Keman Çalmak Ve Satın Almak !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Farid Farjad dinledikten sonra ,keman çalmaya karar verdim arkadaşlar ,daha önce Kemanla ilgilenen varmı veya bilgisi olan.Şimdi internette araştırdım 100ytl den başlıyor 10.000ytl ye kadar çıkıyor fiyatları :) 100-200ytl lik birşey alsam işimi görürmü , Keman çalmanın incelikleri ,şartları falan varmıdır...Bu konuda bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspirin
    aspirin's avatar
    Dişi

keman bi pıyano kadar zordur ...

dıgerlerı ıcın demem ama bır pıyano yada kemandan bahsedıyorsak paraya kıy gıt en ıyısını al derım

kı keman sandıgından zordur :)

dısıplınlı sıkı bır calısmaya hazırsan ıyı bır ogretmen bulmak kolay olacaktır 

ozel yapım kemanlar vardır serada bekletılırler yurtdısından turkıyeye gelır sesıne aşık olursun ama sana pahalıya mal olur

dedıgım gıbı keman ıcınde paraya kıy :)

ama once bı kursa gıt bakalım kendını bir ölç basarıyla yapabılecegıne ınanıyorsan cok guzel bır gırısım aksı taktırde yazık etme kemana :)

bu sosıs kızartmaya benzemez :D

mimi " yim ben ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Zor benimle kolaydir ...ben kafaya taktigim zaman yaparim...universitede hocalar var onlardan derste alirim gerekirse ama calmam gerek...kalteli bir keman alacam,cok kalitelide degil :) baslangic icin v800 model oneriyorlar ,300-400ytl arasi :) ...piyano daha zor sanirim ,bizim  universitede konservatuara geliyor cocuklar 5-6 yaslarinda basliyorlar parmaklari gelissin diye,gerci bizim parmaklarda 10 yildir klavye kullaniyor :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspirin
    aspirin's avatar
    Dişi

puu allah senı bi pc kurdu klavyeyi ancak bukadar estetıklestırebılırdı :)

pıyano daha zordur dogru ama keman da bı onun kadar zordur yenı baslayanlar ıcın zorluk derecesını belırtmek ıstedım :)

bu arada compu sen hıc muzıgın ıcınde bulundunmu azda olsa bişeyler tıngırdatmak gıbı bır mevzun oldumu :)

mimi " yim ben ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    7-8 yildir Mizika caliyorum :) iyide calarim :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    eski yengen keman öğretmeniydi. msn ye gel sana telini vereyim, yardımcı olur. Bende bir ara keman çalmak istemiştim ama çok zor, flüt ve gitar çalmaya benzemiyor...

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspirin
    aspirin's avatar
    Dişi

bu guzel :)

okuldada hoca var yardımcı olur dıyosan

onerılen kemanda fena degıl orta halli yenı baslayacagın ıcın yeterlı olacaktır

bır an önce kap işi dınleyelım senı :)

iyimiş ya ben konservatuar okurken hocaların yanına ders dışında pek oyle gıdılmezdı şanslıymıssın

bikac onerıden fazla marka alırsan bana nasıl ulasacagını bılıyorsun zaten her markanın ozellıgını tarıf ederım bızım cocuklar gelıyo bana derse hatta en yakın zaman dün verdım bırıne ders yenı almıs ama zorluyodu

sımdı elbısesı onemlı hangı agacdan yapıldıgı ne kadar bekletıldıgı o ozellıgını çalan bırı bılır

ayarlayabılıyorsan hocalardan bırını ayarla keman almaya beraber gıt o sesınden anlar daha ıyı olur bence

mimi " yim ben ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    gece  keman satan bi dükkanın önüne gidilir ve cam kırılır keman alıp kacılır...

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Bene çalma satın al :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vutkubay
    vutkubay's avatar
    Erkek

Dayıoglu valla bi ara bende heves etmistim kemana,kız tavlama amaclıydı ama benimkisi ne ettiysem calamadım.Gercekten zor keman çalmak...Allah yardımcın olsun artık...

Gece 12 den sonra, tüm içkiler şaraptır.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Tamam aspirin ulasirim sana ...vutku hoca benim mizika kiz icin yetiyor :D keman ayri bir duygu dogrudu bende onun icin calacam :D hoca ayarlarim gidip aliriz :D

Toplam Hit: 4426 Toplam Mesaj: 14