Kılıçdaroğlu Ankara"Ya, Karayalçın İstanbul"A Aday Olsaydı..
-
Arkadaşlar herkese günaydın, ben şahsi olarak ankarada ve istanbulda Chp adaylarına şans tanımıyorum. O kadar yazıldı, çizildi, açık oturum yapıldı şu oldu bu oldu. Kılıçdaroğlu Melih Gökçek i yerin dibine soktu, ama gel gelelim adam istanbula aday oldu :)
Karayalçının geçmişte pkknın siyasi kanadıyla yaptığı işbirliği ortadadır ve pkk destekçileri Karayalçını destekleyecek gibi duruyor bu desteğin yanı sıra "gerçek chpliler" bu adamın geçmişini unutmayıp gerekirse boş oy verip yinede Karayalçına oy vermeyeceklerdir!
İstanbulda daha çok sempatizan olduğunu ve Kılıçdaroğlunun Melih Gökçek ile olan diyalogunu hatırlarsak yine şahsi görüşümdür, Ankarada Kılıçdaroğlu, İstanbulda Karayalçın daha doğru tercihler olurdu gibime geliyor..
-
hocam söylediğin kombinasyon olsa burdan tek karli kılıçdaroğlu çıkar diye düşünüyorum.çünkü karayalçın zaten ankaranın adamı bir mazisi var, topbaşın ağzına sakız olurdu gine karayalçın istanbulda kaybolur gibi sözler.ki istanbulda zaten ben chp ye şans vermiyorum daha doğrusu akp ye şans veriyorum:) ankarada oy oranları birbirine yakın olduğu için kılıçdaroğlu faktörü chpnin oylarını bir nebze arttırır kanısındayım.Ama günül isterdiki Mansur Yavaş Ankara'nın başına geçsin kişisel tercihim:)
-
Nitrous kiminle konuşsam mansur yavaş diyor.. inan bende çok istiyorum mansur yavaşın gelmesini bir de bu adamı denemekte fayda var. Oylar mansur yavaşa..
-
ya abi millet bıkmış artık yolsuzluktan şundan bundan.yıllardır sağdakiler gökçeğe soldakiler chpye formulüyle işi götürüyordu götürenler.
Adam Beypazarını nasıl yapmış herşey ortada belediyeciliğine diyecek birşey yok
hakkımda en ufak bir yolsuzluk dedikodusu çıksın bırakırım diyecek kadar temiz ve kendine güvenen birisi
seçildiğim zaman parti rozetimi çıkaracağım diyor yaparda.
gökçek durumun farkında yusuf yusuf ediyor.bi kaç güne kalmaz Mansur Yavaşada sataşır bu adam
bakın ahmet hakanın güzel bir tespiti var
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/11062061.asp?yazarid=131&gid=61
-
@umutx_tr
hemfikiriz!
-
kime sorsam mansur yavaş. Hiçkimsenin ağzından da daha adam hakkında kötü bi söz duymadım. Ankarada olmadığım için beypazarının ne durumda olduğunu bilmiyorum ama herkes süper olmuş dediğine göre vardır bi bildikleri. O kadar iyiyse inşallah o seçilir ne diyelim :)
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------ya abi millet bıkmış artık yolsuzluktan şundan bundan.yıllardır sağdakiler gökçeğe soldakiler chpye formulüyle işi götürüyordu götürenler.
Adam Beypazarını nasıl yapmış herşey ortada belediyeciliğine diyecek birşey yok
hakkımda en ufak bir yolsuzluk dedikodusu çıksın bırakırım diyecek kadar temiz ve kendine güvenen birisi
seçildiğim zaman parti rozetimi çıkaracağım diyor yaparda.
gökçek durumun farkında yusuf yusuf ediyor.bi kaç güne kalmaz Mansur Yavaşada sataşır bu adam
bakın ahmet hakanın güzel bir tespiti var
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/11062061.asp?yazarid=131&gid=61
-----------------------------Dediklerine Katılıyorum Gündemi Takip Etmedin Heralde Melih Geçen Çamur Attıya Mansur Yavaşa :) Beypazarı Çöplüğünün Resmini Çekip Sabah Gazetesinde Tam Sayfa Manşet Yapıp Bedava Dagıttırmış Tunalı hilmide Duraklarda Filan En son Heralde Dündü Gazeteciler Yakaladı Bedava Sabah Gazetesi Dağıtıyordu Ankara BB Nin Arabaları Ama Bence Mansur Yavaş Alacak Ankarada
-
Hiç farketmezdi aslında (:
Nasıl olsa her şekilde akp kazanıyor.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Hiç farketmezdi aslında (:
Nasıl olsa her şekilde akp kazanıyor.
-----------------------------hic farketmiyorsun ama akp her sekilde mali goturuyor
yolsuzluklari daha ne kadar gormemezlikten geleceksin bilmem :)
soyan benim partidense bosver gormem mantigi.
+
melih gokcek ve iktidar in YANDAS medyasi sabah gazetesinin ortaklasa yaptigi mansetten beypazari hali diye verdigi haber ise kuyruk acisi ve kaybetme korkusu olarak goruyorum.
gazeteye tam boy haber yapip onu bedava dagitmaktan baska bi anlam cikmiyor iste. bakalim bu secim daha ne kadar pislige ve balciga batacak.
sayin gokcek kendi yolsuzluklarini ortbas etmek icin bakalim daha ne oyunlara basvuracak.
-
X şahıs milletvekilliğini bırakıp belediye başkanlığına adaylığını koyuyor.
varmı bir aklı selim biri ? bunu bana izah edebilecek ?
-
elevator bunu yazdı:
-----------------------------X şahıs milletvekilliğini bırakıp belediye başkanlığına adaylığını koyuyor.
varmı bir aklı selim biri ? bunu bana izah edebilecek ?
-----------------------------milletvekili ne demek? eskiden olsa milletin vekili anlamina geliyor cevabi verirdi herkes.
simdi ? milletvekili demek ulasilamayan, yargilanamayan, ilisilemeyen, dokunulamayan, ne polisin, ne jandarmanin, ne kolluk kuvvetlerinin hesap soramadigi kisi anlamina geliyor.
bu konuda sanirim hemfikiriz ?
kimisi cikip diyorki milletvekilliginden beledtiye baskanligina gecen x sahsin davalari var yolsuzluk gibi diyor
e ne guzel iste adam milletvekilligini birakti ver mahkemeye surundur.
peki bu x sahsin yaptigini yapabilecek sahis varmi ?
x sahis zamaninda soyle bi cagri yapti "sayin rte istifa edin gelin istanbul belediye baskan adayi olun karsima cikin yarisalim" dedi
sonuc ?
durust insanlarin sevilmedigi bir toplum haline getirildi iste.