folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kayseride Ev Arkadası Arayan ? (Öğrenci)

Kayseride Ev Arkadası Arayan ? (Öğrenci)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Arkadaslar ygs ve lys ve pmyo sınavlarına hazırlanıyorum. evden ayrılmak istiyorum. bu biraz ailevi birazda kendi kararım. evde rahat batıyo bana kısacası bilgisayar var televizyon var yatak var  ya yatıyorum ya tv izliyorum yada pc oynuyorum kendimi zaptedemiyorum herseyin bilincindeyim ama olmuyor :S

11. sınıfta abilerd e kalmıştım 2 ay ve notlarımı biraz yukseltmiştim ama şimdi güvenilir abi bulmak zor ve kara listeye aldılar beni verdikleri kitabı okumadım die :S

vel hasıl yanıma 3-5 parca don pantul gömlek  yatak örtüsü yorgan ve kitaplarımı alıp yanına taşınabileceğim bi arkadas arıyorum.

ama ev ihtiyaclarına ortak olabilecek fazla durumum yok yani kira vermem haftada evden 20-30 lira alıyorum fazla gelirim yok yani od a dersane yol parası yemek parası felan bitiyor...

kendi ymek masrafımı karsılayabilirim anca..

Sizden isteğim evi musait olan ve yanına öğrenci almak isteyen varsa seve seve gelirim :)

beni kabul ederseniz çok büyük bi iyilik yapmış olursunuz sınaı kazansamda kazanmasam da dularım sizinle olur ama sınavı kazanmam gerek :S

durumlar çok kötü değil gecen seneye göre şimdiden 40 puan artırdım ortalama 360 lardayım denemelrde ama tempoyu artıramadım hala artırırsam 40 ü rahat gecebilirim kendime güveniyorum yeterki ders çalışmama uygun bi ortam olsun...

Hafta sonları dersane yok hafta içi salı çarşamba perşembe cuma var. 1 hafta sabahcıyım bi hafta öğleciyim.. uğur dersanesine gidiyorum..

hafta sonlarını evde geciririm büyük ihtimalle kabul edilirsem bi eve..

öğrenci evi olupta arkadas arayanlara dyrulur :D

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek
    hocam başka cemaate git. süleymancılara git takıl. çalışmaktan başka yapacak birşey bulamayacaksın.

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocam başka cemaate git. süleymancılara git takıl. çalışmaktan başka yapacak birşey bulamayacaksın.

hacım fetllahcıalşrın yrduna gittim doluydu sene başında almadılar.. abilerde kalmak istemiyorum bana zorla istemediğim ktapları okutuyolar bana işkence geliyor. süleymancılarda öyle ben sadece derslere yoğunlasmak istiyorum  gecen sene arkadas ortamında hazırlanıp İstanbl işletmeye ankara hukuka giden arkadaslarım var hepside evde ve cemaatte çalışamıyolardı 3. senelrinde kazandılar. aşırı artırdılar panlarını.. sadece uygun kişileri ve ortamı bulmak önemli..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

gercktn acil drum drumu musait olanlar ilgilenirse sevinirim. güven konusunda sıkıntı olmaz ne istiyorsanız sorun zaten görünce yüzünden nur fışkıran saf temiz aile çocugu görüceksiniz :) özümde safımdır aklım piçliğe ermez fazla :) ders çalışcam sadece

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

işi biraz daha ilerleteyim beyler şöyle çok pahalı olmayan ucuz yolu bi yurtta kalanınız varsa kayseride oda arkadasıda olabilirim babamı ikna edebilirsem...

yalnız olmak istemiyorm yanımda bi tanıdığım olsun istiyorum tbt de olan biriyle hiç görüşmesekte en azından konusacağımız bi ortak nokta olur güven olur bi yakınlık olur. yurtta kalan 2 arkadasımda oda arkadasıyla kavga etmiş yrda o yuzden sıcak bakmadım ama tanıdık biri olursa ve cuz olursa olabilir bi yatak olsun bi masa olsun yeter :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    deniz keske gecen yil beraber kalsaydik birbirimizi dengeler buyuk ihtimal kazanirdik :D ugur dershanesi hmm orda rehberlik uzmani sakalli bi dingil var onla daha isim bitmedi :) neyse umarim gonlune gore kalacak yer, kisi bulursun dostum..

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THE_MILLER
    THE_MILLER's avatar
    Erkek

Cemaatcimi cemaatci ne ararla tbt de

Türkiye'nin geleceği çelikten yoğruluyor; belki biz olmayacağız ama bu çelik aldığı suyu unutmayacak.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmuT38
    UmuT38's avatar
    Erkek

kardesim talas a bakacan o zmn . ögrenci evi ararsan. ama yurt diyosan kartalın orada cok katlı otoparkın orada tascıoglu hafız okulu ve bir yurt daha var oraya bak derim.

Not : Ailemle yasamasam senide alırdım yanıma bütün bulasıklara felan ortak cıkardın :)))

Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

UmuT38 bunu yazdı:

kardesim talas a bakacan o zmn . ögrenci evi ararsan. ama yurt diyosan kartalın orada cok katlı otoparkın orada tascıoglu hafız okulu ve bir yurt daha var oraya bak derim.

Not : Ailemle yasamasam senide alırdım yanıma bütün bulasıklara felan ortak cıkardın :)))

saglık olsn :)

eray evet sakallı mehmet hoca var rehberlikci ama bize bakmıyor o sayısallara bakıyor...

valla yurt çok ama yanımda tanıdık olsn istiyorum...

dediğim gibi ev kirasına ortak olup masraflara ortak olup bi öğrenci evine çıkacak drumum yok.

ben maddi yönden sıkıntısı olmayan yanına adam arayan öğrenci arayan varsa gelebilirim onu söylüyorum. kendi masrafımı karsılayabilirim anca yiyecek içecek vesaire..

Sigaro alkol kullanmıyorum :)

hala arayış içindeyim

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Valla sana söyleyeyim öğrenci evinde puanların yükseleceğine düşer.Asıl rahatlık öğrenci evinde çünkü.Bunu sana 2. senesinde elektrik müh. kazanmış biri olarak öğrenci evinden yazıyorum ;)

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

torpedo_XL bunu yazdı:

Valla sana söyleyeyim öğrenci evinde puanların yükseleceğine düşer.Asıl rahatlık öğrenci evinde çünkü.Bunu sana 2. senesinde elektrik müh. kazanmış biri olarak öğrenci evinden yazıyorum ;)

aksini kanıtlayan arkadaslarım var 2 sene vde hazırlanıp 3. senede ankara hkuk ve Hacettepe tıp Atatürk Coğrafya İstanbul işletme  ve marmara halkla ilişkileri kazanan arkadaslarım var hepside aynı evde kaldılar.

evde pc var tv var her bi bok var. kapatamıyorum çünkü abim ve kardesime lazım bilgisayar şifre koyuyolar xp oldugundan kırıyorum giriyorum uyusutrucu gibi bağımlısı oldum pc nin..

en azından pc basında gecirdiğim zamanı ders çalışarak gecirirsem işe yarar diyorum

Toplam Hit: 1977 Toplam Mesaj: 12