Kene Salgını
-
bikere keneler zehirli değil sadece salyasında ve daha önce çektiği kanda virüs var. yani hastalık taşıyor. Yani bu kene içinde virüslü kan olan enjektörden başka bişey değil. Çıkartmaya çalışrısanız içindeki kandan biraz vücuduna girer. Sizede virüs bulaşmış olur
-
Önceden böyle olaylar neredeyse hiç olmuyordu.Bu da baska yerden getirtilme düsüncesini mantıklı kılar.Pkknın yapacagını zannetmiyorum.
-
ben buldum bu kene ergenekonun işi!!
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------ben buldum bu kene ergenekonun işi!!
-----------------------------
tamam bide biz mehkemeye Verelim Ergenekon u :D tam olsun tahribat muridleri bir Gercegi ortaya cıkardı diye Tv lere cıkalım :) -
korkmayın keneden bu kadar... 3.5 yıl önce beni ısırdı hala bi bok olmadı.. o gün 3-4 saat sırtımda keneyle gezdim.. en sonunda acile gittik , hemşire attı beni yatağa :D ak sırtımı bi döndüm yarısı içerde kalmış annem yarısını evde almıştı yarısı içerde kalmıştı :D sonra bisturi falan deldiler sırtımı çıkardılar hala izi var sırtımda :D ısırınca korkmayın yani :D ben fifa oynamıştım eve gelince :D
-
Ergenekoncular yapmı$tır keneyide :|
-
Nurky bunu yazdı:
korkmayın keneden bu kadar... 3.5 yıl önce beni ısırdı hala bi bok olmadı.. o gün 3-4 saat sırtımda keneyle gezdim.. en sonunda acile gittik , hemşire attı beni yatağa :D ak sırtımı bi döndüm yarısı içerde kalmış annem yarısını evde almıştı yarısı içerde kalmıştı :D sonra bisturi falan deldiler sırtımı çıkardılar hala izi var sırtımda :D ısırınca korkmayın yani :D ben fifa oynamıştım eve gelince :D
seni ısıran kene kopeklere yapışan kene cinsindendir :)) -
caves bunu yazdı:
-----------------------------Nurky bunu yazdı:
seni ısıran kene kopeklere yapışan kene cinsindendir :))
-----------------------------zuhahaha bune bea :D hakaret mi ediyorsun zuhahahha :D
-
yok ne hakareti o kıçı GRi olan kene cinsi Benimde bacagımı ısırmıştı ordan hatırladım :)
-
zumsuk bunu yazdı:
caves bunu yazdı:
-----------------------------Nurky bunu yazdı:
seni ısıran kene kopeklere yapışan kene cinsindendir :))
-----------------------------zuhahaha bune bea :D hakaret mi ediyorsun zuhahahha :D
-----------------------------Amk burjuva kenesimi var :d