folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kayseri Metro Turizmden Bilet Almayın

Kayseri Metro Turizmden Bilet Almayın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    metro turizm kayseriden sabaha karşı 05:30 otobüsüne bilet aldım. sonra terminali aradım, ben çarşıdan servise binip gece 04:30 gibi geleceğim dedim. malesef servisimiz yok dediler. mecburen son otobüslerin biri ile saat 10:30 da çarşıdan terminale geldim. tam 7 saat terminalde beklemek zorunda kaldım. hala bekliyorum ve donuyorum soğuktan. taksi tutup gelseydim uçak ile memlekete gitmekten tam iki kat daha fazla para ödemiş olacaktım. metro turizmi aradım şikayet ettim, biz birkaç gün sonra sizi ararız ama bugün için sorununuzu çözemiyoruz dediler. başa gelen çekilir, ne yaparsanız yapın demeye getirdiler. siz siz olun metro turizm kayseri den bilet almayın.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

tamam.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    senator25
    senator25's avatar
    Erkek

bence metro turizme hiç yanaşmamak gerek...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    senator25 bunu yazdı:
    -----------------------------

bence metro turizme hiç yanaşmamak gerek...

büyük firma dedik metroyu tercih ettik. servisimiz yok dediler. bir saat önceki otobüsün servisi ile gelelim sorun değil dedik onunda servisi yok dediler. tam herhangi bir servis olsun önmeli değil dedik hiçbir şekilde servis yok dediler. koskoca metro bunu dedi inanamadım. kalıbınıza tüküreyim sizin metro turizm. insan felanca firmanın servisi ile anlaşmalıyız onunla da gelebilirsiniz felan der. böyle rezillik olmaz arkadaş. bide adam savunmasında diyor ki: sabaha karşı 05:30 otobüsü yoldan geldiği için servisimiz yok. sanki öteki otobüsler yoldan gelmiyorda vahiy olarak gökten iniyorlar :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

metro halk otobüsü gibi zaten her ilde durur bekler adam alır seçmiyorum bu yüzden metroyu seyahat ederken :)

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

baba paraya kıyacan aslında varan dan başkasına binmeyecen.Ben genelde pamukkale ile kamil koç ile giderim mecbur kalmadıkça metroya uğramam bile...

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

büyük geçmiş olsun...

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    arkadaşlar reklam olmasın diye isim vermiyorum bir kayseri firması var. otobüsten indiğiniz anda servise binersininiz. yaklasık iki senedir dediğim firma ile değişik sehırlere gitmişliğim vardır, bir dakika bile servis beklemedim. arabaların dörlüler sürekli yanar söner felan. tek kişi olsanız da servis en ücra köseye kadar gider. metroyu da böyle bir firmadır diye tercih ettim ama dediğim firmanın boku bile olamaz.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

balik_ bunu yazdı:
    arkadaşlar reklam olmasın diye isim vermiyorum bir kayseri firması var. otobüsten indiğiniz anda servise binersininiz. yaklasık iki senedir dediğim firma ile değişik sehırlere gitmişliğim vardır, bir dakika bile servis beklemedim. arabaların dörlüler sürekli yanar söner felan. tek kişi olsanız da servis en ücra köseye kadar gider. metroyu da böyle bir firmadır diye tercih ettim ama dediğim firmanın boku bile olamaz.

Kayseri de kaç tane firma var ki ya sühadır ya da kent tir  :)

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

sikayetvar.com a yaz

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

kabadayi09 bunu yazdı:

balik_ bunu yazdı:

Kayseri de kaç tane firma var ki ya sühadır ya da kent tir  :)

bildin :)

Toplam Hit: 3009 Toplam Mesaj: 21