folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kedi Sahiplendirme

Kedi Sahiplendirme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Superchicken
    Superchicken's avatar
    Erkek
    irwa bunu yazdı

Ölürüm senin tipine tipsiizz. Geçen ay kedimizi kızımızı ailemizin ufaklığı kızımızı kaybettik. bulduğun kedi persian kedi ırkından iran kedisi. bakımına göre ewden yeni kaçmış. Biz haftalarca ağladık...ailesi hakkında bi ihbar duyarsam mutlaka yazarım. Ölen kızım silwer chinchillaydı benzese şuan yolda olurdum ,)

Başın sağolsun bende kedimi kaybettim 2 ay önce behlüldü adı efsane geldi efsame gitti asil oğlum sabah salardım dışarı öğlen yemeğini indirirdim akşamda kendi asansöre birileriyle binip gelirdi :) 

Korkmayın canım hayal edin..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Superchicken
    Superchicken's avatar
    Erkek
    baristbt bunu yazdı

bu ara çok kaçıyor bu kekolar..

bizim semttede var sağ arka ayağını yaralamış filan arada geliyo diğerlerine göstermeden mama veriyorum yiyip gidiyo 

onuda böyle garip traşlamışlar.. kuyruğunu ponpon filan yapmışlar. bunu görünce o geldi aklıma

Bu cinse böyle traş yapanı bulmak lazım :D:D myphone olmuş bu mamasını evde alıştırma işer sonra kapına sahiplenir ..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

umarım sahiplenen çıkar 

ben tek yaşıyorum daha üç hafta oldu sahipleneli ama zor oluyo benim açımdan,işe gidiyorum evde tek başına bekliyo, hayvanı hapsetmeye ne hakkım var diyorum üzülüyorum,balkon kapısını açık bırakıyorum kaçıyo dışarı sonra geliyo kafasına göre yemeğini yiyo yatıyo falan güzel ama işte ne bileyim sorumluluk istiyo bu sahiplenme işi çocuğun gibi bakıcaksın yoksa hiç ne hayvanı ne kendini üzmesin kimse,bu da benim zilli

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Superchicken bunu yazdı

Küçükçekmecede trafikte giderken rastladığım kediye yuva arıyorum . Evden kaçma olasılığınıda göze alarak ilan yapıştırıp gerekli sayfalardada paylaşım yaptım. Kedi çok amatör şekilde arabaların arasında kurtulmaya çalışıyodu kaçma içgüdüsü bile gelişmemiş ve bende aldım eve getirdim. Haliyle benim kedilerle anlaşamıyolar evde şuan ateşkes var ama olmuyo geceleri hepsi bir ağızdan miyavlıyolar. 

Cinsi kashmir kırması gibi yaşını anlayamadım zayıflamış durumdaydı. Tüylerini traşlamışlar fakat kedi tüyü çok geç uzuyor pisti baya. Şimdilik bende duruyo kendine güvenen eve bir dost isteyen iyi bakabilecek birine vermek istiyorum İstanbul Küçükçekmecedeyim.

http://i.hizliresim.com/7kB5ar.jpg

Hocam eğer ki adana'ya yollayabilirsen kargosu vs. herşeyi bana ait gözüm gibi bakarım. Hem benim kıza da yoldaş olur :) 

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

ablamlarda Scottish diye bir cins kedi var 5. kattan aşşağı düştü ölmedi mk.

sol arka bacağı kırıldı ve midesi yırtılmış. 500 lira sadece ameliyat parası vermişler. onun dışında kendini iyi hissetmesi için özel yuva almışlar.

yanına erkek yaklaştırmaz. kendini sevdirmez. (zaten sevilecek bir yanı da yok.) herşey yemez. özel mama olacak filan.

evin içinde o kadar artist davranıyor ki. bir ara dışarı çıkartıp salayım dedim korkudan yere yapıştı kaldı hareket bile etmiyor.

bukadar para harcanıp bukadar mal bir kediye sahip olmak kadar acı birşey olamaz arkadaş .

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi
    zalimadam bunu yazdı

ablamlarda Scottish diye bir cins kedi var 5. kattan aşşağı düştü ölmedi mk.

sol arka bacağı kırıldı ve midesi yırtılmış. 500 lira sadece ameliyat parası vermişler. onun dışında kendini iyi hissetmesi için özel yuva almışlar.

yanına erkek yaklaştırmaz. kendini sevdirmez. (zaten sevilecek bir yanı da yok.) herşey yemez. özel mama olacak filan.

evin içinde o kadar artist davranıyor ki. bir ara dışarı çıkartıp salayım dedim korkudan yere yapıştı kaldı hareket bile etmiyor.

bukadar para harcanıp bukadar mal bir kediye sahip olmak kadar acı birşey olamaz arkadaş .

Hocam cins kediler dışarıyı bilmezki ,) benim kız halıya basamazdı. Çewresinden dolanırdı. Kapı açık kalsın çıkmazdı ,) o ölünce ewimizin ne neşesi kaldı ne bereketi... Scottish fold ise biraz daha kibirli olur onlar ,)

dewdim dewrildim geldim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Superchicken
    Superchicken's avatar
    Erkek

Dostlar kediye iyi bakabilecek birine verdim levent çocugu oldu artık :) Sarı fıstık var bitanede onada bulmam lazım evde kaos var..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdibaba06
    erdibaba06's avatar
    Erkek
    Superchicken bunu yazdı
    erdibaba06 bunu yazdı

hocam pet leri falan kargolama mumkunmu ?  avrupaya `?

Hocam neredesin ben getirebilirim belki ?

edit : Avrupa yakasıysa :D

finlandiya hocam :D istanbuldan 3 saat  bizim is yater okadarda sevimli icim isinmisti halbuki 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Superchicken
    Superchicken's avatar
    Erkek
    erdibaba06 bunu yazdı
    Superchicken bunu yazdı
    erdibaba06 bunu yazdı

hocam pet leri falan kargolama mumkunmu ?  avrupaya `?

Hocam neredesin ben getirebilirim belki ?

edit : Avrupa yakasıysa :D

finlandiya hocam :D istanbuldan 3 saat  bizim is yater okadarda sevimli icim isinmisti halbuki 

Kedide var demekki bişey evdeki sarı 2 aydır bende kimse istemiyo garibi. İranlıyı gören herkesin kanı ısındı 2 güne gitti kedicik :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Bir de yeni moda çıkmış, millet "ücretli sahiplendirme" adı altında eşyaymış gibi satıyor evcil hayvanını. O hayvanın yaşayacağı travmayı geçiyorum, olabilir hadi bir sebepten bakamayacak hale gelebilir insan. Ama SATMAK nedir ya? Bir de şirin şirin "ücretli sahiplendiriyorum" diyorlar ya, kürekle ağızlarının ortasına vurasım geliyor.

while (1<2)
Toplam Hit: 3928 Toplam Mesaj: 21