folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Kılıçdaroğlu Adaylığını Açıkladı

Kılıçdaroğlu Adaylığını Açıkladı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

DjBarky bunu yazdı:
    -----------------------------

V_For_Vendetta bunu yazdı:

Alevi olduğu için oy kaybi olacağini düşünüyorum .

senin ya zihinsel problemlerin var yada sen birşey bilmiyorsun yada alevileri dogru düzgün tanımıyorsun. ondan bundan duyduklarınla yada tanımadıgın bilmedigin konular üzerine abuk subuk şeyler yazma. Aleviler aydın insanlardır aleviler Atatükcüdür aleviler bu ülkede ilerleyen şeriat ve dini duygular üzerine yalandan dolandan kurulmus örgütleri en iyi şekilde püskürten insanlardır... Sakın olakiı alevileri aşırı solcudur diye yada şöyledir böyledir ordan burdan duydugunuz şeylerle yargılamayın ben aleviyim ve tanıdıgım bildigim alevilerin 100 'de 80 'ni aydın kültürlü bilgili " ATATÜKÇÜ " dinine örflerine adetlerine baglı kimselerdir.

Hangi aleviyle konuşsam çeşit çeşit alevi var diyor.. Köyünde cami istemeyeni varmış , namaz kılmayanı olduğu gibi namazdan kalkmayanı varmış..

Yani tamamı dinine bağlı değil belki dini boşlamışları bile çoğunluktadır diye düşünüyorum.. Tamamı aydın derken şu özür dileyen karı memesine vatan satan aydınlardan değillerdir değil mi ?

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek

AsilKan bunu yazdı:

DjBarky bunu yazdı:

Alevi olduğu için oy kaybi olacağini düşünüyorum .

senin ya zihinsel problemlerin var yada sen birşey bilmiyorsun yada alevileri dogru düzgün tanımıyorsun. ondan bundan duyduklarınla yada tanımadıgın bilmedigin konular üzerine abuk subuk şeyler yazma. Aleviler aydın insanlardır aleviler Atatükcüdür aleviler bu ülkede ilerleyen şeriat ve dini duygular üzerine yalandan dolandan kurulmus örgütleri en iyi şekilde püskürten insanlardır... Sakın olakiı alevileri aşırı solcudur diye yada şöyledir böyledir ordan burdan duydugunuz şeylerle yargılamayın ben aleviyim ve tanıdıgım bildigim alevilerin 100 'de 80 'ni aydın kültürlü bilgili " ATATÜKÇÜ " dinine örflerine adetlerine baglı kimselerdir.

Hangi aleviyle konuşsam çeşit çeşit alevi var diyor.. Köyünde cami istemeyeni varmış , namaz kılmayanı olduğu gibi namazdan kalkmayanı varmış..

Yani tamamı dinine bağlı değil belki dini boşlamışları bile çoğunluktadır diye düşünüyorum.. Tamamı aydın derken şu özür dileyen karı memesine vatan satan aydınlardan değillerdir değil mi ?

ya kimin ne oldugu bellidir her koyun kendı bacagından aslır kimse burda mezhepler üzerinden demogoji yapmasın hele hele siyaseti buna hiç karıştırmasın ki konununda alakası olmadıgı gibi. bahsettigin şeyin cevabı sorunun icinde gizli aslında her mezhepde vardır o bahsettiklerin ben aleviler dört dörtlüktür kimse onlardan üstün degildir demiyorum en azından tabiki vardır Allahsızıda, Kitapsızıda. fakat bir iki cümleyle Alevileri böyle sankı cok kötü insanlarmış gibi lanse etme girişiminde bulunanlarada kızıyorum nedenmı ? bir insan önce kendıne ve kendı gıbılerıne bakıcak daha sonra karşısındakılere eleştiride bulunucak boşuna dememişler ya kendine yapılmasını ıstemedıgın bir hareketi başkasına yapma yada bir insan kendinde olan eksikliginden dolayı karsısındakıne o eksikler varmışcasına sataşırmış hanı yarası olan gocunur muhabbeti saygılarımla.

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

akp'liler çıldıracak herhalde (: Çok hayırlı bir haber bu.İnşAllah genel başkan olur.Olursa oyum kesinlikle CHP'nindir!

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

DjBarky bunu yazdı:

AsilKan bunu yazdı:

DjBarky bunu yazdı:

Dediğim gibi işte madem biz genelleyip kötülemiyeceğiz sen de genelleyip hepimiz iyiyiz demiyeceksin..Bak ben ne dedim şöyle şöyleleri de varmış ama böyle böyleleri de var dedim.

Ekleme : Ayrıca memlekette aydın geçinenlerin karaktersizliğini gördük.. eğer sen aydın insanlar dersen bende karaktersiz sıfatını yapıştırırım.. Çünkü ne çektiysek aydın geçinenlerden çektik.

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek

AsilKan bunu yazdı:

DjBarky bunu yazdı:

AsilKan bunu yazdı:

DjBarky bunu yazdı:

Dediğim gibi işte madem biz genelleyip kötülemiyeceğiz sen de genelleyip hepimiz iyiyiz demiyeceksin..Bak ben ne dedim şöyle şöyleleri de varmış ama böyle böyleleri de var dedim.

Ekleme : Ayrıca memlekette aydın geçinenlerin karaktersizliğini gördük.. eğer sen aydın insanlar dersen bende karaktersiz sıfatını yapıştırırım.. Çünkü ne çektiysek aydın geçinenlerden çektik.

Genelleme derken ben hepimiz iyiyiz diye bir şey söyledigimi hatırlamıyorum hayal dünyanda nasıl bir yapılaşma oluşmuşsa artık neye kin duymuşsan nasıl hırslanmışsan bilemiyorum artık... genelleme yapan sensin aslında hatta ayrımcılıkta diyebiliriz buna biz şöyle dersek siz böyle derseniz filan diyerek bir baltaya sap olamazsın bak canım kardeşim ben ne diyorum bunuda farklı noktalara saptırma sakın ola... BURASI TÜRKİYE CUMHURİYETİ LAZIDA, ALEVİSİDE, SUNNİSİDE, artık aklına gelebilecek bütün mezhepler buna dahil ve bu mezhepler altında NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE demesini bilen insanlar olarak ben Aydınları kastediyorum artık sen ailenden yada etrafından gördügün Terbiyeye dayanarak düşünüceksin tabiki ama sana kır zincirlerini diyorum hani diyorya bir Mübarek Ne olursan ol gel diye ben o insanları kastediyorum. sen emmeye gömmeye getiriyorsun piyasadaki kötülümlerden yola cıkarak pire icin yorgan yakıyorsun adeta neyse boşuna dememişler ne kadar bilirsen bil anlattıkların karşındakinin algılıyabildigi kadardır diye.

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

DjBarky bunu yazdı:

AsilKan bunu yazdı:

DjBarky bunu yazdı:

AsilKan bunu yazdı:

DjBarky bunu yazdı:

Genelleme derken ben hepimiz iyiyiz diye bir şey söyledigimi hatırlamıyorum hayal dünyanda nasıl bir yapılaşma oluşmuşsa artık neye kin duymuşsan nasıl hırslanmışsan bilemiyorum artık... genelleme yapan sensin aslında hatta ayrımcılıkta diyebiliriz buna biz şöyle dersek siz böyle derseniz filan diyerek bir baltaya sap olamazsın bak canım kardeşim ben ne diyorum bunuda farklı noktalara saptırma sakın ola... BURASI TÜRKİYE CUMHURİYETİ LAZIDA, ALEVİSİDE, SUNNİSİDE, artık aklına gelebilecek bütün mezhepler buna dahil ve bu mezhepler altında NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE demesini bilen insanlar olarak ben Aydınları kastediyorum artık sen ailenden yada etrafından gördügün Terbiyeye dayanarak düşünüceksin tabiki ama sana kır zincirlerini diyorum hani diyorya bir Mübarek Ne olursan ol gel diye ben o insanları kastediyorum. sen emmeye gömmeye getiriyorsun piyasadaki kötülümlerden yola cıkarak pire icin yorgan yakıyorsun adeta neyse boşuna dememişler ne kadar bilirsen bil anlattıkların karşındakinin algılıyabildigi kadardır diye.

İçindeki laf sokma isteğiyle yanıp tutuşan küçük romantik serseriyi gün ışığına çıkarmana sevindim..

Hani Tunceli'de alevi var yönetim dtpnin elinde peki dtp ne pkk yalpakçısı.. Yani diyorum ki hani sen yukarıda bütün aleviler Atatürkçü yazdın ya ben buna gülerim işte ve sebebide Tunceli'nin durumudur.. Yani genelleme olarak herkes iyi diyemezsin diyerek iyi niyetle yaklaşmış olmama verdiğin cevaplar terbiye durumunu gayet gösterebiliyorken , bana halen terbiye sorgulaması yapmana da şaşırmadım değil.. Biz zaten bu ülkede "Ne Mutlu Türk'üm Diyene" diyebilmeyi suç saymışlara inat içimizde büyüttüğümüz kutlu Türk birliği hayallerimiz doğrultusunda bu sözü söylemekten çekinmemiş herkesi benimsiyorken senin bana kurduğun şu cümleleri beni tanımamışlığna veriyorum..

Ayrıca "Ne Mutlu Türk'üm Diyene" diyenleri değil özür dileyenleri , bir ödül için koca Türk tarihini yakanları , kadın memesine vatan satanları aydın olarak tanımladıkları bir ülkede bana aydınlıklardan bahsedersen bende sana gerekeni söylerim..

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:

angels_demos bunu yazdı:

çok geç oldu.

Bence tam zamanı hocam,

Bir şekilde akepe'nin oy oranının aşağı çekilmesi gerekiyordu, baykaldan ötürü kaybolan % 5 tepki oylarını chp'ye çekilmesi gerekiyordu, bunun ilacının kılıçdaroğlu olduğu biliniyordu. Zaten İstanbul B. Şehir seçimlerinde kılıçdaroğlunun istanbulun varoş bölgelerinde yaptığı nabız yoklaması sanırım bunun ön hazırlığı şeklindeydi.

doğru söylüyosunda bunu 1 gün içinde (istifadan) yapmaları gerekirdi.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek

AsilKan bunu yazdı:

DjBarky bunu yazdı:

AsilKan bunu yazdı:

DjBarky bunu yazdı:

AsilKan bunu yazdı:

DjBarky bunu yazdı:

İçindeki laf sokma isteğiyle yanıp tutuşan küçük romantik serseriyi gün ışığına çıkarmana sevindim..

Hani Tunceli'de alevi var yönetim dtpnin elinde peki dtp ne pkk yalpakçısı.. Yani diyorum ki hani sen yukarıda bütün aleviler Atatürkçü yazdın ya ben buna gülerim işte ve sebebide Tunceli'nin durumudur.. Yani genelleme olarak herkes iyi diyemezsin diyerek iyi niyetle yaklaşmış olmama verdiğin cevaplar terbiye durumunu gayet gösterebiliyorken , bana halen terbiye sorgulaması yapmana da şaşırmadım değil.. Biz zaten bu ülkede "Ne Mutlu Türk'üm Diyene" diyebilmeyi suç saymışlara inat içimizde büyüttüğümüz kutlu Türk birliği hayallerimiz doğrultusunda bu sözü söylemekten çekinmemiş herkesi benimsiyorken senin bana kurduğun şu cümleleri beni tanımamışlığna veriyorum..

Ayrıca "Ne Mutlu Türk'üm Diyene" diyenleri değil özür dileyenleri , bir ödül için koca Türk tarihini yakanları , kadın memesine vatan satanları aydın olarak tanımladıkları bir ülkede bana aydınlıklardan bahsedersen bende sana gerekeni söylerim..

senin asıl problemin ne biliyormusun olayları çarpıştırarak farklı boyutlara sokmak konumuzla ilgi ve alakası olmayan şeyleri sanki seninle daha önce tartısıyormusuz gibi yada o söylediklerini ben savunuyormuşum gibi burda dile getirmen... ayrıca " İçindeki laf sokma isteğiyle yanıp tutuşan küçük romantik serseriyi gün ışığına çıkarmana sevindim.. " şu sapasaçma anlamsız ve bir o kadarda altta kaldıgının ve bir an önce yukarıya cıkma girişiminie beni sevindirdi kendini fazla ele vermeden ve laf salatası yapmadan konusmayı denersen daha başarılı olacaksın şimdi yukarıda yazdıklarını birdaha Gözden Geçir ve İyi Düşün Taşın benimle Tartışıyorsan Eger aklında ve ezberinde birikmiş bir iki cümle ile aynı şeyleri zırvalayıp durma.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

DjBarky bunu yazdı:

AsilKan bunu yazdı:

DjBarky bunu yazdı:

AsilKan bunu yazdı:

DjBarky bunu yazdı:

AsilKan bunu yazdı:

DjBarky bunu yazdı:

Beni anlamayış sebebini anlatmaya çalıştığımı farkedemiyorsun hala değil mi ?

Üste çıkma gibi bir çabam yok çünkü ben göz önünde olanları söyledim.. Senin genel olarak Atatürkçü dediğin insanlar dtpye oy verebiliyorlar dedim..

Ne yapiyim senin gibi aile terbiyesiydi yok bilmem neydi saçmaliyim mi ?

Ben konu üzerinde yoğunlaştım ve konu üzerindeki yorumlarımı yazıyorum fakat sen daldan dala atlıyorsun ve söylediklerimi anlamayışını benim laf salatası yapmış olduğuma bağlıyorsun.. Eyvallah her anlamayan salatacı damgası vursun..Ben anlayıp gelmeni tavsiye ederim. Ukalalık değil tavsiye..

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek

AsilKan bunu yazdı:

DjBarky bunu yazdı:

AsilKan bunu yazdı:

DjBarky bunu yazdı:

AsilKan bunu yazdı:

DjBarky bunu yazdı:

AsilKan bunu yazdı:

DjBarky bunu yazdı:

Beni anlamayış sebebini anlatmaya çalıştığımı farkedemiyorsun hala değil mi ?

Üste çıkma gibi bir çabam yok çünkü ben göz önünde olanları söyledim.. Senin genel olarak Atatürkçü dediğin insanlar dtpye oy verebiliyorlar dedim..

Ne yapiyim senin gibi aile terbiyesiydi yok bilmem neydi saçmaliyim mi ?

Ben konu üzerinde yoğunlaştım ve konu üzerindeki yorumlarımı yazıyorum fakat sen daldan dala atlıyorsun ve söylediklerimi anlamayışını benim laf salatası yapmış olduğuma bağlıyorsun.. Eyvallah her anlamayan salatacı damgası vursun..Ben anlayıp gelmeni tavsiye ederim. Ukalalık değil tavsiye..

dur 1 dk Allah aşkına Genel olarak Atatürkçü dedigin derken ben kim için Atatükçü demişim Sunu bir acıklarmısın acayip meraklandım şimdi??? kim için bu cümleyi sarfetmişim ???

Toplam Hit: 9877 Toplam Mesaj: 90