Kendimden Kendime-1
-
Konuyu açmam gereken yer Derin Konular başlığı olduğunu düşünüyordum ancak çömezliğimden dolayı açamadım affola.
Bir kurt kapanına sıkışmış gibiyim.Gücümde yetmiyor kurtulmaya, kimselerde yok yardım istemeye, ıssızım.
Sanki kafamda başkaları var, benimle konuşuyorlar.Öyle kaybediyorum ki kendimi uçup gidecek aklım sanıyorum. Bedenim hafifliyor bir uyuşturucunun etkisinde gibiyim.Yürüyorum bir boşluktayım karşıma biri çıkıyor gözlerime bakıyor...
"Kimsin" diyorum konuşmuyor benimle kafamda duyuyorum sonra onu
"Nasıl tanımazsın beni? Ben senim" diyor bana, ben kendimi tanıyamıyorum. Ardından kaybolup gidiyor.
Her gece kafamı yastığıma koyduğumda saatlerce benimle konuşuyor kızıyor, bağırıyor, ağlıyor bana.
Sabah kalkıyorum hayat denen fahişe yatağımda.Saçları yastığıma dağılmış, kokusu da her zamanki gibi anlamsız. Bazen genzimi yakıyor bazen de aklımı alıyor. Dokunuyor vücuduma irkiliyorum o kadar yabancı ki bana ve o kadar tanıdık, yakın ki bana her sabah yatağımdan eksik edemiyorum. Bana öyle kötülükler yapıyor, bana öyle iyilikler yapıyor ki dost mu düşman mı kestirmek mümkün değil. Umursamıyorum artık. Sadece yaşamakla yetiniyorum bir yolu olmalı bir şey olmalı beni değiştiren bekliyorum. Hep o yol ayrımını hayal ediyorum. Bazen savaşmam gerektiğini hissediyorum ama gücümde yok.
Bazen ölmem gerektiğini hissediyorum ama cesaretimde yok.
Artık herşeyi sana bırakıyorum herşeyi kendime bırakıyorum.@ bu tür konularını edebiyat bölümüne açmalısın
-
Güvenimi sağlamlaştırıyorsun :) ellerine sağlık
-
Umarım eleştirilere açıksındır
Saçma olmuş.
- Belki de benim kafam böyle yazılara basmıyordur :|
-
vaaay güzelmiş hacı ellerine sağlık..
-
Yeco bunu yazdı:
-----------------------------
Umarım eleştirilere açıksındır
Saçma olmuş.
- Belki de benim kafam böyle yazılara basmıyordur :|
-----------------------------tabiiki açığım eleştirilere, eleştiri duymak için açtım zaten konuyu ;) sağolasın.
-
iyi olmuş ellerine saglık. bazı kısımlarında kendimi buldum.
-
Hocam yazdıktan sonra biraz bekle aradan 2-3 gün geçsin sonra şekillendir daha sağlam olur yazmaya devam :)
-
ershn bunu yazdı:
Hocam yazdıktan sonra biraz bekle aradan 2-3 gün geçsin sonra şekillendir daha sağlam olur yazmaya devam :)
-----------------------------yazarken genelde bu iyi olsun, çok güzel olsun diye düşünmüyorum. Genelde hissettiklerim, kafamdakileri hemen geçiriyorum ve o haliyle hoşuma gidiyo benim :)
tabi daha akıcı olması için derli toplu olması için dediğin çok doğru sağolasın ;)
-
Opter bunu yazdı:
Güvenimi sağlamlaştırıyorsun :) ellerine sağlık
-----------------------------:) bir gün olacak bir gün... sabır ;)
-
Melankolikten sıyrılıp şizofreni tarzında olmuş ama çok iyi yinede :)
-
şizofrenik bi yüzleşme gibi ama güzel ellerine sağlık ,)