Keylogger [İstek]
-
beyler ben piyasadaki tüm keylogger la inceledim fakat hala doğru düzgün bi keylogger bulamadim bulduklarim ya e-mail göndermiyor ya kendini gizlemiyordu forumdada inceledim fakat yine doğru düzgün bi sonuç alamadim artik doğru düzgün çalışan kendini gizleyen e-mail e msj gönderen bi keylogger istiyorum mümkünse full lazim ve kullanımını anlatırsanız sevinirm şimdiden teşekkürler :)
Edit: Konu başlıklarına dikkat edelim.
-
küçük bi sır. parayı veren düdüğü çalar ;)
-
o sırrın bedeli 25 ytl. antivir görmüyor ss çekiyor gibi eklentileride var hatta.
-
peki sadece internetten mi ödeyebilrirm parayi ve nerden bulabilrim sadece paralilardami var bu özellikler veya creackleri yokmu bu meretlerin
-
ya arkadaşlar işe yarayan crackli bi keylogger yokmu ya herşey parami olmuş hackerliktami parayla aq gercekten profosyonel biri yardimci olsun lutfen msn im firat.ozi@hotmail.com
-
-
bi zamanlar elite keylogger kullanıodum ama adsl bağlantısı üzerinde bazen sorum olabiliyodu yani bilgileri gödermiyodu bazen:D
-
hajı ghost keylogger ı denedin mi sitenin programlar bölümünde var
-
bu sıralar aldı bi keyloger konusu gidiyor hadi hayırlısı ?)
-
silkroad ve knight gibi oyunların üyeleri arttığı için bu keylogger aldı başını gidiyor. Karakter çalma vs.vs.
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------
ertan paramı istiyonn :D