KGB Arşivinden Çıkan UFO Görüntüleri
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------efsun bunu yazdı:
-----------------------------
bu konu gg olur benden sölemesi sonra neden gg oldu demesin kimse
-----------------------------gg ne ?
Biz gittigidiyora gg deriz de :D
-
bu ufoların kimisi diri kimi ölü gibi :D yeni eski gibiler bunlarında modelleri var sanırsam :p
nesende teknoloji geliştikce :D bu uzay gemilerinde görüntülerinde degişklikler oluyor :D
dikkat ettiyseniz hep farklı tipdeler :)
-
By_ONUR bunu yazdı:
-----------------------------bu ufoların kimisi diri kimi ölü gibi :D yeni eski gibiler bunlarında modelleri var sanırsam :p
nesende teknoloji geliştikce :D bu uzay gemilerinde görüntülerinde degişklikler oluyor :D
dikkat ettiyseniz hep farklı tipdeler :)
-
kesinlikle efsun a katılıyorum ne lan bu arabamı upgrade oluyo saçmalamayın
-
Made in U.S.A =)
-
yav bırakın hacı kgb arsıvı falan. kgb'nin arsivine girmisler bunları sızdırmıslar birde üstüne sıza sıza internete ulasmıs bu fotograflar olemı..bence ufodan once kgbden alınmıs olduqunu tartısmak lazım..
-
Dünya dışı varlıklara inanıyorum ancak yeri gelmişken ben de kafama takılan bir soruyu sorayım; Neden hep uçan UFO fotoğrafları,hiç mi konan ufa yok?Zeminin üstünde öylecene duran bir ufo fotoğrafı yok mudur?Bu uzaylı arkadaşlar hep semadan yeryüzünü izleyip izleyip,memleketindekilere mi anlatmaktadır?
Ne biliyim,hiç mi toprak,taş örneği almak için inmiyorlar zemine..
-
Karatahta kardeşim eğer uzaylılar gecelambasına benzeyen şeyi o kadar hızlı hareket ettirebilecek kadar zekilerse taşı toprağı ne yapsınlar Allah aşkına :). Bak geç yapıyolardır.
-
cadde de yürürken birden havaya baktım ve gördüm xD demekki neymiş yabancı cisimler warmış
-
Ufo GÖren Masum köylü D: