Kaybettiğim Sevgilimi Arıyorum..Yardım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek
    git araştır hiç deilse sonradan pişman olmazsın.bak subterano ne güzel dedi bole sevgi bulmak cok zor.git araştır sonradan çok pişman olursun bnden solemesi.inş. bulursun Allah yardımcın olsun

imza
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek
    Mesaj nickimyok tarafindan 18 Temmuz 2006 (Salı) tarihinde yazildi.
    pm attım ulaş bana bulurus

kımsenın beş kuruş menfaati yok millet ne güzel şeyler düşünüyor sizi seviyorum..

Boynumuz yiğit boynu, bükerse sevda büker.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuMBeRoNe
    NuMBeRoNe's avatar
    Erkek
    nickimyok hoca banada bi el at bende kaybettim hemide fana şeklide

|Tandır Tava Gedli Hamur Tükendi| Akıl Başa Geldi Ömür Tükendi |
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    abi istersen başlığın içine balıkesirli müritlere fln yazarsan daha iyi olur belki biri aşkla ilgili bişey diye girmez öyle olursa balıkesirli olan herkes bakar bence...geçmiş olsun abi ya inşallah bulursun....

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tatarramazan
    tatarramazan's avatar
    Erkek
    benim hiç yardımımım olmıcak maalesef ama yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara harbiden çok teşekkur ediorum

Bu niymiş la?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek
    Sen Hayatında En Çok Sevdiğin Kızı Bidaha Göremezsen Ne Yaparsın.

Bu Göreceli Bi Soru Olmakla Beraber Gerçeklere Dayalı Rasyonel Davranışlar Karşısında İtibarını Yitirmiş Bir Sorundur. O Kız Senden Ümidi Kesmiş Olabilir. E Malum Araya Zaman Girmiş. Maddi Engeller Var. Atalet de Var. Masaya Yumruğu Vurup Gidiyorum Diyemiyorsun ve O Kız İçin Ne Yapabilirsin O Zaman. Git Okuduğu Okula Bul.

Sen Kızları Hiç Tanımamışsın. Eğer En Hıyarın Bile Yanında Takılıyorlarsa Nedeni Sadece Garanti ve Güvence Meseleleridir.

Kız Seni Neden Bıraktı.Belki Statü Farkı Oldu. O Kız Değişti Arkadaşım
    Ama sana Geride Dönebilir.

Seversen ....lirsin .....sen Sevilirsin Noktaları Sen Doldur.

Halini Anlıyorum. Hemde Burdaki Herkesten Çok. İz Bırakanlar Asla Unutulmaz. İstesen Bulursun.

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeynep_
    zeynep_'s avatar
    Dişi
    YA HERKES ARAŞTIRSIN BİRŞEYLER YAPALIM EĞER BULDUYSAN BİZEDE HABER VER TAMAM MI ? UMUTLU OL
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek
    ve onu hala seviyorum..son olarak bir kez olsun ulaşıp veya bulup evlenme teklif edeceğim..olurya ilerde keşke bulsaydımda teklif etseydim belki kabul ederdi dememek için.umarım anlamışınızdır...... (bunları okuduktan sonra aklıma geldi bence gidip kendin arasaydın daha cabuk bulurdun bu arama metodu ile gelecek yüzyıla amacına ulaşırsın. dedektiflik zor zanaat degil cesaret + motivasyon+ emek)
    bu satırlar grup hiyerarşisini bozmak için degil...

:) mutluyum, huzurluyum
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    untouchables
    untouchables's avatar
    Erkek
    dostum sen bana babasının t.c kimlik yada vergi kimlik nosunu bul ben sana nerde oldukalrını buluvereyim ama özele mesaj geç.inşallah hayırlısı olur

You set up her pickle which you loved
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek
    hayırlısı olsun baba inşallah hersey umutların doğrultusunda gercekleşir... kalbindekine ve düşüncelerine inan gerisi zamana kalmıs kızma bana ama son görüstüğün gibi olabilecekmi acaba yorumların tamamını okuyamadım ama madem sevdin sevildin istese o kızda çabalayabilirdi dost acı söylermiş baba belki bu yazdıklarımdan sonra belamı belliceksin ama hadi buldun diyelim ya korktuğumuz basımıza geldiyse... o kız herseye değer diyosan Allah önce sabır sonrada kolaylık versin
Toplam Hit: 5469 Toplam Mesaj: 32