Kıbrısta Bir Öğrencinin Hayatta Kalabilme Koşulları Aranıyor (İstek ! )
-
teşekkürler ilker biraz daha araştıralım olmadı bi gelip görelim ydü yü yurtları vs.sonra yine sorularımla gelirim, cevaplarınız için çok teşekkürler arkadaşlar :) saolun
-
oke kardesım ne zaman ıstersen elımden gelenı yaparım..
-
Kıbrısta okunmaz. Okuyan birisi olarak pişmanım. Doğu Akdeniz üniversitesinde okursun muhtemelen ama hayat pahalı. Su içeceğine alkol al daha ekonomik oluyor. Ne bilim masrafın çok olur. türkiye'de bi okula git derim..
-
ILKER06 bunu yazdı:
-----------------------------abi bolum ne olacak bıraderının ben senın yerıne olsam yakın dogudan baska bı okul secmesını ısterım yanı bı kere cok kalabalık bı okul denklıgı bazen vaar bazen yok oluyo okulda sağ sol olayları cok oluyo ben senın yerıne olsam baska bı okul arastırmanı tavsıye ederım ha suda vardır benım bıraderım karsımaz calısır sureklı hocaların pesını bırakmaz dersen gıtsın buyuk okul kampus kutuphane ve okul olarak
-----------------------------
odtü'nün kampüs nasıl orda? isminden dolayı herhangi bi üstünlüğü varmı diğer eski kıbrıs üniv.lerine göre? Ellerinden geldiğince eğitim ücretini düşük tutmaya çalışıyorlarmış. [hocam yarın akşam bakabilirim buraya tekrar .Sonra müritler eleman kayboldu gibi yorum yapıyorlar :-) ] -
Kıbrısta en iyi bölümü okuyacağına,Türkiyede en kötü bölümü o kadar iyi.
2 senem mahfoldu orda,Allah kimseyi düşürmesin.
-
hoca okumaya niyetli adam için iyi, işi gücü karı kız, kumar olan için 1 seneden fazla çekilmez..
-
hoca okumaya niyetli adam için iyi, işi gücü karı kız, kumar olan için 1 seneden fazla çekilmez..
edit : iki kez gönderdim yanlışlıkla
Bu arada doğu akdeniz üniversitesi eğitim olarak tr'deki çoğu üniversiteden iyidir, sen aleyhine konuşanları dinleme gözü okumakta olan adam onca profesör içinden iyi eğitim almadan çıkamaz. Bana daü'deki kadar profesör eğitim görevlisi olan kaç tane tr üniversitesi gösterebilirsiniz? Ben orada okumuyorum ama çok araştırdım, okuyan iki komşum var.. -
alp bunu yazdı:
-----------------------------hoca okumaya niyetli adam için iyi, işi gücü karı kız, kumar olan için 1 seneden fazla çekilmez..
-----------------------------
çok doğru tespit :) kıbrısa okumaya gelipte kumarhaneden çıkamayan çok öğrenci tanıyorum...amaç eğitim almaksa sapıtmıyorsun zaten :) kıbrıs sanıldığı gibi Tr'den gelenlerin perişan olduğu bir yer değil, kişi kendini bilsin yeterki... -
kıbrıstaki üniversitelerde bursluluk üniversitelerin sitelerinde tam yarı %25 vs nasıl oluyor bu durum acıklama yaparsanız sevinirm.
-
Bugünm bi abiden duydum ki; oradaki üniversiteler hazırlık sınıfını bir sene de geçirtmiyorlarmış zor sınavlar yaparak.Amaç öğrencinin tekrar hazırlık sınıfı okuyarak ünive para kazandırmasıymış.Falanca kişinin kızı da gitti oraya perişan oldu gibi baya hararetli bir konuşma yaptı:) nedir bir doğruluğu varmı acaba bu 2. seneye kalanlar aslında çalışmayanlarmı?