Kıbrısa Gitmek..Uçak Bileti,Pasaport..
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------
kıbrısa pasaportsuz girebilirsin 1 aylık izin alarak. şu anda kıbrısa gelmenin en mantıklı yolu uçaktır. istanbuldan birçok sefer var çoğu zamanda çok ucuza bilet bulursun. ben kıbrısatan istanbula 34 liraya bilet aldığımı bilirim.
-----------------------------hezarfen bunu yazdı:
bilet alıp gidiyorsun, biletide erkenden alıyorsun gidiş geliş 45-50 TL ye filan geliyor
-----------------------------çok mutluyum çooookkkkkk...
-
Pasaport gerekmiyor, ben Kıbrısta okuyorum fakat ayda bir Türkiye'ye geliyorum. 30 günlük belge veriyorlar sana, 30 gün içinde o belgeyi yanında taşıman ve kaybetmemen lazım. Başka büyük bir prosedür yok. Şöyle yaparsın gidersin 1-1.5 ay öncesinden biletini alırsın eder 45-50 lira, pegasus'u tercih et daha ucuz oluyor. Özellikle cuma günleri için buraya geliş biletleri pahalı olur, kumar meraklıları yüzünden. Dediğim gibi erkenden alırsan ciddi kâr edersin. Bazen sapıtıyor millet mesela bayram tatili için dönüş bileti bulamadım ben, istanbul aktarmalı uçmak zorunda kalıcam.
-
DeaD_BY bunu yazdı:
seadog bunu yazdı:
kıbrısa pasaportsuz girebilirsin 1 aylık izin alarak. şu anda kıbrısa gelmenin en mantıklı yolu uçaktır. istanbuldan birçok sefer var çoğu zamanda çok ucuza bilet bulursun. ben kıbrısatan istanbula 34 liraya bilet aldığımı bilirim.
-----------------------------hezarfen bunu yazdı:
bilet alıp gidiyorsun, biletide erkenden alıyorsun gidiş geliş 45-50 TL ye filan geliyor
-----------------------------çok mutluyum çooookkkkkk...
-----------------------------sevindirik oldum lan :D hadi allah kavuştursun :) gidipte sık boğaz etme kızı
@bosluk
eyv hocam :)
-
akbaba59 bunu yazdı:
hocam merabalar,
pasaport gerekiyor belli bir süreden sonra sonuçta okumaya geliyor, ancak okulu gerekli belgeleri vererek öğrenci pasaportu çıkarmasına imkan sağlıyor..
bu yüzden herhangi bir ücret ödemesi gerekmiyor.. ulaşım konusunda da ben istanbulda oturuyorum mesela ancak şu an kıbrıstayım uçak bileti alırken akademik takvime göre bakıp aylar öncesinden biletini alırsa çok uygun olur misal ben yazın,bayram için bilet aldım biri 90 küsür diğeri 100 küsüre geldi. 1-2 hafta öncede şubat tatili için aldım biletleri herbiri 35 liraya geldi otobüsten daha ucuz.. pegasustan aldım son iki biletimi.. bu arada hangi üniversite hocam? yakınlardaysa bende yardımcı olmaya çalışırım..
-----------------------------hocam yakın doğuydu sanırım magosadaymıs... hocam o zaten alıcak pasaportu..ben oraya gıderken pasaportta gerekmiyomuş..
gerçi benim gibi bi kumarbaz kıbrısa giderse neler olur düşünemiyorum ama allahtan oralarda veresie yok ceptede kurus yok :P
-
NigraSilva bunu yazdı:
Pasaport gerekmiyor, ben Kıbrısta okuyorum fakat ayda bir Türkiye'ye geliyorum. 30 günlük belge veriyorlar sana, 30 gün içinde o belgeyi yanında taşıman ve kaybetmemen lazım. Başka büyük bir prosedür yok. Şöyle yaparsın gidersin 1-1.5 ay öncesinden biletini alırsın eder 45-50 lira, pegasus'u tercih et daha ucuz oluyor. Özellikle cuma günleri için buraya geliş biletleri pahalı olur, kumar meraklıları yüzünden. Dediğim gibi erkenden alırsan ciddi kâr edersin. Bazen sapıtıyor millet mesela bayram tatili için dönüş bileti bulamadım ben, istanbul aktarmalı uçmak zorunda kalıcam.
-----------------------------hocam bayramda gidicem ilk kez oraya..bayram biletleri biraz pahalı önceden alıp bi kaç gün erkenden gidicem sanırım.pegasus dediin gibi en hesaplısı gibi gözüküyor..
-
hocalar bi sorum daha olucak..telefon işi nasıl halloluyo..su an yani sms paketleri varmı.ben trde olucam o kıbrısta.hangi hat,nasıl fiyatlar? konusma nasıl olucak?
-
biz çektik siz çekmeyin hacı (:p
-
DeaD_BY bunu yazdı:
hocalar bi sorum daha olucak..telefon işi nasıl halloluyo..su an yani sms paketleri varmı.ben trde olucam o kıbrısta.hangi hat,nasıl fiyatlar? konusma nasıl olucak?
Konuşma işini ucuza getirmenin bir imkanı yok gibi gözüküyor. Fakat sms pakedi kullanabilirsiniz o mantıklı, burada da var kkturkcell'in sms paketleri. Konuşma için de skype kurun bilgisayarlara, bedava iletişim mis gibi. -
telefon konusunda benim bildiğim vodafone un orada hizmeti var. yurtdışı kapsamına giriyor mu bilmiyorum ancak vodafone üzerinden bi araştırın derim.
-
öncelikle yakın doğu diyorsan lefkoşadadır. magosada diyorsan eğer doğu akdenizdir.
gitme sorununu bi şekilde çözersinde, orda kalmakta problem olur. kalıcak yerinide ayarla. otel olayına girersen işin içinden çıkamazsın...