Keylogger Öneri !!!!
-
Visual Basic de kapsamlı bir keylogger yapıyorum.. Antivirus, anti-spy, anti-keylogger yazılımlara yakalanmayan birşey :)
Loglarları foruma post ediyor, port açma olayı olmadığı için yakalanmaz... Ücretli olarak vereceğiz, fiyatı tam belli değil.Ama o kadar pahalı birşey olmayacak.Programın yazılımı bana aittir, keylogger ın iletişim kuracağı forumda Connection arkadaşımıza aittir
Sizlerden isteğim ne tip özellikler koymamız? Ayrıca burdan keylogger i almak isteyen var mı?
-
kac saatir kod? merak ettim simdi ((:
-
Test edildikten sonra sonuç olumlu ve gayet iyi olursa ben alırım abi..
Hem ihtiyacım olduğu için hemde sizlere destek vermek ve bunların devamını getirmeniz için.. -
keylogger sağlam olacak inş.. Öneri de bekliyorum sizlerden. Turcodes Developer Team adı altında yayınlayacağız. Neyle yazıldığını daha ilk kelimede söyledim
-
msn"de karşı tarafın ne yazdığınıda verirse iyi olur abü.
-
sanacasta böyle birşeyin yapılacağını sanmıyorum...
-
sanacasta yuhh artık:)
-
ertan abü biraz uğraşırsan yaparsın be abü.
http://www.keylogger.bz/keylogger-redhanded-summ.htm -
s.a.
bu calismanizdan dolayi tebrik ederim, fakat bir kac soru takildi aklima. calisma prensibi nasil olacak? yani benim anladigim arka planda keylogger calisirken bi foruma baglanip oraya kayit ettirecek. özel bir port acmiyorsa bunu hidden bir sekilde baglantiyi http port'uylami saglayacak? ie'yi falan'mi kullanacak post ederken? verileri direk db'Ye yoksa bizim bilmedigimiz baska bi sekilde'mi verecek? post authentication'ini nasil saglayacak? -
sanacasta dediğini incelerim, inş. yaparız
a.s. teoman, programın içinde gizli bir web browser olur onla gönderebilirm veya direk ie üzerinden de yapabiliriz,o sorun değil. Http 80. portu kullanıyor, bizde bunu kullanarak iletişim kuracağız,o yüzden firewaller de bu standart olarak ayarlıdır.Şüphe uyandırmaz. Belki içine bir ftp eklentisi koyabilirim ama ftp 21. potu kullanıyor, yakalanma ihtimali var, denemelerde başarılı sonuçlar olursa bunu da eklerim..
-
firewall larda 80 port u standarttır biliyoruzda eğer dosyaları programın içindeki webbrowserdan post ettirirsen yakalanır. Ama ie de post ettirirsen bi yorum yapamayacam ama outpost yakalar . Outpost internet explorer ın gizli bir şekilde hangi program tarafından açıldı ne yapmak istendiğini felan biliyor.
Neyse size Hayırlı İşler . :P
Toplam Hit: 6360 Toplam Mesaj: 29