Kendimi Öldürecem Ya ! ( Derdime Bi Çare )
-
hoca koy gotune salla kizi bi bok yapamaz bunlar kafani takma acma telefonlarini gorusme bi sekilde siktir et yani bi bok yapamazlar kafan rahat olsun...
-
ne emmeye geliyon ne gömmeye. öl sen en iyisi. intihar et..
-
hoca 18i 1 hafta geçene kadar bekle.
Kızlık zarı 1 haftaya kadar yıtılma süresi tespit edilebiliyo 1 haftadan sonra tespit edilmiyo. Reşit bi hatunla ne yaptığın da başını kolay kolay belaya sokmaz.
Başkalarının yanında evlenme muhabbeti yapmadın inşallah. Yaptınsa evlenme vaadi muhabbeti yapabilir.
-
The_Holigan bunu yazdı:
-----------------------------
Müridler Arkadaslar Ask Adamları Artk Bana Bi Çare Bulun ya ! Benim Nişanlanacağım Kız Var. 1,5 Yıldır Beraberiz Ama OLMAZ OLSUN Keşke Görmeseydim Keşke Sevmeseydim. Hojalar Bu Kız Sürekli Yalan Söylüyor Bende İnanıp Buna Kandım ve Söylemesiayıp Bekaretini Aldım Elinden. Ama Şimdi Hep Erkeklerle Geziyor Eskiden Deli Gibi Seviyordum Şimdi Sevemiyorum Bırakacam Dediğimde Kendini Yerden Yere Vuruyor , Ağlıyor , Sızlıyor , Feryat Ediyor Öyle Normal Bir Ağlama Yalvarma Değil. Sanki Azrail Geliyor Canını İstiyor Ama ALma diye Yalvarıyor Öyle Bi Yalvarış Tarzı. Tmm Diyorum Affettim Diyorum Yine Yapıyor uLAn Kafayı Yicem bea :| Kızın Yaşı 17 Olduğundan Bırakamıyorumda Benim Yaş 18. Reşit Değil ! 2 Gündür Bana Attığı Tokat Sayısı 100'ü Geçkin Normal Tokat Değil Nasıl Bir Baba Bir Oğluna Vuruyorsa Öyle Vuruyor. Ayrılamıyorumda Kendine Bişe Yaparsa Benim Üstüme Kalıcak Bekaretini Bozdum Diye ! Ben İçeri Girerim. Dayanamıyorum Artık Ne Yapacam Bi Çaresi yda bi Fikri Olan ?
-----------------------------Username : The_Holigan ID : 34272 İsim : Arda Soyisim : sanridagli Yaş : 24 Cinsiyet : Erkek Medeni Hali : Ülke : Türkiye -
The_Holigan bunu yazdı:
Müridler Arkadaslar Ask Adamları Artk Bana Bi Çare Bulun ya ! Benim Nişanlanacağım Kız Var. 1,5 Yıldır Beraberiz Ama OLMAZ OLSUN Keşke Görmeseydim Keşke Sevmeseydim. Hojalar Bu Kız Sürekli Yalan Söylüyor Bende İnanıp Buna Kandım ve Söylemesiayıp Bekaretini Aldım Elinden. Ama Şimdi Hep Erkeklerle Geziyor Eskiden Deli Gibi Seviyordum Şimdi Sevemiyorum Bırakacam Dediğimde Kendini Yerden Yere Vuruyor , Ağlıyor , Sızlıyor , Feryat Ediyor Öyle Normal Bir Ağlama Yalvarma Değil. Sanki Azrail Geliyor Canını İstiyor Ama ALma diye Yalvarıyor Öyle Bi Yalvarış Tarzı. Tmm Diyorum Affettim Diyorum Yine Yapıyor uLAn Kafayı Yicem bea :| Kızın Yaşı 17 Olduğundan Bırakamıyorumda Benim Yaş 18. Reşit Değil ! 2 Gündür Bana Attığı Tokat Sayısı 100'ü Geçkin Normal Tokat Değil Nasıl Bir Baba Bir Oğluna Vuruyorsa Öyle Vuruyor. Ayrılamıyorumda Kendine Bişe Yaparsa Benim Üstüme Kalıcak Bekaretini Bozdum Diye ! Ben İçeri Girerim. Dayanamıyorum Artık Ne Yapacam Bi Çaresi yda bi Fikri Olan ?
baba durum kötü :D kız 18 i geçse bile daha önce yaptığın anlaşılırsa yine içeri girersin :) bu arada senin yaşın kaç ?valla öyle bir durumda kimse o tür kızla beraber olmak istemez ama sende doğru düzgün anlatacaksın durumu böyle böyle yapmayacaksın ben senden çok kötü soğuyorum vs. vs. diyeceksin.
-
Hocam kızı bekaretini bozmadan önce düşünüceksin bazı şeyleri, Allah herkese hayırlı kısmet versin..
-
ruhastasiTBT bunu yazdı:
-----------------------------The_Holigan bunu yazdı:
Tip normal mi ki iliskisi normal olsun!
Buyurun Müridler bende buyum işte resmim bende mi bi mallık var anlamadım ki
http://img229.imageshack.us/img229/9643/eczu619585402tn0.jpg
----------------------------- -
hoca takma
koymuşsun gitsin
daha gitmez öteye
-
hp32 bunu yazdı:
hoca takma
koymuşsun gitsin
daha gitmez öteye
-----------------------------sen karısma yasın kücük :P
-
hiç bişeyi çekmene gerek yok 17 yaşında kız daha ne dicek annesine babasına bu cocuk beni züktümü dicek.. hadi dedi dielim ne zaman oldu bu olay die soracaklar yalan sölesede.. raporda belli olacaktır. ortalama ne kadar süre geçtiği. demicekmi anası babası buna aklın nerdeydi die.. azcık kafası çalışıosa kızın ( sanmıorum ama ) yinede çalışsada çalışmasada gidip söleyemez böyle bişeyi..