Kedi (Aranıyor)
-
Evde beslemek üzere CİNS kedi arıyorum. Şu anda belirli bir cins düşünmüyorum her türlü cinsi değerlendirebilirim. Sizde veya çevrenizdeki birinde cins kedi yavrusu var ise bana bildirirseniz sevinirim.
Cins hakında bilgi edinip bakabilceğim bir kediyse alıcam.
Ücretsiz olursa çok iyi olur fakat uygun fiyatta olursada alabilirim (öğrenciyiz malum)
yavru kedi arıyorum max. 4 5 aylık
-
Kediyi sevgililer gününde herşeyine hediye etsene :P
-
forumdaki nickten ve konu başlığından :|
kesip mesmicen demi hoca :|
-
Cins Bir Kedi 400 Eurodan Baslar Kimsede Hediye Etmez. İstiyorsan Sokaktan Yakalarım Sana Ehlileştirirsin Bi Kırbaç Ve Zincir İle :D -
HeyQirs dogru diyor :) Muhim olani sokaktakini buyutmek :)
Universitede iken 5nci katta bir mizmiz kedi sesi duyduk. baktik el kadar. oraya cikmasi mucize.
balkondan asagi deliler gibi kopekler havliyor
zaar ondan kacmis demek :)
Kizlar "nooooooolurrrrrrrrrrrrr" dediler
bakacaklarina yemin ettiler
ihale bana patladi.
adini Deccal koydum. cok eglenceliydi. simdi kimbilir nerelerde surtuyor :) Belkide rahmetli oldu
tam 10 sene gecti uzerinden :)
-
necroshine bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------adini Deccal koydum.
Hocam isme bittim :D
-
yok yok kesin kesecen canım hayvanı.
HayVaN sen üzerine alınma:D
-
şuraya bir göz at yanlız aile süsü vermen lazım öğrenciye vermezler gibime geliyo:)
-
başlığı görünce nedense google'da ara diyesim geldi :|
kediler nankördür :P köpek al bence..
-
Temmuz ayında bir kutu içinde annesi belli ki kayıplara karışmış gözü açılmamış 4 adet yavru bulmuştum. Henüz 4-5 günlüktüler. Anne bulamadığım için şırınga ile besledim. 3'ü erkek 1 i dişi olan bu yavrulardan 1 tanesi çalındı, 1 tanesi dişi olduğu için ben verdim. Şimdi 2 erkek kaldılar. Bahçeden ayrılmıyorlar. Temmuzdan beri ne nankörlüklerini gördüm ne de bana atar yaptılar:) Tamamıyle safsata. Beslemeyen bilemez.
-
Aklıma yahşi batıdaki kadın aranıyor esprisi geldi.=)