Kick.Com Canlı Yayın İzleyemiyorum !
-
Birden fazla ve farklı cihazlarda oluyorsa ISS ya da ağ yapılandırmasıyla alakalıdır. Modem DNS i otomatik mi ? yoksa adguard DNS gibi bir DNS mi ayarlı ?
-
hypnot1c bunu yazdı
Birden fazla ve farklı cihazlarda oluyorsa ISS ya da ağ yapılandırmasıyla alakalıdır. Modem DNS i otomatik mi ? yoksa adguard DNS gibi bir DNS mi ayarlı ?
otomatik . kurduğum gibi ne geliyorsa o .
ben bi modem reset atayım (yarın)
-
modem reset , bştan kurdum . malesef durum aynı
dur bakalım bu gece ttnet bakım varmış .
belki bug ordandır.
-
samaccc bunu yazdı
modem reset , bştan kurdum . malesef durum aynı
dur bakalım bu gece ttnet bakım varmış .
belki bug ordandır.
mobil veriden acinca izleyebiliyon mu ki? bence senin makineler arasidna sync ettigin bir extension yol acio bu sikintiya. anydesk ile destek atalim istersen
-
Şimdi şöyle canlı yayınıizlediğinde "euc12.playlist.live-video.net" domainden stream ediliyor.
fakat geri aldığında VOD dan çekiyor
https://stream.kick.com/3c81249a5ce0/ivs/v1/196233775518/3OqfO2VdBu58/2026/2/11/13/32/jFuYIafIDffR/media/hls/720p60/4.ts
eklentisiz, DNS'siz, VPNsiz(warp goodbyedpi vb) farklı cihazlardan bu sorun görülüyorsa problemin muhtemelen stream edilen adresin "live-video.net" ile ilgili bir sorun olsa gerek. Twitchde de var diyince aklıma şu geldi. Bir ara kick ve twitch yasaklanmıştı ama kicke girilebiliyordu aynı senin yaşadığın durum gibi canlı yayında problem vardı. Bununla ilişkili olabilir.
Aklıma başka bir şey gelmiyor.
-
Evet doğru Mobil veride sıkıntı var mı ?
-
evet laptopları mobile bağlayınca sorun yok .
telefolarda mobilden girebiliyor .
Değerli müşterimiz,
sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına } nolu internet hizmetiniz için, 12.2.2026 - 12.2.2026 tarih aralığındaki 01:00:00 - 06:00:00 saatleri arasında iyileştirme çalışması yapılacaktır. Takribi süre içerisinde kısa süreli hizmet kesintisi yaşayabilirsiniz. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz.
Saygılarımızla.belki onalrın tarafta bişey askıda kalmıştır . buglanmıştır .
-
samaccc bunu yazdı
evet laptopları mobile bağlayınca sorun yok .
telefolarda mobilden girebiliyor .
Değerli müşterimiz,
sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına } nolu internet hizmetiniz için, 12.2.2026 - 12.2.2026 tarih aralığındaki 01:00:00 - 06:00:00 saatleri arasında iyileştirme çalışması yapılacaktır. Takribi süre içerisinde kısa süreli hizmet kesintisi yaşayabilirsiniz. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz.
Saygılarımızla.belki onalrın tarafta bişey askıda kalmıştır . buglanmıştır .
Hypnoticin verdiği domaini pingle bakayım resolve edebiliyor musun?
-
2.indi

-
samaccc bunu yazdı
2.indi

404 alıyorsun. Resolve edio yani?
twitch kick canlı izleyemiyorum canlı izleme sorunu canlı yayın sorunu