Kıl Döndü
-
bacağımda kılım dönmüş bişey deydiği zaman ağrı yapıyo :| cebime hiç bişey koyamıyorum onun yüüznden :|
o kılı tekrar eski haline getirmenin yolu varmı :| ? -
aga kıl görünüyorsa iğne ucu ile kılık görünen kısmını tut çek çıkar içerden :D
-
inception bunu yazdı:
-----------------------------
bacağımda kılım dönmüş bişey deydiği zaman ağrı yapıyo :| cebime hiç bişey koyamıyorum onun yüüznden :|
o kılı tekrar eski haline getirmenin yolu varmı :| ?
-----------------------------en azından doğru yerde dönmüş kıl hocam. (gördüğün biryerde)
Genelde berberler filan yüzdekini iğne ile çıkarıyorlar...
-
inception bunu yazdı:
o kılı tekrar eski haline getirmenin yolu varmı :| ?
-----------------------------sakin ugrasma git doktora cikarsinlar.
benim basima geldi..
sanirim kasik kisminda cikiyor..
sana bi merhem vericek..onu surunce orasi telef olacak ve kil mil kalmayacak.
igne ile falan kurcalama sonra o kil donen yer KAFAN kadar olur amk!
-
heralde sen kıl dönmesini kafandaki saçların kıvırcık olması gibi bişey sanıyosun. istersen sondaj yap çıkar belki. hacı delirme git doktora ilerlemeden bidi bidi :Q
-
Bir hastanenin genel cerrahi bölümüne git...
Kıl içerde 10 cmde olabilir 3 metrede olabilir...
-
renegadealien bunu yazdı:
Bir hastanenin genel cerrahi bölümüne git...
Kıl içerde 10 cmde olabilir 3 metrede olabilir...
-----------------------------belkide yılanın bıyığıdır. hastaneye gitmen iyi olur.
-
Ameliyatla alıncak. Ordaki kılların tümünü temizle lapiden tüy dökücü kremle,belden yapılan iğneyle lokal anestezi yapılır belden aşağısı uyuşturulur neşterle açılıp kıl tüy çıkarılır ve yara dikilir. :) ben aynı şeyi yaşadım
-
eczanelerde gümüş nitrat diye bir şey bunun için zamanında okumuştum. eğer ameliyat gerektirmeyecek türde bir şey ise araştır ve dene.ya da toplu iğneyle deş
-
fazla beklemeden genel cerraha git hocam ben 2 sene bekledim ufacik yer icin boydan boya 25-30 cm yer yardilar baya sikinti oldu gec olmadan gitsen iyi olur
-
genel cerraha git hocam benim kuyruk sokumunda vardı ameliyat ile aldılar.. temizledi iyi oldu.