folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder "Kemal Kılıçdaroğlu VS. Dengir Mir Mehmet Fırat" | İkna Oldunuzmu?

"Kemal Kılıçdaroğlu VS. Dengir Mir Mehmet Fırat" | İkna Oldunuzmu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Andırziro:

Dedi hocam. Ama sizin izlediğiniz medya demedi diye gösteriyor.

Sen atv'yi ve ya stv'yi trt'yi izlemiyorsun ki...

Dur tahmin edim sen dün Kanal Doğan'ı izledin ve ya Show'u izledin. Belki de başka kanal... Ama açıp diğer kuruluşların basınının ne yazdığına bakmadın. Ve itiraz etmediler diyorsun.

Aç bugün star gazetesini Aha bunu oku: http://www.stargazete.com/gazete/yazar/mac-7-1-bitti-130887.htm 

Bu sadece bir örnek. Aç başka köşe yazarlarının olayı yorumlamasına bak.

Nedir?

Sen izlemişin kanal d'yi ondan sonra haksız adi şerefsiz bilmedi ahahha kazandı diyorsun. Yok öyle bişey. Söylediği şeyi söylemedim diyordu adam konuşmada. 5 dk önce söylediğim ukraynadan mal kaçırdın lafını kullanmadım diyordu muterem kemal.

Ama meraklanmasın bu doğan basını halk olayı doğru yorumladı. Yorumun açıklamasınıda sandıkta yapacak ;)

Kıvrakdaroğlunun bir kıvrklığı daha:

Kılıçdaroğlu ‘Mahkeme zaman aşımından dolayı karar verdi’ diyerek isnat ettiği suçlamayı savunmaya devam etti. Fırat bu kez, mahkeme kararını ayrıntılı olarak okudu ve hiçbir cümlesinde ‘zaman aşımı’ ifadesinin bulunmadığını söyledi xD

Bu da Şamil Hoca'nın yazısının bir kısmı:

Tartışma sonuçlandığında Kılıçdaroğlu’nun kalesinde tam 7 gol vardı: Müfettiş CHP’li çıktı, hayali ihracat dosyasının mahkeme tarafından reddedildiği belirlendi, Ukrayna’da çelişkiye düştü, zaman aşımı iddiasının altında kaldı, hisse devrine ilişkin banka dekontları karşısında şaşkına döndü, Vatan’a noterden gönderilen hisse devrini belge sandı, Fırat’ın MENAS’ın büyük ortağı olduğunu ispat edemedi.

Peki neyine Kılıçdaroğlu kazandı diyorsunuz aq?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    tomannie bunu yazdı:
    -----------------------------

erkan07 bunu yazdı:

bunlar ikinci adamlardı .

ERDOĞAN -BAYKAL tartışmasını bekliyoruz

gerçi Tayyip in Baykal ı muhatap alacağını sanmıyorum.

ne o ilk tartışmanın acısı kaldı galiba? 

hayır hoca tadı damağımızda kaldı.

böyle şeylere açık olmalı ülke çıkıp kozlarını paylaşmalılar.

ama salak saçma sapan belgelerle değil.

yine söylüyorum ,bir kaç sayfa yazıya belge diyorsan karşındaki adam konuşamamalı.

sperex e.

imzam benim içinde geçerli tabiki.

AMA bana bu konuda bir şeyler anlatabilmen için o belgelerin bir işe yaraması lazımdı.

ŞİMDİ HEPİNİZE SORUYORUM NE SKİME YARADI O BELGELER ? BENİM BİLDİĞİM BELGELER BİR İŞE YARAR.

sadece muhalefet kısmını biraz heyecanlandırdı yok o ezdi bu ezdi muhabbeti yaptırdı.

adam bu işleri yapmışsa bile belge bir işe yaramadı.

chp ye önerim.. iyi muhalefet.

kılıçdaroğluna önerim ...sahih belgeler.

sen gibilere tavsiyem ise suçu ispatlanmamış herkesin masum olduğunu öğrenmenizdir.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek
    HaYVaN bunu yazdı:

A.q.

Madem Kılışdaroğlu'nun belgeleri gerçek belgeler, sunsa ya yargıcın karşısına.. Sabahtan beri doğan basını bas bas bağırıyo Mir Mehmet'in piçlikleri doğrulandı diye. Doğrulandı da yargıya niye sunulmuyo?

Halkımızda bilinç altında sanki Mir Mehmet ezilmiş gibi hissetmeye başladı :) Hiç bi z.kim yok ortada. Boş boş yalan atıp karşısında çağırdı Mir Mehmet'i. Sonra fosforlu kalemle çizdiği kağıtları kameralara gösterdi. Fosforun altındaki yazı gugıl'dan arattığı bilmem ne yazıların çıktısı :) Sonra bu belge gerçek fbi'ın bulduğu belge olarak değerlendirildi :)

Hepsi yalan amk. Kıvrak Kemal konuşuyo konuşmadım diyor. Ukrayna diyor sonra ben ukrayna demedim diyor. G*tüyle güler insan bu adama.

Neyse sandıkta cevabı alacak doğan basını :) Hemde çoook büyük bir cevap alacak.

Dokunulmazlık+Şu an için bu soruşturmayı açmayı göze alacak çapta savcıların aqp tarafından baskı altına alınması.

Ayrıca belgelerin yalan olduğunu da ispatlar mısın? 

NEDEN? (soru olarak)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Geen:

Hayali ihracat dosyası mahkeme tarafından reddedilmiş.

Söz konusu müfettiş CHP li çıkmış.

MENAS'ın ortağı dendi fırat ama ispat edilemedi.

Vatan'a noterden gönderilen hisse devrini belge olarak sundu türk halkında...

Ukrayna diye g*tten belge uyduruldu.

Daha neyi kaldı? Bu yalancı Kıvrakdaroğlunu kahraman etmedikleri kaldı doğan medyasının.

Biraz burun olsa siyaseti bırakır bu kıvrakdaroğlu.

Ek olarak:

Neyine dokunulmazlık? Akp dokunulmazlığı kaldırmak için yasa çıkarmaya çalışınca chp'liler savaş çıkaracaktır nerdeyse :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek
    erkan07 bunu yazdı:
    hayır hoca tadı damağımızda kaldı.

böyle şeylere açık olmalı ülke çıkıp kozlarını paylaşmalılar.

ama salak saçma sapan belgelerle değil.

yine söylüyorum ,bir kaç sayfa yazıya belge diyorsan karşındaki adam konuşamamalı.

sperex e.

imzam benim içinde geçerli tabiki.

AMA bana bu konuda bir şeyler anlatabilmen için o belgelerin bir işe yaraması lazımdı.

ŞİMDİ HEPİNİZE SORUYORUM NE SKİME YARADI O BELGELER ? BENİM BİLDİĞİM BELGELER BİR İŞE YARAR.

sadece muhalefet kısmını biraz heyecanlandırdı yok o ezdi bu ezdi muhabbeti yaptırdı.

adam bu işleri yapmışsa bile belge bir işe yaramadı.

chp ye önerim.. iyi muhalefet.

kılıçdaroğluna önerim ...sahih belgeler.

sen gibilere tavsiyem ise suçu ispatlanmamış herkesin masum olduğunu öğrenmenizdir.

hoca yine aynı şeyi yapıosunuz.  "suçu ispatlanmamış herkesin masum olduğunu öğrenmenizdir."

RTE meydanlarda demokrasi demokrasi diye bağırıp çağırıken o demokrasi bi tek türbanda vs vs de çalışıo.Ama aynı demokrasi Gazete boykot etmekte içki yasağı getirtmekte ve nice kendi fikrine uymayan da çalışmıo.Adamların ne b*k yedikleri belli.Her gelen Türkiye yi sömürdü ama AKP kadar yapmadı.AKP resmen parçaladı böldü sattı. Bi de daha ekonomimiz çok iyi falan filan diyo.evet satışlardan iyi para kaldırmıştır.

Ama kim bu milletten çalıp çırpıosa Allah belasını versin, rahat huzur yüzü göstermesin. 

NEDEN? (soru olarak)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

amin amin amin.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Mayrip demiş ki ;

fırat şerefsizin  vatan haini isyancı şeyh sait soysuzun torunu olduğunu bilmiyorsunuz!

--------------------------

Bilmiyoruz mayrip , çünkü değil ,Dengir Mir Fırat , defalarcas bunun iftira olduğunu açıkladı , adam cebinde  Vukuatlı Nüfus kayıt örneği ile dolaşmaya başlamış

http://www.milliyet.com.tr/2006/10/01/siyaset/siy01.html

'Şeyh Sait' tazminatı

AKP'li Dengir Mir Mehmet Fırat'ın açtığı davada 'Şeyh Sait'in torunu' ifadesi hakaret sayıldı. Tazminata hükmedilen karar, Yargıtay tarafından onandı

GÖKÇER TAHİNCİOĞLU Ankara

AKP Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat'ın Güneş gazetesinde yayımlanan bazı yazı ve haberlerde kendisi için, "Şeyh Sait'in torunu" ifadesinin kullanılması nedeniyle dava açtı.
    Fırat, Ankara Asliye Hukuk Mahkemesi'nde açtığı davanın dilekçesinde, Şeyh Sait'in torunu olmadığını, kendisine bu yakıştırmanın siyasal amaçlarla, siyasi kimliğine gölge düşürmek için yapıldığını kaydetti. Şeyh Sait'in gerçek torunu Abdülmelik Fırat'la bir akrabalığı bulunmadığını kaydeden Fırat, 10 bin YTL tazminat talebinde bulundu.

2 bin YTL tazminat
    5. Asliye Hukuk Mahkemesi, Fırat'ın Şeyh Sait'in torunu olmamasına rağmen kendisine bu yakıştırmanın yapılmasını "tazminat" nedeni sayarak 2 bin YTL tazminata hükmetti. Temyiz üzerine dosyaya bakan Yargıtay 4. Hukuk Dairesi de Fırat'ın tazminat talebini yerinde bularak yerel mahkemenin kararını onadı.
    Fırat, dava dilekçesinde iddialara karşılık kendini şöyle tanımladı:
    "Katıksız demokrat ve özgürlükçüyüm. Ne Türkçü olabilirim, ne de Kürtçü. Hayatımda hiçbir zaman illegal faaliyet içinde olmadım. Dedem Hacı Bedir, Atatürk döneminde 1., 2., ve 3. dönem milletvekilliği yaptı. Atatürk'ün fiilen cephede savaşan silah arkadaşlarındandır. Abdülmelik Fırat ve Şeyh Sait ile hiçbir akrabalığım da yok."

'Suç değil' diye açıklama yaptı
    Fırat, tazminat kazanmasının ardından Milliyet'e yaptığı açıklamada da şunları söyledi:
    Onlarla bir akrabalığım yok. Onlar Erzurumlu. Ben Adıyaman'ın Kahta ilçesindenim. Psikolojik savaşın bir parçası bu. Bilerek, kasten yapıyorlar. Şeyh Sait'in torunu olmak da suç değil. Böyle bir şey demiyorum. Akrabası değilken bunun yazılması dezenformasyon amaçlı."

Torun Fırat: Karalama amaçlı
    Şeyh Sait'in torunu, Haklar ve Özgürlükler Partisi Genel Başkanı Abdülmelik Fırat da davaya ilişkin olarak şunları söyledi:
    "Mir Dengir Mehmet Fırat'la hiçbir akrabalığım yok. Bazı kişiler sanki o, Şeyh Sait'in torunu olunca 'vurun abalıya' misali bunu kullanabileceğini düşünüyor. Şeyh Sait için 'haindir' diye yazılıyor. Bu bakımdan, karalama anlamında kullanılıyor o ifade."

Yani mayrip , hiç araştırmadan sırf birisini karalamak için böyle mesajlar yazarsan yalancı çobana dönersin , aynen Kılıçdaroğlu gibi olursun , elimde belgeler var dediği iddiaları  Dengir Mir Fırat mahkeme  sonuçlarınıyla çürüttü.Şimdi elimde belge var dediğinde kimse kaale almaz Kılşıçdaroğlunu.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlife
    warlife's avatar
    Erkek
    önce dokunulmazliklarini kaldirsinlar ondan sonra zırvalasınlar :D yoksa kimse kimseye bişi yapamıyo ki calmış  olsa ne hayali ihracat olsa ne :D kimse duymasın rezil oluruz kapatalım konuyu denir anca veya dosya halinde atılır diger dosyaların arasına g*tleri yiyosa kaldırsınlar dokunulmazlığı bizde adam yerine koyalım :D

diyalektik için kesin, mutlak hiç bir şey yoktur..Her şeyin bir geçmişi vardir ve bir geleceği olacaktır. Her şey bir kez bulunduğu yerde her zaman icin kesin olarak bulunmaz, ve o bugünki o,kesin ve son değildir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibo123
    ibo123's avatar
    Erkek
    la hocalar sabah okula bi gtitmişim,arkadaşlardan biri "kapışmayı izledinmi olm,ne biçim kapıştılar ama fırat resmen adamı aldı aşağı" falan dedi ben de boks maçı flan sandım..xD  tv uzak olduğumuz için bunlar oluyor vatandaş..:)

"evlatlarım adı gülen kendisi ağlayandan sakının"SHT "Vallahi evlatlarım kainatın en bahtiyar insanları sizlersiniz."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    dokunulmazligi oldugu sürece haklisiniz belge olsa ne olcak olmasa ne olacak. Allahınıza gurban bi kaldirin dokunulmazligi o zaman görecem bunlari ben.. ama firat hic samimi degil.. adam rahat koltuguna yapismis.. dokunulmazligida cabasi.. isterse suc islemis olsun ki ben isledigini düsünüyorum. degisen bisi olmuycak.. bu dokunulmazliklar kalkmadigi sürece ne ülke ne toprak ne vatandas... hic birsey gelismiycek.. gelisen sadece iktidar ve tayfasi olucak..
Toplam Hit: 12912 Toplam Mesaj: 101