Kaydedilen Sesi Yazıya Dönüştürme?
-
o zaman biraz sıkıntı ama araştırıyorum bende
-
hocam tak kulaklığı dinle yaz ya ne var bunda
hatta yolla bana ben yazar yollarım sana
KaRaKuLe tarafından 12/Mar/13 00:53 tarihinde düzenlenmiştir -
KaRaKuLe bunu yazdı
hocam ben de dinleyip yazıorum şu an ama zaman kaybım çok oluyor. bu şekilde çok zaman aldığı için böyle bir program bulma arayışına girdim.
erc bunu yazdıo zaman biraz sıkıntı ama araştırıyorum bende
hocam doğru düzgün program bulamadım nette. var olanlar da 3bin 5bin TL
-
LynXMaSTeR bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
hocam ben de dinleyip yazıorum şu an ama zaman kaybım çok oluyor. bu şekilde çok zaman aldığı için böyle bir program bulma arayışına girdim.
olympusun bir modeli var ses kayıt cihazı olarak, yazılımıyla birlikte kalibre edilmiş geliyor, bende 2 3 tane olacaktı bakmam lazım ama çok ucuz olacağını sanmıyorum minimum 1000 vardır diye tahmin ediyorum. sesi doğrudan yazıya çeviriyor.
-
RETRET bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
olympusun bir modeli var ses kayıt cihazı olarak, yazılımıyla birlikte kalibre edilmiş geliyor, bende 2 3 tane olacaktı bakmam lazım ama çok ucuz olacağını sanmıyorum minimum 1000 vardır diye tahmin ediyorum. sesi doğrudan yazıya çeviriyor.
hocam öle çok uçuk rakamlara cihaz alacak durumda değilim, program felan varsa %90-95 oranında bile doğru düzgün dönüştürebilsek yeterli olur benim için
-
google nin var android de
-
hocam görme engelliler için GVZ(geveze) diye bir program var. Bu programla yapabilirsin.
-
kaanstain bunu yazdı
hocam görme engelliler için GVZ(geveze) diye bir program var. Bu programla yapabilirsin.
hocam indirebileceğim bi adres var mı, ben nette araştırdım ama bulamadım sağlam bi link?
-
cizik
-
Dikteyi aradık 2,000 lira artı kdv istiyor amuha