Kedinin Hamile Olup Olmadığı Nasıl Anlaşılır?
-
Arkadaşlar, bir kedim vardı. Bir kedi daha sahiplendim. Kedi dişi. Kaç aylık olduğunu ne olup olmadığını bilmiyorum. Daha sahipleneli bir hafta oldu. Veterinere götürüp kimlik aşı işlemlerini daha yapmadım. Fakat karnı çok şiş. (küçük bir kedi diğer kedim 4 aylıkken falan bu civarlardaydı) valide sürekli eğer hamileyse atarım dışarı diyor. Bir kedinin hamile olduğu nasıl anlaşılır?
-
bi resim koysan iyi olurdu anormal derece şişse hamiledir. Asabi oluyorlar genelde, meme uçları büyüyo falan filan. Sütünü bol koy :)
-
Erkek adam kedi beslemez hele dişi kedi hiç beslemez ulan
-
Bosluk bunu yazdı
ne alaka mk :S
-
Bosluk bunu yazdı
:| kedi sadık hayvandır, uğraşırsan tuvalete sıçmayı, sifon çekmeyi (tavsiye edilmez faturadan sokuyor) ve kapı açmayı öğretebilirsin. iki okşarsın statik elektriğini alır, biraz oynarsın stres gider, köpek gibi bokunu yemez. evde kalorifer böceği hamam böceği varsa kökünü kurutur. aşılarını yaptırırsan paraziti olmaz tüy de dökmez. kedi candır aga kedilere laf yok.
-
Bir fotograf falan koysaydin daha iyi olurdu eger karni gozle gorulur sekilde asiri sisse hamile olma olasiligi yuksek , yine de en iyisini veteriner bilir.
@Bosluk yaptigin yorumun mantigi nedir?
-
hareketlerini dikkatlice gözlemleyip eski davranışlarıyla kıyaslayarak anlayabilirsin. karnında şişkinlik olur, memeleri belirginleşir bu belirtileri öyle bariz bir şekilde hamileliğinin ilk dönemlerinde anlaman zor , ayrıca karnına dokunmandan da rahatsızlık duyar. bunların yanında eskisi kadar seninle oyun oynamaz, sevdirmez. doğum yapmaya uygun karanlık sessiz sakin bir bölge ararlar; dolap içleri fazla kullanılmayan odalarda koltuk arkaları gibi ... eskiye göre ortalarda dolanmak, yanında durmak, uyumak yerine bu uygun bölgelerde daha fazla zaman geçirir, istirahata çekilirler.
-
doğurursa anlarsın?
-
Mylitta bunu yazdı
Arkadaşlar, bir kedim vardı. Bir kedi daha sahiplendim. Kedi dişi. Kaç aylık olduğunu ne olup olmadığını bilmiyorum. Daha sahipleneli bir hafta oldu. Veterinere götürüp kimlik aşı işlemlerini daha yapmadım. Fakat karnı çok şiş. (küçük bir kedi diğer kedim 4 aylıkken falan bu civarlardaydı) valide sürekli eğer hamileyse atarım dışarı diyor. Bir kedinin hamile olduğu nasıl anlaşılır?
tribe giriyorsa canı paso bişeyler çekiyorsa durduk yere ağlıyorsa kesin hamiledir
Edit : Hacı hamilelik testi yaptırsana ya
Edit : hassiktir kedinin yazıyomuş la kadının okudum hay kafamı ya
KaRaKuLe tarafından 30/Kas/12 23:45 tarihinde düzenlenmiştir -
doğururken görürsen videosunu çeksene hocu merak ettim
-
KaRaKuLe bunu yazdıMylitta bunu yazdı
tribe giriyorsa canı paso bişeyler çekiyorsa durduk yere ağlıyorsa kesin hamiledir
Edit : Hacı hamilelik testi yaptırsana ya
Edit : hassiktir kedinin yazıyomuş la kadının okudum hay kafamı ya
asdhgakshgdkahsg gece gece iyi güldürdün hocam :D