Kendi Wordpress Temanızı Yapın.. Artisteer + Crack
-
hocam bunun lisans key'i nedir...
crack i yaptık ama kayıt ederken resimlerin üzerine Trial die yazı yazıyor.
-
prog. surum 2.2.0.17981 ama loader _15338 burda bi terslik var galiba loader_17981 lazim olmasin ?
-
burdaki setup ile uyumlu olan crack i buldum. bin in icine bunu yapistiriosunuz sonra programin daima bu loader ile calismasi lazimmis ilk standart edition falan secilcek galiba ole bi olay var.
LINK YENILENMISTIR..
-
bi kere virüssüz crack istemişin ii hoşta, virüssüz crack olmaz ki.
serial bulursanız ne ala.
-
ibadeath bunu yazdı:
-----------------------------burdaki setup ile uyumlu olan crack i buldum. bin in icine bunu yapistiriosunuz sonra programin daima bu loader ile calismasi lazimmis ilk standart edition falan secilcek galiba ole bi olay var.
-----------------------------found ofset please loader bilmem hatası verio :S
-
The_FCN programı paylaşan arkadaşı bu kadar kişi içerisinde zan altında bırakabilecek söylemlerden kaçınmaya çalış zira bu crackta virüs olayı çok bilindik ve sıradan bir vakadır piyasadaki bir çok crackı anti virüs programları virüs olarak algılamaktadır.
programı paylaşan arkadaş ellerine sağlık güzel paylaşım olmuş programı kullanmadım ama kullanacağım eğer program ile belli bir kalıbın dışına çıkılamıyacağını düşünüyorsanız o zaman Dreamweaverın Joomla 1.5 Extension eklentisi ile istediğiniz tarz temaları yapabilirsiniz.
-
Lisans keyi bulan yok.Cracki işe yarıyor.Trial yazısı hep çıkar ama merak etmeyin ;) bende kullanıyorum çok güzel ve kullanışlı bir program.
-
DePrEm bunu yazdı:
-----------------------------The_FCN programı paylaşan arkadaşı bu kadar kişi içerisinde zan altında bırakabilecek söylemlerden kaçınmaya çalış zira bu crackta virüs olayı çok bilindik ve sıradan bir vakadır piyasadaki bir çok crackı anti virüs programları virüs olarak algılamaktadır.
programı paylaşan arkadaş ellerine sağlık güzel paylaşım olmuş programı kullanmadım ama kullanacağım eğer program ile belli bir kalıbın dışına çıkılamıyacağını düşünüyorsanız o zaman Dreamweaverın Joomla 1.5 Extension eklentisi ile istediğiniz tarz temaları yapabilirsiniz.
-----------------------------cracklerin hepsinde virüs olcak die bişi yoktur
ayrıca arkadaşı zan altında bıraktıgım yok
crackin yapan herifin ben crack yapim boşuna paylaşmim benimde bi kaarım olsun mantıgıyla yaptıgı şerefsizliktir
tabi bazı crack regedit kayıtlarıyla onyadıgı içinde virüs olarak algılanabilir(her zaman deil)
ama antivürüs tarafından suspius yani şüpheli dosya olarak geçer trojen virüs worm tarzında geçmez
ayrıca crackler illa regeditte bişi değiiştirmek zorunda deildir exe nin üstünde değişiklik yaparakta olabilir
herneyse detaya girmim kolay gelsin
ayrıca sen bukadar senindir virüs yiyip sonra bunun çözümü nedir bunu nasıl olur bu virüslerden nasıl kurtilim gibi farklı forumlarda konu açarsan emin ol bunun nedenlerinden biri o virüslü oalrak görmedigim virüslü cracklerdendir(şahsi olarak sölenmemiştir)
-
cracklerin hepsinde virüs olcak die bişi yoktur
ayrıca arkadaşı zan altında bıraktıgım yok
crackin yapan herifin ben crack yapim boşuna paylaşmim benimde bi kaarım olsun mantıgıyla yaptıgı şerefsizliktir
tabi bazı crack regedit kayıtlarıyla onyadıgı içinde virüs olarak algılanabilir(her zaman deil)
ama antivürüs tarafından suspius yani şüpheli dosya olarak geçer trojen virüs worm tarzında geçmez
ayrıca crackler illa regeditte bişi değiiştirmek zorunda deildir exe nin üstünde değişiklik yaparakta olabilir
herneyse detaya girmim kolay gelsin
ayrıca sen bukadar senindir virüs yiyip sonra bunun çözümü nedir bunu nasıl olur bu virüslerden nasıl kurtilim gibi farklı forumlarda konu açarsan emin ol bunun nedenlerinden biri o virüslü oalrak görmedigim virüslü cracklerdendir(şahsi olarak sölenmemiştir)
The_FCN yazdıklarımı iyi oku ben crackların hepsinde virüs varmı demişim? bir çok crackı antivirüsler virüs olarak algılayabilmektedir demişim.
cracki yapan adam emin ol çoğunlukla pcde bir backdoor açma çabası ile bunu piyasaya sunar bazı crackerlar haric. regedit kayıtları ile oynanarak virüs olarak algılanma diye bir şeyi ilk defa senden duyuyorum regeditteki anahtar ile oynayınca ancak pc ye yüklü spyware programı reg bilgileriniz değiştirildi diye seni uyarır müdahalede bulunmaz. antivirüs crackı direk virüs olarakta algılar ve çoğu zaman temizler. exe üzerinde oynama olayına gelince exe üzerinde oynayınca cracker genelde exenin içinden senin karşına sürekli çıkıp register isteyen pencereyi silerler.
zaten senin yüklediğin crackların % 98i exe yi açıp editleme ve regedit üzerinde ufak oynamalardır. adam upx ile dosyayı unpack eder pe explorer, hex editör tarzı programlarda üzerinde oynamalar yapar.
-
The_FCN bunu yazdı:
-----------------------------ibadeath bunu yazdı:
-----------------------------burdaki setup ile uyumlu olan crack i buldum. bin in icine bunu yapistiriosunuz sonra programin daima bu loader ile calismasi lazimmis ilk standart edition falan secilcek galiba ole bi olay var.
-----------------------------found ofset please loader bilmem hatası verio :S
-----------------------------hata degil zaten sen prog kurup bin icine loader 17981 attigin gibi masa ustu kisayolu yap onu(loader_17981`i) ve calistir program acilinca standart edition secicen basta daha sormiycak onun haricinde loader i calistirdikdan sonra ofset mofset falan onlara eyv. de gec. trial yazisi cikmior bende kaydettikden sonra artik.