Kaza Yaptım
-
2 saat önce arabayla eve giderken önüme 2 tane ufak abi kardeş çocuk fırladı küçüğüne çarptım , o heyecanla arabadan çocuga bakmak için atlayınca araba vitesdeyken heyecanlı olduğum için debriyaj dan ayağımı çekince araba tekledi o ufak teklemeylede abisi ayağından darbe aldı nasıl oldu bilmiyorum teklemedende olmamış olabilir elfrenini bile çekmeden atladım aradan başka arabaya da çarpıyodum sonradan elfreninin benmi çektim babam mı çekti hatırlamıyorum .Ben anlamadım arkadaş ufak çocuga carptım , abisi o teklemeyle aldığı darbeden ayağı şişti hastaneye götürdük ,ufağına soruyorum varmı birşey yok diyor abisi ayağın üstüne basamıyor , polisin davranışları beni ayrı şok etti zaten benim gözümde polisler asabi hazır cevap olurlar adamlar resmen beni teselli etti şeker gibi davrandılar babamda ordaydı babamdan daha iyi teselli verdiler aq . Bu polislere nolmuş anlamadım . İlerde böyle birşey başınıza gelirse kaza yaptıkdan sonra kontrollü ve adım adım davranın arabadan sizin acele ile inmez birşeyi değiştirmez , he derseniz o anda ben nasıl kontrollü davranıcam şöyle birşey diyeyim size kafanızda kaza yaptığınızı düşünün ve sonra adım adım neler yapmanız gerektğiniz hayal edin, ben o hatayı yaptım siz yapmayın.
-
geçmiş olsun hocam beterin beteri var allah korumuş
-
Geçmiş olsun hocam. Telefondan yazıyosun sanırım.
-
DevilKingtr bunu yazdı
geçmiş olsun hocam beterin beteri var allah korumuş
-
Geçmiş olsun hocam.
-
geçmişler olsun ersin suçlama kendini çok
-
Geçmiş olsun hocam.
-
konpi bunu yazdı
Geçmiş olsun hocam. Telefondan yazıyosun sanırım.
gerçi user-agent her türlü değiştirilir ama;
Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1) AppleWebKit/537.1 (KHTML, like Gecko) Chrome/21.0.1180.75 Safari/537.1
Windows XP
-
Geçti çok şükür . Ailesi çok iyi çıktı babası geldi geçmiş olsun dedi çocuğun ayağında birşey çıkmadı doktor ilaca felan gerek yok buz koyun geçer dedi. Rahatladım
-
Geçmiş olsun hocam... Neyseki Bir Şey Olmamış. Artık daha Dikkatli Sürmen Dileğimdir. Selametle......
-
geçmiş olsun hacı. trafikte en çok korktuğum şey.
kaza kazadır adı üstüne, arabaya olsun olanda cana gelmesin Allah korusun.