Kaybedenler Kulubü
-
Kanal D de yeni başladı denk geldim :)
Tüm Müridlere gelsin bakalım
-
Pardonda müdür konu niye gizli ? :) sadece tarikat üyelerine mi kaybedenler kulübünü veriyorlar tvde :)
-
VideoJockey bunu yazdı
Pardonda müdür konu niye gizli ? :) sadece tarikat üyelerine mi kaybedenler kulübünü veriyorlar tvde :)
Kafa uçmuş knk :D
düzelttim
-
bu film tv den seyredilmez muhtemelen yarısı sansürlenmiştir. en iyisi indirin netten sansürsüz seyredin
-
Sansa bak canım sıkılıyordu, bu aksamki programlarını dinleyeyim dedim. Sonra begenip konu actim
http://tahribat.com/Forum-Cani-Sikilanlar-Kaybedenler-Klubu-172750/
sansa bu gece filmi varmis. Ama bunu sansursuz izleyin. TV'de tatli olmaz. Nejat İsler'in saglam oyunculugunuda goremeyebilirsiniZ.
---
bu arada niye Kaybedenler Klübü???
'80 lerden sonra (Özellikle Turgut Özal dönemiyle birlikte) ; insanlar çakal olanlara saygı duymaya başladı. Yani dolandırıcıysan (banka hortumlaya Demirel gibi) seni kimse suçlamaz (şimdilerde bile hırsıZ diyemiyorlar) aksine sana özenirler ve desteklerdi.
Buna tepki olarak; yani kazanan bunlarsa kabul, biz kaybediyoruz diyerek 'Kaybedenler Klübü'nü açmışlar
-
zumsuk bunu yazdı
Sansa bak canım sıkılıyordu, bu aksamki programlarını dinleyeyim dedim. Sonra begenip konu actim
http://tahribat.com/Forum-Cani-Sikilanlar-Kaybedenler-Klubu-172750/
sansa bu gece filmi varmis. Ama bunu sansursuz izleyin. TV'de tatli olmaz. Nejat İsler'in saglam oyunculugunuda goremeyebilirsiniZ.
---
'80 lerden sonra (Özellikle Turgut Özal dönemiyle birlikte) ; insanlar çakal olanlara saygı duymaya başladı. Yani dolandırıcıysan (banka hortumlaya Demirel gibi) seni kimse suçlamaz (şimdilerde bile hırsıZ diyemiyorlar) aksine sana özenirler ve desteklerdi.
Buna tepki olarak; yani kazanan bunlarsa kabul, biz kaybediyoruz diyerek 'Kaybedenler Klübü'nü açmışlar
bu arada niye Kaybedenler Klübü???
Bilmem standart
-
Çok gerekli bi konu olmuş +rep
-
izliyorum kacıncıya kim bilir yarında gidip barlarında bi bira içerim belki denk gelir uzaktan bi selam veririm ...
-
şimdide tv de filmi var hee :)
-
erol egemenin kim olduuğunu çözebien varmı ?
-
izlediğim en saçma türk filmi sanırım bu.