıodu dio snde biraz kafanı kulansan satamıacagın yapamıacagın şey yok. bu sebeblerden bir ırka kıyıosan gerizekalılıktan delilikten başka bişi diyil. o herifin yahudilrre yaptgnı şu an yaghudiler filistine müslümanlara vs bize yapıolar. bunların olmasının tüm sebebi o zamanki yaptıgı gerizekalılık adilik. kendiside yahudi doabilirdi o zaman lar , doacagı zamanı nerde doacagını kendisimi seçio ? işte gerizekalılık boyle bi liderde olamaz zaten lider dediin nerde duracaını bilmeli sınırlarını koymalı bu herif yapamıacagı şeyerele kalkıştı neyine gidiosn rusyayı almaya çalışıosn ? almanyanın geleceini düşünüomuş , ne komik ! tek ırk tek devlet olacakmış :) tek lider olcakmış bide :) bu zmanda vede hiç bir zaman hitlerin yaptıgı aptallık tartışmaya bile değmez aslındada ::)
-
Dünyanın en çok satılan kitabıdır kavgam.zümsük almanya ile bizi kıyaslamış.bizim önce alman gibi disiplinli olmamız lazım.Atatürk ten sonra herşey arkamızda patlatılmış.almanya da adolf hitler iktidar olmuş ama üstün alman ırkı ve büyük almanya için çalışmış.sömürge almanya yı süpergüç almanya yapmış.faşist halde bile.bir çok buluş kimya ve biyolojiye kaynak olmuş.onlar dini ortaçağda kontrol altına almış biz hala din kisvesi ile yaşıyoruz.kim din hakkında konuşuyorsa peşinden koşuyoruz.eğitime bilime hiç rey vermiyoruz.şanlı geçmişimizle goy goy ederiz ama karanlık geleceğimizi görmeyiz.bizimkisi kendisi olamamış 3. dünya pedofillerinden oluşmuş halk yığınlarıyız.bizi etkileyen kim olursa olsun enseyi karartır vatanı bile satarız.güçlü birey olmanın yolu güçlü eğitimdir.şimdi almanya daki naziler büyük almanya için uğraş vermişler.bizim tayyibanlar ne için uğraş veriyorlar;Kürt Sait ile Şeyh Sait in emellerine giden yolu kullanarak amerika ve İngiltere nin türkiye şebekesini oluşturmak.bunu da en güzel kılıf olarak halkın zayıf yönü olan dini pazarlayarak ve tekelleştirerek yapmaktır.Almanya bu ve de başka sebepler için diyet ödedi ama biz kendimiz halk olarak öyle bir şey yapamadık.endüstri devrimi eğitim devrimi vs.darbeler halkları kanaliz etti sadece.ben şu an ki durumdan çok üzüntü duyuyorum çünkü sömürülen bir halk ve ülke var ve hala birileri uyutulabiliyorlar ve uyuyorlar.
-
http://www.ilknokta.com/urun/44245/Heil-Hitler.html
şu kitabı bir okuyun.Eğer hitleri okumadan, kavgamı okumadan yargılıyorsanız yanlış yapıyorsunuz.ADam sarı saç ve mavi göz dememiş.Demiş ki bir milleti bozmak içinm dil 2. sıradadır.1. sırada kan vardır.Yahudilerin kadınları başka erkekler ile evlenirken, erkekleri sadece yahudi kadınları ile evlenir.Bunun nednei anneden gelen baskın olduğundan, yahudiler kirlenmez.Şeklinde birşeyler diyordu.
Atatürkü savunmak ve yargıulamak , nutuğu okumadan ne kadar saçmaysa adolf hitler içinde aynı saçmalık geçerlidir.Ben karşıtken okudum, düşünceleri aklıma yattı.Sizin yatmaya bilir.Fakat okumamışsanız yanlışınız var demektir.
Sizinle tartışmak mantıksız.Okuyanlara söyledim.Okumayan adamlar ile bu konuda konuşacak- tartışacak bir şeyim yok.Okuyup beğenmediyseniz eyv.Fakat bir göz atın.Şu bahsettiğim kitap yada;
http://www.tahribat.com/Forum-Kavgam-Kitabi-Ve-Diger-Liderleirn-Kitaplari-Varmi-104643/
-
bizede öyle bi başbakan lazım tam su anda su dakıkada...
-
Nutuk'u okudunuz, bitti, iyice anladınız, anladıklarınızı Atatürk'ün muassır medeniyetler seviyesine çıkma ülküsü doğrultusunda uyguladınız ve bu ülküyü gerçekleştirdiniz; sanki sonuca ulaşamadınız g.tü b.klu Hitler'i okuyup bir şeyleri gerçekleştireceksiniz.
İsteyen istediğini okumakta özgürdür; okuduğun şeylerle vardığın hiç bir yer olmazsa da isteyen sana istediğini söylemekte özgürdür.
-
Bütün bu şerefsizleri doğrayacak bi hitler de ben olamaz mıyım ki???
-
kitabın 270. sayfasında falanım ve tamda bulundugum yerlerden bahsedılıyor bu konuda sanırım
adamın en cok hoşuma giden yanı kuran,ı kerimi örnek almasıdır kitapta önem arz eden yerleri şimdiye kadar olan
bölümlerini özellikle işaratledim okuncagını bılsem neler yazarım burayada emınım okunmaz yazım uzun olur dıye
adam yahudileri o kadar güzel analiz etmişki alman ırkından fazla yahudileri irdelemiş katletmekle iyimi yapmış
sonucları yahudinin lehinemi aleyhinemi olmuş tartışılır bu konuda tartışılmıyacak tek şeyin hitlerin zekasının
oldugunu sölemek isterim
-
KaptanMagaraAdami
konu zaten Atatürk vs Hitler değil.Bak ne dedim orda, kavgam kitabında hitler yahudileri analiz etmiş.Bu analizler için gereken propaganda dan tut, kadrolaşma vs.. içinde çoğunu tarikatlerde gördüm.
Atatürk ile alakalı birşey yok.Sadece diyorum ki bir adamı yargılamak için önce fikirlerini, düşüncelerini bilmeleri lazım.Şimdi hitlerin yahudileri nasıl gördüğünü bilmeyen tonla adam var.Kalkıp bana hitler saf kan alman istiyordu bu yüzden öldürdü diyenler oluyor.Oysaki hitler 14-15 yaşlarına kadar yahudiler konusunda en ufak rahatsızlık duymuyordu.
Amacı saf kan falanda değildi.MArksizm ve siyonizm hareketlerini engellemektir.Eğer şu kitabı okursanız bi güzel anlarsınız.FAkat yok hitler böyle salak, şöyle gerizekalı deyip , kitabını, düşüncelerini okumamışsanız bi zahmet konuşmayın.
ADam 13 yaşlarından sonra bilmediği konularda sürekli kitap, dergi, broşür vs.. okumuş.Bİlmediklerini araştırmış.Bunları kitapta aktarmış.KAvgam kitabı birazcık sıkıcı gelebilir.Bir özeti olarak alttaki kitaba bakabilirler;
http://www.ilknokta.com/urun/44245/Heil-Hitler.html
Yok ben kavgamı okuyacağım derseler ;
http://www.tahribat.com/Forum-Kavgam-Kitabi-Ve-Diger-Liderleirn-Kitaplari-Varmi-104643/
Zaten nutuğu seneler öncede okudum.3 kez okudum nutuğu.Atatürk ile ilgili yazı, film vs.. hepsi takip ettim, ediyorum.Hitler bile tarihinizi bilin, milliyetçi olun diye anlatıyor.Hitleri seviyorum deyip ATatürkçü olmayan biri ya hitleri anlamamıştır, yada gariplik vardır.
Bu yüzden kimsenin ATatürk ile hitleri karşılaştırdığını sanma.Konu amacı farklı.
--
adamgibi
Hocam bazen sıkıcı olabilir fakat kitap güzel.Ben kendi fikirlerini merak ediyordum.Yahudileri o kadar iyi analiz etmiş ki, yahudilerin destek verdiği her türlü grubu, milleti, ülkeyi tanıyabilirsin.
Şimdi cumhuriyet düşmanları, şerefsizler kadrolaşacak, ülkeyi bölmek için elelrinden geleni yapacak (medya sayesinde).İktidarda istedini koşturacak, ülkenin suyunu çıkartıp herkese satacak, sonrasında kalkıp adamları öldürmemek gerek diyeceğiz.
Onların düşüncelrine göre vatan hainlerini hapse atıcaz, bizim vergilerimizle yemek yiyecek.Öldürme diye birşey şimdi olmaz, o zaman çalıştıracaksın.VAtan hainleri taş kırsın, plastik mermi fabrikası aç orda pkklı göstericiler için plastik mermi üretsinler.
Vergilerimle onları beleşe hapiste mi yatırıcam ? Ayda bir zor yıkanan, kuru ekmek iyen adamı hapiste her gün yıkattırıp önlerine yemek koydurucam hea ?
Yıllardır psikolojik savşa ve propagandanın gerekliliğini anlatıp duruyorum.Hitleri okuyunca onunda katıldığını gördüm ve sevindim.CAhilleri ve hatta aydınları bile iyi bir propaganda ile istediğin gibi yönlendirebilirsin.MEdya önemli bir güç.FAkat medyada kimler var birde ona bakın.
Bilgileri oldukları gibi değil, tartıp biçmemiz lazım.Yoksa herşeye inanırsak yandık..
-
İSteyene kavgam kitabı ;
http://sites.google.com/site/buneyasimdi/AdolfHitler-Kavgam.pdf?attredirects=0&d=1
-
ZUMZUK ARKADAŞ DOĞRU SÖYLÜYOR ADAMIN ÇOK İYİ TAHLİL VE TESPİTLERİ VAR AYRICA SALLAMA BİR ESER DE DEĞİL BELLİ BİR BİLGİ VE BİRİKİMDEN SONRA YAZILMIŞ...
ASLINDA HİTLER MAŞA OLARAK --YAHUDİLER TARAFINDAN,NEDENİNİ YAZACAĞIM AZ SONRA--KULLANILMIŞ BİR ADAMDIR...
2.DÜNYA SAVAŞININ NEDEN ÇIKTIĞI İLE İLGİLİ HERKES BİRŞEY SÖYLER AMA KİMSE GERÇEĞİ SÖYLEMEZ ...ASLINDA 2.DÜNYA SAVAŞINA SEBEP OLANLAR AVRUPA VE AMERİKADAKİ KALBUR ÜSTÜ ZENGİN BİR KAÇ YAHUDİ İŞADAMIDIR...AMA HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ MAZLUM OLAYINA İŞİ BAĞLAMAYI VE HİTLERİ HARCAMAYI BAŞARMIŞLARDIR...
BU YAHUDİ ZENGİNLER ALDIKLARI BİR KARARLA ARAPLARIN ELİNDEKİ TOPRAKLARI UCUZ FİYATTAN TOPLAMAYA VE BURADA İSRAİL DEVLETİNİ OLUŞTURMAYA KARAR VERDİLER...AMAÇ AVRUPADAKİ YAHUDİLERE BURAYI ALDIKLARININ ÇOK ÜZERİNDE BİR FİYATA SATAMAK HEM DEVLETİ OLUŞTURMAK HEMDE RANT SAĞLAMAKTI...
NE VARKİ AVRUPADAKİ YAHUDİLER BUNA SICAK BAKMADI VE RAĞBET ETMEDİ...AMİYANE TABİİRLE MAL YAHUDİLERİN ELİNDE PATLADI...HEMEN BİR ÇÖZÜM ÜRETİLMELİYDİ VE BU ÇÖZÜM ÇOK SERT VE KATI OLMALIYDI...O DNEMDE KENDİ HALİNDE TAKILAN VE YAHUDİLERDEN NEFRET EDEN HİTLER BULUNMAZ HİNT KUMAŞIYDI..HEMEN DESTEKLER VERİLDİ HİTLERİN GÜÇLENMESİ SAĞLANDI BÖYLECE YAHUDİLER GÖÇE ZORLANABİLECEK VE KARLI FİYATTAN ALINAN TOPRAKLAR SATILACAKTI...
HİTLERİN HER TÜRLÜ FİNANS MEDYA VE GEREKLİ DİĞER DESTEKLERİ YAHUDİ İŞ ADAMLARINCA YARATILDI ARTIK HİTLER YÜKSELEN BİR DEĞERDİ...SENATONUN BOMBALANARAK YIKILMASI OLAYINI BİLE FİNANSE ETTİKLERİ YAZILIR...SONUÇTA HİTLAR YAHUDİLERİ YOK ETMEYE BAŞLADI VE GÖÇ HAREKETLENDİ ...ANCAK GÖZ ARDI EDİLEN ŞUYDU GÜÇ VERDİĞİNİN GÜCÜ SENİ AŞINCA NACAR KALIRSIN VE ÖYLEDE OLDU...
BAŞLANGIÇTA İSTEDİKLERİGİBİ YÖNETTİKLERİ HİTLER ARTIK BİR ÇIĞ OLMUŞ ÜZERLERİNE GELMEKTEYDİ...
DAHA YAZILACAK ÇOK ŞEY VARDA ...AVCILAR AV OLMUŞTU::))