folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kıbrısta Bir Öğrencinin Hayatta Kalabilme Koşulları Aranıyor (İstek ! )

Kıbrısta Bir Öğrencinin Hayatta Kalabilme Koşulları Aranıyor (İstek ! )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek

teşekkürler ilker biraz daha araştıralım olmadı bi gelip görelim ydü yü yurtları vs.sonra yine sorularımla gelirim, cevaplarınız için çok teşekkürler arkadaşlar :) saolun

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

oke kardesım ne zaman ıstersen elımden gelenı yaparım..

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mer-ha
    Mer-ha's avatar
    Erkek

Kıbrısta okunmaz. Okuyan birisi olarak pişmanım. Doğu Akdeniz üniversitesinde okursun muhtemelen ama hayat pahalı. Su içeceğine alkol al daha ekonomik oluyor. Ne bilim masrafın çok olur. türkiye'de bi okula git derim..

Yakalayamazlar demeyin, YAKALARIZ :) Sıradaki gelsin..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serrdarr13
    serrdarr13's avatar
    Erkek
    ILKER06 bunu yazdı:
    -----------------------------

abi bolum ne olacak bıraderının ben senın yerıne olsam yakın dogudan baska  bı okul secmesını ısterım yanı bı kere cok kalabalık bı okul denklıgı bazen vaar bazen yok oluyo okulda sağ sol olayları cok oluyo ben senın yerıne olsam baska bı okul arastırmanı tavsıye ederım ha suda vardır benım bıraderım karsımaz calısır sureklı hocaların pesını bırakmaz dersen gıtsın buyuk okul kampus  kutuphane ve okul olarak

odtü'nün kampüs nasıl orda?   isminden dolayı herhangi bi üstünlüğü varmı diğer eski kıbrıs üniv.lerine göre?  Ellerinden geldiğince eğitim ücretini düşük tutmaya çalışıyorlarmış. [hocam yarın akşam bakabilirim buraya tekrar .Sonra müritler eleman kayboldu gibi yorum yapıyorlar :-)   ]

http://wallpapers-earth.blogspot.com/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    halogen
    halogen's avatar
    Erkek

Kıbrısta en iyi bölümü okuyacağına,Türkiyede en kötü bölümü o kadar iyi.

2 senem mahfoldu orda,Allah kimseyi düşürmesin. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

hoca okumaya niyetli adam için iyi, işi gücü karı kız, kumar olan için 1 seneden fazla çekilmez..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

hoca okumaya niyetli adam için iyi, işi gücü karı kız, kumar olan için 1 seneden fazla çekilmez..

edit :  iki kez gönderdim yanlışlıkla

Bu arada doğu akdeniz üniversitesi eğitim olarak tr'deki çoğu üniversiteden iyidir, sen aleyhine konuşanları dinleme gözü okumakta olan adam onca profesör içinden iyi eğitim almadan çıkamaz. Bana daü'deki kadar profesör eğitim görevlisi olan kaç tane tr üniversitesi gösterebilirsiniz? Ben orada okumuyorum ama çok araştırdım, okuyan iki komşum var..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Scarlett
    Scarlett's avatar
    Dişi
    alp bunu yazdı:

çok doğru tespit :) kıbrısa okumaya gelipte kumarhaneden çıkamayan çok öğrenci tanıyorum...amaç eğitim almaksa sapıtmıyorsun zaten :) kıbrıs sanıldığı gibi Tr'den gelenlerin perişan olduğu bir yer değil, kişi kendini bilsin yeterki...

Benim trajedim şu birkaç satırda: Sevebileceklerim dilsiz, dilimi konuşanlarla konuşacak lakırdım yok...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arkhe
    Arkhe's avatar
    Erkek
    kıbrıstaki üniversitelerde bursluluk üniversitelerin sitelerinde tam yarı %25 vs nasıl oluyor bu durum  acıklama yaparsanız sevinirm.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serrdarr13
    serrdarr13's avatar
    Erkek

Bugünm bi abiden duydum ki; oradaki üniversiteler hazırlık sınıfını  bir sene de geçirtmiyorlarmış zor sınavlar yaparak.Amaç öğrencinin  tekrar hazırlık sınıfı okuyarak ünive para kazandırmasıymış.Falanca kişinin kızı da gitti oraya  perişan oldu gibi baya hararetli bir konuşma yaptı:)  nedir bir doğruluğu varmı acaba bu 2. seneye kalanlar aslında çalışmayanlarmı?

http://wallpapers-earth.blogspot.com/
Toplam Hit: 5942 Toplam Mesaj: 50