Kılıç Günü - Final Görüşleriniz
-

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre, Osman Sınav'ın yapımcılığını üstlendiği Kılıç Günü'nün biteceği dün resmi olarak açıklandı. Dizinin final bölümünün çekildiği hikayenin sonlandırılarak dizinin yayından kaldırılacağı açıklandı. 13 bölümü bile tamamlayamayan dizi, sezonun iddialı yapımlarından biri olarak anılıyordu.
İzleyen arkadaşlardan yorum bekliyorum ben diziyi her hafta izlerdim çok güzeldi.atv'nin yaptığı bana göre saçmalığın daniskası yine fatmagüle kaldı toplum adam gibi dizi yok.
-
çok da önemli değil
-
öyle bir geçer zaman ki
-
"fatmagüle kaldı toplum adam gibi dizi yok"
izlediğin dizi çok farklıymış gibi konuşuyosun
-
Juba bunu yazdı:
-----------------------------
"fatmagüle kaldı toplum adam gibi dizi yok"
izlediğin dizi çok farklıymış gibi konuşuyosun
-----------------------------en azından tecavüz sahneleri yok :) gerçekler var
-
Osman Sınav' ın degişmeyecek kaderi bu..Yüzyılın filmini çekiyomuş gibi bi iddaayla çıkar ortaya sonra pof söner dizi. Adamın dizisinde diyalog,senaryo, tiplemeler basit kalıyor işte kardeşim bunu anlaması için daha kaç kere bitirecekler dizisini.. Yok pusat yaptı yok kılıç günü yaptı bi dizi daha yaptı trtde önceden, onuda siktiler.. Aralarından bi kurtlar vadisi tuttu onunda nedeni, dizinin ilk ekibi sağlamdı; konsept danışmanı, senaristler, oyuncu kadrosu şimdi oda orospu oldu izleyen zaman geçsin diye izliyor..Bu herifin işi kurgu başka bi sike yaramaz tüm türkiye anladı bi kendi anlamadı.
-
Dizi berbattı. Oldukça basit diyaloglar üzerine oturtulmuş bir diziydi. Bittiği iyi oldu. Osman Sınav da dinlensin, gezsin tozsun, emekli olsun.
-
KroBey bunu yazdı:
-----------------------------
Dizi berbattı. Oldukça basit diyaloglar üzerine oturtulmuş bir diziydi. Bittiği iyi oldu. Osman Sınav da dinlensin, gezsin tozsun, emekli olsun.
----------------------------- -
Pusat diye bir dizisi vardı bu adamın. O da erken söndü. Rapçi fuat , sazcı bi adam, klark kentin sevgilisi gibi pasif bir gazeteci.. Bu adam nereden buluyor böyle karakterleri :D
-
osman sınava bence çok yüklenmemek lazım adamın efsane projeleri var sonuçta deli yürek kurtlar vadisi ekmek teknesi süper baba gibi ama artık türkiyede dizi anlayışıda değişmeye başladı mesela kurtlar vadisindeki vurdu kırdı yerine ezeldeki göt etme sahneleri daha güzel yada insanlar artık dizileri net üzerinden izlemee başladı dizi bitiyo yarısı gün reklamsız kesintisiz izliyor adam...
-
bi saçmalık daha bitiyo darısı kurtlar vadisine