Kendi Suratınızda Şeytanı Görün :)
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam hüddam ilmi var. Onunla ilgili bir şey ama sakat bir ilimdir. Benim basımdan geçtiği için biliyorum. O dediğini bende yaptım zamanında. Herkez göremez ama gördükten sonra bası beladan kurtulmaz, benim gibi.
eyvallah aga sağolasın cevabın için.bence arkadaş doğru söylüyor.bu tip olaylar metafiziksel olduğu için doğruluk payı bayağı yüksektir benim bilgimce...
-
ya herkes neden TASAGI ALIYO kı konuyu bende olan bıseyı paylastım a.q
-
EmiRReiS bunu yazdı:
Hocam hüddam ilmi var. Onunla ilgili bir şey ama sakat bir ilimdir. Benim basımdan geçtiği için biliyorum. O dediğini bende yaptım zamanında. Herkez göremez ama gördükten sonra bası beladan kurtulmaz, benim gibi.
-----------------------------hacım hüddam ilmi iLe ilgili her seyi tam bilmiyorum ama bildigim kadarıyla bi işe basladıgında yarım bırakmayacaksın yada hiç baslamayacaksın 3 harflileri cagırmada fln.. baslayıpta yarım bıraktıgın zaman seni rahatsız ederler belki sen daha ii biliyrsundur ama burda bizim cagırdıgımız bi sey veya okudugumuz bi dua yok sadece bakıyoruz yogunlasıyoruz.. baktım bu konu hakkında bilgi buLamadım biraz acıklayarak paylasırsan sevinirim.. aynaya da baktım kendimi gördüm baska kimse yoktu amk..
-
Ayna ilimleri fakültesi.
Ders 1 Bakış
....
Ders 15 Yaratıkla diyaloga geçme -
alın gençler hüddam ile ilgili bikaç yazı buldum
gerçi ReiS in yazdıklarını daha çok merak ediyorum
http://www.geocities.com/buyunedir/huddamnedir.html
http://ferdidokmen.sitemynet.com/BUYU/id4.htm
-
Hüddam ilmininin bir kısmında bu var. Ama bakın sadece hüddam da değil. Sen bu olaya giridn andan itibaren cinler senin ne yapmak istediğini bilecekler.Bu cinlerele görüşme irtibata geçme yöntemlerinden birisidir
1. Suya yada aynaya derinlemesine gözlerini kırpmadan bakmak. Bu tabi sana bağlı, bu olaya inanırsan ve iyi bir şekilde konsantre olursan, kısa sürede istediğin şekilde cismi görebilirsin.
2.Boş bir kağıda elinizi aldığınız kalemi dokundurmadan sadece değecekmiş gibi yaklaştırarak düşünmek yine aynı şekilde konsantre olmak. Transa geçincede kalem kendisi elnizde iken yazmaya başlayacaktır.
Tabi bunların hepsi inanmaya bağlı bir şeydir. Sen laf olsun diye yaparsan zaten bi halt olmaz. Kolay bir işte değildir uzun uğraşlar gerektirir.
Aslında bunlardan ziyade sen cinlerle irtibata geçmek istersen bunu düşünürsen sürekli zaten onlar seninle diyaloga geçerler. Ama neden:
İnsan oğlu yaradılısı gereği tüm varlıklardan üstün bir varlıktır. Tabi doğusdan verilen özellikleri gereği bizden suanda üstün olan cinler bunu hazmedemezler. Ve insanlarla sürekli uğrasırlar. ve onlar sizinle diyaloga geçme istekleri vardır. sizde bunu isteyince daha kolay yaparlar. Size bir çok konuda yardım ederler.
Ben bunları ilkokula giderken yapıyordum ve çalısmadan sınavlara girip yüksek notlar alırdım. ama bir müddet sonra psikolojim bozuldu felan baya bir sorunlu dönem geçirdim. Sonra bunların benimle dalga geçtğini düşündüm ve araştırmaya başladım, nasıl intikam alırım ve hüddam ilmini keşfettim :)
Dünyada bu ilimi bilen 3 kişi var. Birisi Türkiyede birisi de litvanyada. Hüddam ilmi 4 büyük kitabın içindeki dualara dayalı yöntemle yapılan bir iletişim yöntemidir.
Kur'anda her ayetteki kelimenin 8 görevlisi vardır. bunlarıın 4 ü melek 4 ü cindir. Sen gerekli şartları yerine getirirsen ve gerekli duayı okursan bu görevliler ile görüşebilir ve istediğini yaptırabilirsin, tabikide sınırlar ölçüsünde.Burada ki mantık onları istediğiniz gibi yönetmektir.Onlarıda bunu istemedikleri için bu işlemleri yaparken sizi korkutacaklar ve işlemi yarıda bırakmanızı isteyecekler. Bırakırsanız işte o zaman sıra onlara geçer ve size hükmetmeye başlarlar. Bunlar karısık işlerdir.
bunlar karısık ve tehlikeli işledir. Ben zamanında çok uğrasdım hala bu konuda psikolojim bozuk. benimle aynı odada herkez kalamıyor. Geçen sene dayım kaldı, sabaha kadar konusmuslar benim hakkıımda cinler , dayımda bunları duymus adam sabahı zor etmiş. Bir daha bizde kalmıyor hele hele benimle aynı odada yalnız kalamıyor.
Yani bilginiz olsun ama asla merak edip denemeyin...
-
hüddam ilmi (beyaz tahribat) :)
-
http://www.mihr.com/webs/mutlulugunsirri/buyu.htm buyrunokuyun arkadaşlar hüddam ilmi hafife almayın
-
hacım hüddam ilmi iLe ilgili her seyi tam bilmiyorum ama bildigim kadarıyla bi işe basladıgında yarım bırakmayacaksın yada hiç baslamayacaksın 3 harflileri cagırmada fln.. baslayıpta yarım bıraktıgın zaman seni rahatsız ederler belki sen daha ii biliyrsundur ama burda bizim cagırdıgımız bi sey veya okudugumuz bi dua yok sadece bakıyoruz yogunlasıyoruz.. baktım bu konu hakkında bilgi buLamadım biraz acıklayarak paylasırsan sevinirim.. aynaya da baktım kendimi gördüm baska kimse yoktu amk..
-----------------------------Tavsiye 1:
Şunu asla unutmayın; İnsan ne göremek isterse onu, neye yapmak isterse onu yapar! Fiziksel-Metafiziksel veya herhan gibir ......ziksel olarak bunu kanıtlamaya hazırım.
Her zaman verdiğim en basit örneği vereceğim.
Bir ilk okul çocuğuna soru gelir
Soru -- İlk okuldaki derslerini say bakayım evladım.
cevap -- Türkçe, matematik, din, fen vs vs.
Din dedi duydunuz mu :) hayır okulda din diye bir ders yoktur Din kültürü ve ahlak bilgisi diye bir ders vardır.
Söylenişi yanlış olduğu gibi uygulama tamamen yanlıştır (bunu sadece ilk okul çocuklarına değil size de sorsalar din dersiniz veya en iyi ihtimalle din dersi ). Şu dua yı ezberle gel sana 100 vereyim mantığıdır.
Şimdi en derine daldım yüzeye çıkıyorum ortaları geçiyorum. çünkü yazmaya ne db yeter ne benim ömrüm :)
(Madde 1) İnandığın herşey vardır inanmıyorsan yoktur.
İnanıyorsan problem yok. Allah a inanırsın ona karşı bir saygın sevgin artı korkun vardır sen kendini dizginlemişsindir.
İnanmıyorsan vay haline :) İnanmıyorsan ölmezsin oran buran yamulmaz (bunn olacağına inanmadığın sürece ki inanırsan Allah a zaten özünde inanıyorsundur bu da bir paradoks dur) Hayatını idame ettirirsin ama iyi ama kötü.
İnanmaktan kastım dini anlamda değil biras daha geniş bakın olaya beni iyi anlayacaksınız. Ben dgs ye hazırlanıyorum inancım olmazsa sallarım tüm soruları kazanma yüzde mi siz tahmin edin. Kzanacağıma inanmadan çalıştığımı ve o moral bozukluğuyla girdiğim sınavı kazanma yüzde mi de tahmin edin.
Eveeeet En güsel kısım ben eğer kazanacağıma inanır ve çabalar çalışırsam emin olun benim kazanma şansım %50 nin üzerinde bir değerdir.
Şimdi yazımın tamamını okuduysan başlık ile ilgili bağı kuruyorum. Ben aynaya baktığımda görmek istediğim şeyin var olduğuna inanmışsam görürüm.
-
odamdaki aynaya aşık oldum :)