folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Kemal Kılıçdaroğlu Hayranları Tarafından Yayınlanan Video.

Kemal Kılıçdaroğlu Hayranları Tarafından Yayınlanan Video.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Esconda bunu yazdı:
    -----------------------------
    RevengeX bunu yazdı:

Kardesim yobaz gozunu ac deyip atiyorsunda.Bizde biliyoruz akp de birsuru yolsuzlugun oldugunu.Ama bana oy verebilecegimiz bi parti goster.Taraf tutmayan dogrunun yaninda olan.Rahmetli Ozal gibi bi insan goster bana.Ona verecegim oyumu. 

Oy verebilicek bir partimi inan bana tuttuğun partinin dışında herhangi bir partiye örneğin Saadet Partisine bile oy versen inan bana bu ülke için daha iyi olur.Rahmetli Özal dediğin kişi kürtçülük harektini çıkaran alt kimlik üst kimlik olaylarını çıkaran,ülkede muz varken gidipte çikita muz diye sanki türkiyede hiç muz kalmamış gibi muz getiren,özelleştirme işini çıkarıp bir sürü yer satan,amerikancı işbirlikçi biridir..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Esconda bunu yazdı:

RevengeX bunu yazdı:

İşte haLkın uyanışı :)

Bizim buraLarda da Oy verenLerden kabaca bi jhesapLa söyLemek gerekirse 10 kişinin 8'i pişman,hemen hemen hepsiyLe takışırdım tartışırdım şimdi hepsiyLe bu şerefsizLerin yaptıkLarını dostca konuşur tartışır oLduk uyandı artık miLLet geLeceğinin derdinde, Tüm Türkiye'deki yobazLarında uyanması diLeğiyLe.. :)

Kardesim yobaz gozunu ac deyip atiyorsunda.Bizde biliyoruz akp de birsuru yolsuzlugun oldugunu.Ama bana oy verebilecegimiz bi parti goster.Taraf tutmayan dogrunun yaninda olan.Rahmetli Ozal gibi bi insan goster bana.Ona verecegim oyumu. 

aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor......

ama şunu da unutmamak lazım bu yerel seçim.şahısa oy verilmeli diye düşünüyorum.belki dediğin vasıflara uyan biri vardır

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

stillalive bunu yazdı:
    özellikle o agayı konuşturmuşlar, bir tane de akpartili birini bulup konuştursalardı o da chp, dsp zamanındaki durumları anlatırdı :) şunu bilin ki Türkiyenin şu andaki durumu geçmiş tüm zamanlardaki durumundan iyidir.

CHP,DSP zamanında belki paran belki yoktu ama ülkende huzurluydun bir haysiyetin vardı.Amerikan parası yemektense Türk parası yiyiyodun.İstediğin gibi pkk ya kıbrıs'a operasyonlar gerçekleştirebiliyordun.Fabrikaların 1 yıllık karına satmıyodun.Hiçdeğilse kafan rahattı çünkü abuk subuk şeylere imza atmıyodun.Peki şimdi ne durum sana söylim kısaca.TürkTelekom vb. satıldı ve telefonları emperyalistler istedikleri gibi dinliyolar.pkk ya operasyon yapmak istiyosun adam gibi yaptırtmıyolar şu kadar km içinde yapabilirsin diyolar.Önüne gelen her antlaşma teklifini kabul ediyosun önünü göremiyosun.

Siz bir yol yapmayı,beyazeşya dağıtmayı hizmettenmi sayıyosunuz ? hizmet nasıl yapılır biliyomusun ? iş imkanları sağlanır.sağlanamasa bile ülkenin çıkarlarınla ters düşücek antlaşmalar vsler imzalanmaz.Ülkenin fabrikaları sanayi kuruluşları 1 yıllık kar'ına satılmaz.İnsanların buzdolabından çok işe ve paraya ihtiyacı var.. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Avira bunu yazdı:
    Esconda bunu yazdı:
    RevengeX bunu yazdı:

Oy verebilicek bir partimi inan bana tuttuğun partinin dışında herhangi bir partiye örneğin Saadet Partisine bile oy versen inan bana bu ülke için daha iyi olur.Rahmetli Özal dediğin kişi kürtçülük harektini çıkaran alt kimlik üst kimlik olaylarını çıkaran,ülkede muz varken gidipte çikita muz diye sanki türkiyede hiç muz kalmamış gibi muz getiren,özelleştirme işini çıkarıp bir sürü yer satan,amerikancı işbirlikçi biridir..

Dogrudur saygi duyuyorum.Ayrica oyumu akp ye veriyorum demedim.Herzamanki gibi bos kullanacagim.

https://t.me/pump_upp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

Avira bunu yazdı:

stillalive bunu yazdı:
    özellikle o agayı konuşturmuşlar, bir tane de akpartili birini bulup konuştursalardı o da chp, dsp zamanındaki durumları anlatırdı :) şunu bilin ki Türkiyenin şu andaki durumu geçmiş tüm zamanlardaki durumundan iyidir.

CHP,DSP zamanında belki paran belki yoktu ama ülkende huzurluydun bir haysiyetin vardı.Amerikan parası yemektense Türk parası yiyiyodun.İstediğin gibi pkk ya kıbrıs'a operasyonlar gerçekleştirebiliyordun.Fabrikaların 1 yıllık karına satmıyodun.Hiçdeğilse kafan rahattı çünkü abuk subuk şeylere imza atmıyodun.Peki şimdi ne durum sana söylim kısaca.TürkTelekom vb. satıldı ve telefonları emperyalistler istedikleri gibi dinliyolar.pkk ya operasyon yapmak istiyosun adam gibi yaptırtmıyolar şu kadar km içinde yapabilirsin diyolar.Önüne gelen her antlaşma teklifini kabul ediyosun önünü göremiyosun.

Siz bir yol yapmayı,beyazeşya dağıtmayı hizmettenmi sayıyosunuz ? hizmet nasıl yapılır biliyomusun ? iş imkanları sağlanır.sağlanamasa bile ülkenin çıkarlarınla ters düşücek antlaşmalar vsler imzalanmaz.Ülkenin fabrikaları sanayi kuruluşları 1 yıllık kar'ına satılmaz.İnsanların buzdolabından çok işe ve paraya ihtiyacı var.. 

hocam ne huzuru vardı ya, huzurlu insan hala huzurludur, o zamanlar ergenekon neler çevirmiş türkiyede ne faili meçhul cinayetler yapılmış, resmen ülkeyi içten kemirmişler de şimdi ceremesini bu hükümet çekiyor, dikkatini çektiyse ergenekon operasyonları yapılalı beri artık eskisi gibi terör saldırıları olmuyor, faili meçhuller de durdu, sonra kimse ülke satılıyor diye bağırmıyor artık çünkü bunların hepsi ergenekonun halkı galeyana getirme oyunlarıydı, bakalım şu ergenekon tamamıyla ortadan kalksın da ne pkk kalacak ne de başka bişi.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    Esconda bunu yazdı:
    RevengeX bunu yazdı:

Emin Çölaşan'ın Turgut nereden kosuyor kitabını oku ne kadar rahmetli o zaman karar verirsin kötünün iyisine destek vermek zorunda değil kimse hadi kimi iyi şeyler olacağına inanarak oy kullanıyo sen yolsuzluğu var dediğin halde aynı partiden yana tavır alırsan yolsuzlukta seçim propagandası oluverir bi gün " 
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

stillalive bunu yazdı:

Avira bunu yazdı:

stillalive bunu yazdı:

hocam ne huzuru vardı ya, huzurlu insan hala huzurludur, o zamanlar ergenekon neler çevirmiş türkiyede ne faili meçhul cinayetler yapılmış, resmen ülkeyi içten kemirmişler de şimdi ceremesini bu hükümet çekiyor, dikkatini çektiyse ergenekon operasyonları yapılalı beri artık eskisi gibi terör saldırıları olmuyor, faili meçhuller de durdu, sonra kimse ülke satılıyor diye bağırmıyor artık çünkü bunların hepsi ergenekonun halkı galeyana getirme oyunlarıydı, bakalım şu ergenekon tamamıyla ortadan kalksın da ne pkk kalacak ne de başka bişi.

ohooo, size sorsak ergenekon pkkdan daha beter bi örgüt. nerde ne kadar bu ülke icin hizmet eden adam varsa topla. kendi adamlarını dagıt saga sola. millette canlı örnegini gördüğünüz gibi hala inanmaya devam etsin. tek istedigim bu hükümet bu secimi de kazansın. bi dönem daha ba$a gelsin. o zaman görücem ben savunanları. 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek

70 li yıllardan kalma secim kanpanyası..dünya ac a.q.napsın devlet havadan paramı sacsın ?

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

amcam ah şu gerçekleri göremeyen gençlerin ve kemikleşmiş zihniyetlerinde gözünü bir açsan!

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omerali
    omerali's avatar
    Erkek
    bence biz bir zenci bulalım ..başbakan yapalım....o yönetsin bizi.....hayallah nerden geldi şimdi bu aklıma.....
Toplam Hit: 4409 Toplam Mesaj: 35