Kendi Yok Olan Resim Yollama?
-
arkadaşlar aynı snapchat deki mantıkla bir websayfası vardı fotoğrafı yüklüyoruz birlink veriyo o linki karşı tarafa attığımızda karşı tarafa 5 10sn gözüküyor. ve ekran görüntüsü alınmaması için resmi görmek için space tuşuna basılı tutması gerekiyordu. O siteyi bulamıyorum varmı bilen. site türk sitesi değildi
-
-
TheKorsans bunu yazdı
sitenin tarzını söledim işlevini anlattım kullananlar yadaonun yerini tutan başka sitebilenler söyler. burdaki gibi muallak olduğunu düşünmüyorum.Senin komik olduğunu düşünmediğim gibi
-
Cidden çok işime yarar öyle bir site.. Bende biraz bakındım nette bulamadım ne yazık ki..
-
merak ettim nasıl bi sitedir. bulursanız bana pm atarmısınz beyler .. giremiyorum pek unutulup gitmesin
-
bahsettiğin siteyi bulursan sakın ordan resmin alınamayacağına inanma :D
-
Abi çok saçma isterse bütün klavyeye basılı tutma şartı getirsini basit bir screen recorder programını açarım sonra linki açarım screen recorder o sırada kayıt ediyorolur sonra mis gibi alırım resmi :D.
Ki snapchat için de bazı cydia tweak leri ile karşıdakinin ruhu duymadan milyon kere farklı zamanlarda resme bakabilirsiniz. Ayrıca ekran görüntüsü aldığınız da karşıya gitmez vs vs.
-
torpedo_XL bunu yazdı
Abi çok saçma isterse bütün klavyeye basılı tutma şartı getirsini basit bir screen recorder programını açarım sonra linki açarım screen recorder o sırada kayıt ediyorolur sonra mis gibi alırım resmi :D.
Ki snapchat için de bazı cydia tweak leri ile karşıdakinin ruhu duymadan milyon kere farklı zamanlarda resme bakabilirsiniz. Ayrıca ekran görüntüsü aldığınız da karşıya gitmez vs vs.
Olm onlar tabiki oluyor benim amacim karsi tarsfin hic haberi yokken bunu yapmak karsi taraf boyle birseyden haberdar olsa hersekilde alir elbette
-
torpedo_XL bunu yazdı
hocam tbt'de gezerken ekranı kaydeden psikopatlar var eminim. adamın teki silinen konudan 5-6 saat sonra o konudaki bir yazıyı istemişti adam ekran resmi halinde verdi. bu tarz adamlar ne olacak :D
-
https://dstrux.com/ beyler site bu buldum bilgi vereyim dedim 1 hafta sonrasında :)
-