Kayıp Aranıyor Acil [Bulundu]
-
ailesini filan fazla sıkştırmayın derim size eve ugramıyor filan demiş olabilirler ama belli olmaz sizden sonra cocuga ulaşıp ortalarda gozukmemesini soyleyebilirler onlarıda korkutursanız işler daha da kötüleşebilir.Çocugu geri yollayacaklarsada yollamazlar bu sefer korkup polis filan panik yaptıralbilir
-
hocalar daha yeni eve geldim tüm yerleri kalacak yerleri baktım ama yoklar internet cafelerin hepsine resimleri verildi ama hala internete girip çıkıolar bu civarda değilller belki 5 dk duruolar cıkıolar nasıl bişi anlamadım:s
-
calpazhan bunu yazdı:
-----------------------------
hocalar daha yeni eve geldim tüm yerleri kalacak yerleri baktım ama yoklar internet cafelerin hepsine resimleri verildi ama hala internete girip çıkıolar bu civarda değilller belki 5 dk duruolar cıkıolar nasıl bişi anlamadım:s
-----------------------------of hocam of dertlendirdin beni ya, bulunmadı kardeşin hala ???
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------calpazhan bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------of hocam of dertlendirdin beni ya, bulunmadı kardeşin hala ???
-----------------------------yok hocam ses yok seda yok nerelerdeyse sadece Allah biliyor
-
Allah yardimciniz olsun :/
umarim cabucak bulursun kardesini.. :/
-
upppp.
hocam polise facebook hakkında bilgi verdiniz mi?
-
bende facede belirli aralıklarla kayıp ilanını paylaşıyorum elimden başka birşey gelmiyo:{ barıi buraya yazayım konu güncelde kalsın.
-
umarım tez zamanda haber çıkar. Allah yardımcınız olsun
-
okuyunca canım sıkıldı ya. inşallah hemen bulunur hocam. Allah yardımıcınız olsun...
-
UP! Allah Kolaylık versin....
Umarım en yakın zamanda bulunur kardeşin hocam