"Kedisini Kucağına Alan Adliyeye Koştu" Budur!
-
ne içmişler kimbilir naksana nasıl yere düşüyor, çalıştığı aliminyum doğramacıda patronu nasıl ağzına sıçtıki gidiyor hesabını anca kediden soruyor.
-
1) hiçbir inanca saygı duyma zorunluluğum yok. bunu şiddetle istemek ise ancak zorbalık olabilir.
2) ilk mesajda dediğim gibi bi kedi öldü diye bi gencin hayatının kararmasına ağzı sulananlar milyonlarla hayvanın acı çektirilerek kesilmesini inançları sebebiyle nasıl da uygun görüyor. nasıl bi ikiyüzlülük. bilmeyerek de olsa ikiyüzlülük.
3) hiç cezası olmasın demiyorum ama 3yıl 5yıl ne la? kalkıp kediyi kardeşimle bir tutanlar bile çıktı ohannes mk. o zaman şöyle düşün, senin kardeşin bi canilik edip kedi öldürsün onu 5 yıl hapse tıkalım okey mi?
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
1) hiçbir inanca saygı duyma zorunluluğum yok. bunu şiddetle istemek ise ancak zorbalık olabilir.
2) ilk mesajda dediğim gibi bi kedi öldü diye bi gencin hayatının kararmasına ağzı sulananlar milyonlarla hayvanın acı çektirilerek kesilmesini inançları sebebiyle nasıl da uygun görüyor. nasıl bi ikiyüzlülük. bilmeyerek de olsa ikiyüzlülük.
3) hiç cezası olmasın demiyorum ama 3yıl 5yıl ne la? kalkıp kediyi kardeşimle bir tutanlar bile çıktı ohannes mk. o zaman şöyle düşün, senin kardeşin bi canilik edip kedi öldürsün onu 5 yıl hapse tıkalım okey mi?
-----------------------------1-inanca saygı duyman gerekirki sanada insanlar saygı duysun. yani aslında duymak senin yararına :)
2-insanlar inancları gereginde birseyleri kurban ederler. burada uygulamanın bir inanc ugruna yapıldıgı kanaatinde degilim.
3-genel olarak bu gibi durumlarda caydırıcı olması nedeniyle ilkler ziki tutar :)
-
Ya bu ne olacak?
-
Prometheus bunu yazdı:
amk burda yok vahşilik yok canilik yok dinimizce de günah diyenlere kurban bayramında sayısız hayvanın hamuıha goyuyonuz desem hiçbiriniz haklısın dayı demezsiniz zihniyetinize kiprit suyu dökeyim
-----------------------------Bravo süper dedin her sene katliam resmen ameke
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
NmC bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
amk burda yok vahşilik yok canilik yok dinimizce de günah diyenlere kurban bayramında sayısız hayvanın hamuıha goyuyonuz desem hiçbiriniz haklısın dayı demezsiniz zihniyetinize kiprit suyu dökeyim
-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=Hau-V9N0NYM
Hocam adamın kediyi nasıl öldürdüğünü gördün mü? Kurban kesmekle bir mi bu?
Kurban bayramında biz hayvan tedirgin olmasın diye bıçağı bile gizleriz.. Kaldı ki en acısız şekilde kesilmesi için elden gelen yapılır...
Ha diosan ki hayvanı kaçtı diye pompalı tüfekle vuran veya kaçmasın diye dizlerine satır vuran lavuklar var, o zaman haklısın dayı..
-----------------------------onun yerine 2 masala inandın diye hiç kesmesen daha iyi değil mi canım kardeşim?
kasaplar bile bayıltıp kesemiyor helal et olmaz diye. bayıltıp kessen de karşılasan et ihtiyacını olmaz mı?
ben arada fazla bi fark görmüyorum. adam en azından tekmelemiş bi anda öldürmüş. yatırıp canlı canlı kesmemiş.
-----------------------------ne biliyorsun bir anda üldüğünü
seni 3-5 kişi tekmelesek bir anda ölürmüsün?
-----------------------------hahaha yoruma bak içip içip girme gülmeyelim böle salakça şeylere asdsadsa
-
Helyum bunu yazdı:
1-inanca saygı duyman gerekirki sanada insanlar saygı duysun. yani aslında duymak senin yararına :)
2-insanlar inancları gereginde birseyleri kurban ederler. burada uygulamanın bir inanc ugruna yapıldıgı kanaatinde degilim.
3-genel olarak bu gibi durumlarda caydırıcı olması nedeniyle ilkler ziki tutar :)
-----------------------------e o zaman satanistler de inanclari geregi kedi kesince sen de saygi duy haci?
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------inanma zorunluluğun yok istediğine inan ya da inanma ama insanların düşüncesine ve inancına bğenmesen bile saygı duymak zorundasın
o herife az bile..kediyle insan arasında ne fark var ki?o da can o da...ayrıca bazı insanların kedileri köpekleri kardeşi gibi olur..hatta benim muhabbet kuşum resmen evladım gibiydi..çocuğum ölse ancak o kadar ağlar o kadar yas tutabilirdim heralde
acı çektirerek kesime ben de karşıyım öle yapanlarda aynen cezalandırılsın ama senin bahsettiğin islami koşullarda kesim hayvanı en kısa sürede acısız öldürme yoludur.(veterinerlikte okuyorum istediğin kadar döküman dökerim önüne yetmezse en baba hocalarla da tartıştırabilirim)
3-5 yıl az bile..bu herifi en ıslah edici çözüm koyacan kedi dolu bi yere..insan olana kadar baksın...her ölen hayvanada nekropsi yapılsın doğal sebeplerden mi adam yüzünden mi öldü diye...
-
ecstatic_60 bunu yazdı:
inanma zorunluluğun yok istediğine inan ya da inanma ama insanların düşüncesine ve inancına bğenmesen bile saygı duymak zorundasın
hâlâ zorundasın diyosunuz. nasıl bi saygı anlayışınız var bilmiyorum.
----------------------------- -
sene iki bin onbir hala milletin dininizi siklememesine takiliyorsunuz, sizde onlari siklemeyin niye uzatiyorsunuz ki