Kaynak Mühendisliği
-
arkadaşlar mühendis olduktan sonra ücrete tabi olarak veya yuksek lisans gibi eğitim veren bir üniversite var mı biraz baktm gedik vakfı var ama istanbul istemiyorum ankara odtü de varmış eskiden baktım bıraz bulamadım . bilgili olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim .
-
Ücrete tabi olmak ne demek? Bir sürü enstitünün lisansüstü eğitim programı var.
-
nedir hocam bu kaynak mühendisliği
-
yakında ketçap sıkma mühendisliği diye bölüm çıkarsa şaşmam
-
Paranın mna korsun
-
sağlam bir meslektir. makine yada malzeme lisans okuyanların yüksek lisans olarak seçebilecekleri bölümdür. parası ve istihdamı iyidir. patlayıcı mühendisliğide bu tarz bir yüksek lisans bölümüdür. nerelerde olduğunu bulmak için yazıcaksın google a amcam
-
ilk defa duydum kaynak mühendisliğini.
odtü çim sulama ne zaman açılacak acaba çok merak ediyorum :)
-
mühendisini bilmem de işini iyi yapan kaynakçılar bile parayı kırıyor, kaynak diyip geçmeyin arkadaşlar
-
arkadaşlar büyük projelerde kaynak çok dikkatli ve özenli bir şekilde işini bilen gerçek ustalar tarafından yapılmalıdır. bu yüzden böyle bir mühendisliğe altın bilezik olarak bakıyorum ben.
-
yüksek lisans değil la bu, odtü veriyor birde gedik welding var, 6 ay kursa gidiyorsun bilmem ne kadar saat teorik pratik eğitim alıyorsun, sonra sertifikan oluyor
sanayide yogun kaynak olan yerlerde çalışsabiliyorsun, kaynak çok önemlidir, bir sürü hata vardır, zaten kaynağın kendisi başlı başına hatadır, her neyse, sonuç
olarak iyi bir para kazanırsın, dilin varsa yurt dışına gidersin, şantiyelerde çalışırsın, çelik kontrüksiyoncularda, kaynak malzemeleri satan büyük firmalarda çalışırsın
hiç olmadı eğitim verirsin firmalara, iyidir kısacası, sonuç olarak yolunu bu şekil sececeksen ve oyle kalmaya niyetliysen ol derim
-
jawsap67 bunu yazdı:
-----------------------------ilk defa duydum kaynak mühendisliğini.
odtü çim sulama ne zaman açılacak acaba çok merak ediyorum :)
-----------------------------Hehe aklınsıra küçümsüyosund akardeş iş bildiğin gibi değil.. Derin bir kkonudur..
Elktrodun saklama koşullarından kaynak operatörüne kadar bir sürü standardı sertifikasyonu ve sertifikasyon standardı vardır...
Mesaj 30 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 09:33'da ltcelik tarafından düzenlendi.
Mesaj 30 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 09:31'da ltcelik tarafından düzenlendi.