Kendi İşini Kurmak İsteyene 27000 Tl Devletten Hibe
-
Bende bunu araştırıyordum. Teşekkür ederim bilgilendirmeler için...
-
Devletin böyle güzel şeyler yaptığını bilmiyordum.Peki bu kursların belirli bir kayıt zamanı var mı ? varsa nedir kursa katılım öğrenciler içinde mümkün müdür vs. bu bilgileri öğrenebileceğimiz bir adres var mı yada bilen ?
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------
Son olarak ta paranızı fatura göstererek alacaksınız..bu hangi para aylık alacağımız ödenekmi yoksa toplu paramı
iş yerinin açılış maliyetimi?yoksa sattığımız malların yada hizmetin belgesi faturamı anlamdım?
-----------------------------hacım o 12 bin lira her ay biner biner sıkışmayasın diye yatıyor sanırım.
ilk 5bin lira da muhasebeci, matbaa zart-zurt olsa.
geri kalan 10bin lira ile de masa sandalye bilgisayar vitrin raf dersin. olur biter
-
güzel birşey
-
bilgiler için teşekkürler
nicedir merak ettiğim bi durum
-
ah ulan askerlik olmasa ..
-
hacı aradıgım konuydu eyvallah ben bu işi yaparım bu hafta gidip bir bakayım süper projelerim var dalgadan elektrik üretemem maddeyi yapı taşlarına ayıramam ama elektrik konusunda her türlü panoya girer cıkarım
-
ulen bende bunu araştırıodum amk şansıma burdada konu açıldı.
adamlara fatura veryoruzda adamlar kabul etmezde parayı vermezse onca şeyi biz önce alsak kıçımıza kaçarsa nolcak :|
-
ArmadA bunu yazdı:
adamlara fatura veryoruzda adamlar kabul etmezde parayı vermezse onca şeyi biz önce alsak kıçımıza kaçarsa nolcak :|
-----------------------------aynen o zaman nolacak?
-
saftiriksincap bunu yazdı:
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------aynen o zaman nolacak?
-----------------------------devlettten parayı almak için açmayacaksın işyerini, devlet sen işyeri aç diye destek olacak.
böyle olursa bir yerinize kaçmaz merak etmeyin.