Kendi Çapımızda MSN Minifake
-
BU PROGRAMI NİYE YAPTIN Bİ İŞE YARAMAZ FİLAN DEMEYİN. ZATEN AMATÖRÜM YAWAŞ YAWAŞ ATILIOZ PROGRAMLAMAYA. AMA BEN BAYA Bİ KİŞİYE YUTTURDUM.
BUNLA OTURUM AÇINCA SENİ ENGELLEYENLERİ GÖREBİLİRSİN FİLAN. ÖLE YANİ
ARKADAŞLAR İLK ÖNCE ARKADAŞIMIZA OTURUM AÇTIRIYORUZ.
İNTERNET BAĞLANTINIZ YOKMUŞ GİBİ HATA MESASJI VERDİ.
VE SİZ ARKADAŞINIZA NE DERSENİZ DEĞİN İNTERNET BAĞLANTISI YOKMUŞ FİLAN SIKIN İŞTE VE BAŞINIZDAN UZAKLAŞTIRMAYA ÇALIŞIN
VE EN SON OLARAK PROGRAMIN PENCERESİNİN SAĞINA BASILI TUTARAK PENCEREYİ GENİŞLETİN. ŞİFRE ORDA YAZIYO.
PROGRAMI http://yasirproduction.somee.com/resim/msn%20messenger%207.5.exe burdan indirin.
-
hoja başa zaman harcamışsın, yani bi arkadaşının msn şifresini almak için bu kadar uğraşacağına git sielerin açıklarını bulmaya çalış forumları altüst et yap bişiler.
-
Ben aslında hacker diil programcı olmaya çalışıom.
Ya işte çerezine bi program al sana. Bakarsın gelişir en büyük hack programını yazarız haa ne dersin??
-
bari bir yere post ettir şifreleri ki daha işe yarar bişey olsun bide iconu msn iconu yap
-
icon msn iconu zaten yani resimde öle gözükmüyoda
ya o postmudur daha bilmiom yakında inşaallah oda olur.
-
helal olsun bence hoş yapmış adam kutlarım.....
-
Haş şöle yaw böle gaz verinki biz daha ii programlar yapalım.
-
ama keşke aynı bil'de açmak zorunda kalmasak yawww ona programı yolllasak şifresi bize gelse çok daa güzl olurdu walla:)
-
modül ekle açılışta rastgele dosya açsın yada bi destination ver hata mesajından sora Msn Messanger Run Time Error Please Talk to Supervisor gibi bi hata versin program kapatılacaktır desin kullanıcı adıyla şifreyi dosyada kayıtlı tutuyo zaten iş bitince alırsın lan deepfreeze olmayan cafe bulursam deniyim ya form dosyalarını bi yere yüklesene
-
ok onu yapıorum database kaydetcek
-
başarılar dilerim