folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kedinin Hamile Olup Olmadığı Nasıl Anlaşılır?

Kedinin Hamile Olup Olmadığı Nasıl Anlaşılır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

Arkadaşlar, bir kedim vardı. Bir kedi daha sahiplendim. Kedi dişi. Kaç aylık olduğunu ne olup olmadığını bilmiyorum. Daha sahipleneli bir hafta oldu. Veterinere götürüp kimlik aşı işlemlerini daha yapmadım. Fakat karnı çok şiş. (küçük bir kedi diğer kedim 4 aylıkken falan bu civarlardaydı) valide sürekli eğer hamileyse atarım dışarı diyor. Bir kedinin hamile olduğu nasıl anlaşılır?

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

bi resim koysan iyi olurdu anormal derece şişse hamiledir. Asabi oluyorlar genelde, meme uçları büyüyo falan filan. Sütünü bol koy :)

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Erkek adam kedi beslemez hele dişi kedi hiç beslemez ulan

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı

ne alaka mk :S

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı

:| kedi sadık hayvandır, uğraşırsan tuvalete sıçmayı, sifon çekmeyi (tavsiye edilmez faturadan sokuyor) ve kapı açmayı öğretebilirsin. iki okşarsın statik elektriğini alır, biraz oynarsın stres gider, köpek gibi bokunu yemez. evde kalorifer böceği hamam böceği varsa kökünü kurutur. aşılarını yaptırırsan paraziti olmaz tüy de dökmez. kedi candır aga kedilere laf yok.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bloom
    Bloom's avatar
    Erkek

Bir fotograf falan koysaydin daha iyi olurdu eger karni gozle gorulur sekilde asiri sisse hamile olma olasiligi yuksek , yine de en iyisini veteriner bilir.

@Bosluk yaptigin yorumun mantigi nedir?

Bortubocek sever
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmOr
    EmOr's avatar
    Dişi

hareketlerini dikkatlice gözlemleyip eski davranışlarıyla kıyaslayarak anlayabilirsin. karnında şişkinlik olur, memeleri belirginleşir bu belirtileri öyle bariz bir şekilde hamileliğinin ilk dönemlerinde anlaman zor , ayrıca karnına dokunmandan da rahatsızlık duyar. bunların yanında eskisi kadar seninle oyun oynamaz, sevdirmez. doğum yapmaya uygun karanlık sessiz  sakin bir bölge ararlar; dolap içleri fazla kullanılmayan odalarda koltuk arkaları gibi ... eskiye göre ortalarda dolanmak, yanında durmak, uyumak  yerine bu uygun bölgelerde daha fazla zaman geçirir, istirahata çekilirler. 

(eo)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    doğurursa anlarsın?

Çok sıkılıyom
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Mylitta bunu yazdı

Arkadaşlar, bir kedim vardı. Bir kedi daha sahiplendim. Kedi dişi. Kaç aylık olduğunu ne olup olmadığını bilmiyorum. Daha sahipleneli bir hafta oldu. Veterinere götürüp kimlik aşı işlemlerini daha yapmadım. Fakat karnı çok şiş. (küçük bir kedi diğer kedim 4 aylıkken falan bu civarlardaydı) valide sürekli eğer hamileyse atarım dışarı diyor. Bir kedinin hamile olduğu nasıl anlaşılır?

tribe giriyorsa canı paso bişeyler çekiyorsa durduk yere ağlıyorsa kesin hamiledir

Edit : Hacı hamilelik testi yaptırsana ya

Edit : hassiktir kedinin yazıyomuş la kadının okudum hay kafamı ya

KaRaKuLe tarafından 30/Kas/12 23:45 tarihinde düzenlenmiştir

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

doğururken görürsen videosunu çeksene hocu merak ettim

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı
    Mylitta bunu yazdı

tribe giriyorsa canı paso bişeyler çekiyorsa durduk yere ağlıyorsa kesin hamiledir

Edit : Hacı hamilelik testi yaptırsana ya

Edit : hassiktir kedinin yazıyomuş la kadının okudum hay kafamı ya

asdhgakshgdkahsg gece gece iyi güldürdün hocam :D

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
Toplam Hit: 7135 Toplam Mesaj: 27