Kaynak Mühendisliği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

arkadaşlar mühendis olduktan sonra ücrete tabi olarak veya yuksek lisans gibi eğitim veren bir  üniversite var mı biraz baktm gedik vakfı var ama istanbul istemiyorum ankara odtü de varmış eskiden baktım bıraz bulamadım . bilgili olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim . 

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

Ücrete tabi olmak ne demek? Bir sürü enstitünün lisansüstü eğitim programı var.

Olaylara karışmayın!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek

nedir hocam bu kaynak mühendisliği

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

yakında ketçap sıkma mühendisliği diye bölüm çıkarsa şaşmam

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Paranın mna korsun

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavitutku
    mavitutku's avatar
    Erkek

sağlam bir meslektir. makine yada malzeme lisans okuyanların yüksek lisans olarak seçebilecekleri bölümdür. parası ve istihdamı iyidir. patlayıcı mühendisliğide bu tarz bir yüksek lisans bölümüdür. nerelerde olduğunu bulmak için yazıcaksın google a amcam

Sabahları HeRo Akşamları MeRrO
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

ilk defa duydum kaynak mühendisliğini.

odtü çim sulama ne zaman açılacak acaba çok merak ediyorum :)

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

mühendisini bilmem de işini iyi yapan kaynakçılar bile parayı kırıyor, kaynak diyip geçmeyin arkadaşlar

memento mori.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ucenmi
    ucenmi's avatar
    Erkek

arkadaşlar büyük projelerde kaynak çok dikkatli ve özenli bir şekilde işini bilen gerçek ustalar tarafından yapılmalıdır. bu yüzden böyle bir mühendisliğe altın bilezik olarak bakıyorum ben.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

yüksek lisans değil la bu, odtü veriyor birde gedik welding var, 6 ay kursa gidiyorsun bilmem ne kadar saat teorik pratik eğitim alıyorsun, sonra sertifikan oluyor

sanayide yogun kaynak olan yerlerde çalışsabiliyorsun, kaynak çok önemlidir, bir sürü hata vardır, zaten kaynağın kendisi başlı başına hatadır, her neyse, sonuç 

olarak iyi bir para kazanırsın, dilin varsa yurt dışına gidersin, şantiyelerde çalışırsın, çelik kontrüksiyoncularda, kaynak malzemeleri satan büyük firmalarda çalışırsın

hiç olmadı eğitim verirsin firmalara, iyidir kısacası, sonuç olarak yolunu bu şekil sececeksen ve oyle kalmaya niyetliysen ol derim

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

jawsap67 bunu yazdı:
    -----------------------------

ilk defa duydum kaynak mühendisliğini.

odtü çim sulama ne zaman açılacak acaba çok merak ediyorum :)

-----------------------------

Hehe aklınsıra küçümsüyosund akardeş iş bildiğin gibi değil.. Derin bir kkonudur..

Elktrodun saklama koşullarından kaynak operatörüne kadar bir sürü standardı sertifikasyonu ve sertifikasyon standardı vardır...
    Mesaj 30 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 09:31'da ltcelik tarafından düzenlendi.

Mesaj 30 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 09:33'da ltcelik tarafından düzenlendi.

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 3105 Toplam Mesaj: 16