Keyloger(Önemlidir)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nukleer
    nukleer's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Ocak/2004
    Erkek
    arkadaşlar benim keyloger hakkında hemen hemen her tür bilgiye ihtiyacım var,nedir ne işey yarar.http://www.mavideniz.org/
    sayfasından bi tane indirdim iopus-starr bide keykeylite ama nasıl kullanılır ne yapılır bilmiyorum ve öğrenmek istiyorum birde o sitede şifre bulma ve kırmayla ilgili bir kısım var ben pek bişey anlamadım ama siz bir bakarsanız ve brnide aydınlatırsanız sevinirim.

    yarınlar güzel olacak diyorlardı bu günşlerde dünlerin yarını değil mi_
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    peder
    peder's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Ekim/2002
    Erkek
    Ilk önce keylogger ın ne demek olduğunu açıklayayım.Keyloggerlar klavyeden basılan her tuşun loglarını tutan casus yazılımlardır.
    Bu yazılımlar sen internette gezinirken gireceğin paraloların ve kişisel bilgilerinin bir metin dosyasına kaydedip başka bir kullanıcıya ulaştırır. Internet cafeye gidip icqyu kullandıktan sonra ertesi gün aynı icqya bağlanmak istediğinde sana yanlış parola hatası verebiliri veya kredi kartında para çekilmiş olabilir.Son zamanlarda sözde kendini uyanık sanan cafe sahipleri bu yazılımları bilgisayarlarına kurup müşterilerin şifrelerini çalmaktadır.
    Piyasada bir sürü keylogger bulunmaktadır ve her keylogger değişik bir mantıkla log tutmaktadır.Bu yüzden hepsinden aynı yöntemle kurtulmak mümkün değildir. Basit bir keyloggerdan kurtulmak için Başlat>Çalıştır "msconfig" (tırnaklar yok) yazıp açılan pencereden Başlangıç sekmesine gelerek listede açılışta çalışmaya başlayan programları görerek keylogger programınıda tespit ederek başlangıçta çalışmasını durdurabilirisin.
    Bazı gelişmiş keyloggerlarda ise keyloggerları yok etmek bu kadar kolay değildir.
    Ghost Keylogger programının bilgisayarda çalışıp çalışmadığını öğrenmek için synconfig.exe adlı dosyayı aratıp sistemde olup olmadığını öğrenebilirisin. Ve ghost keylogger programının hangi dizinde olduğunu öğrendikten sonra o dizine gidip uninstall.bat dosyasını çaılıştır.
    Diğer bir keylooger programı olan iOpus starr programının sistemde olup olmadığını anlamak için windowssystem klasöründe starrcmd.exe dosyasını arat.Eğer öyle bir dosya varsa ve kaldırmak istiyorsan Başlat>Çalıştır "starrcmd" (tırnaklar yok) yaz ve çıkan programda settings sekmesine gel.Ardından Advanced Setup tuşuna basarak "Uninstall Starr" de.Bir diğer yöntme ise Başlat>Çalıştır "regedit" (tırnaklar yok) yazıp kayıt defterini açarak düzen>bul a gelip wsys.exe diye aratıp çıkan tüm kayıtları silmen gerekir.
    Bir diğer Keylogger programı olan Invisible Keylogger Stealth programının sistemde olup olmadığını anlamak için vikxd.vxd dosyasını arat.Eğer öyle bir dosya sistemde bulunursa kaldırmak için program ekle/kaldırdan iks yazan programı kaldırmayı dene.Eğer öyle bişi yoksa windows klasöründe system.ini dosyasında bulunan "device=vikxd.vxd" ve "vikxdlog=c:kitkatkitkat1.dat" yazan satırları sil.
    Bu keyloggerlardan kurtulmanın bir diğer yöntemi ise Anti-Keylogger programını kullanmak.Programı www.anti-keyloggers.com adresinden indirebilirsin.Program keylogger ları bulup kaldırabiliyor.Yanlız deneme sürümünde sadece keylogger ları buluyor.Yani kaldırmıyor.Programın tam sürümü için biraz parayı gözden çıkarman gerekiyor.Tabi crackleyip belesh kullanmakta senin elinde...nukleer;Keyloger hakkında bilgi istemişsin bildiklerim bu kadar...


    TaNRı TüRKü KoRuSuN ve YüCeLTSiN
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xooox
    xooox's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ocak/2004
    Erkek
    uğraş uğraş öğrenirsin biz ana mızın karnındahack sitelerine girmiyoduk
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeky
    zeky's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Temmuz/2003
    Erkek
    xboox kimse ile dalga geçmemeni tavsiye ederim ardından keylogger yerine trojanlarıda kullanabilirsin bence daha sağlıklı

    Sistem çöker code kalır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nukleer
    nukleer's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Ocak/2004
    Erkek
    cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim.

    yarınlar güzel olacak diyorlardı bu günşlerde dünlerin yarını değil mi_
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Eylül/2003
    Erkek
    slm lar nukleer cigicigi.com da keylogger diye bir bölüm var orada 9x-nt de çalışır yazan bir keylogger var mükemmel çalışıyor kendini saklıyor falan dene

    http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CYB3R-SPY
    CYB3R-SPY's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Temmuz/2005
    Erkek

    Arkadaşlar ek olarak keylogger kurulumunu anlattım..[E-Mail Hack dökümanında ]


     


    ]Bâtıl şeyleri tasvir etmek, safi zihinleri idlâl eder
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napalm
    napalm's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Şubat/2009
    Erkek

    teşekürler ellerine sağlık


    New york amerikaya gidiyorsun ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gladiator
    Gladiator's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Haziran/2006
    Erkek

    napalm
    (Çömez)

     :) konuyu hortlatmışsın :D

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 01/Eylül/2008
    Erkek
    arkadaş hazır soru sormuşken bende birşey soracam arkadaşlar.Bi arkadaşın evine gittim ordan hotmail hesabıma girdim.eleman benim şifrmi almış bunu anladım.Şifreyi değiştirdim ama bi daha evine gittiğimde o keyloger ı bulmak sonrada ağzını burdunu kırmak istiyorum.Keyloger olup olmadığını nasıl anlarım ?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Mayıs/2008
    Erkek

    CyberAngel bunu yazdı:
    -----------------------------
    arkadaş hazır soru sormuşken bende birşey soracam arkadaşlar.Bi arkadaşın evine gittim ordan hotmail hesabıma girdim.eleman benim şifrmi almış bunu anladım.Şifreyi değiştirdim ama bi daha evine gittiğimde o keyloger ı bulmak sonrada ağzını burdunu kırmak istiyorum.Keyloger olup olmadığını nasıl anlarım ?
    -----------------------------

    En rahat anti keylogger yazılımları ile.


    chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
Toplam Hit: 5316 Toplam Mesaj: 12