folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kilo Verip Vücut Şekillendirmek Hk.

Kilo Verip Vücut Şekillendirmek Hk.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

Herkese merhaba. Öncelikle kendimden bahseidyim. 19 yaşında 1.76 boyunda 84 kiloyum.

Ramazan başında 76 kiloydum. 30 günde yaklaşık 8 kilo aldım ve ben tekrardan kilo verip 70 kiloya düşmeyi istiyorum.

Vücutta yağlanma en çok bel çevresi, göbek ve bacaklarda var. Bölgesel yağ yakma dye birşey yok onu biliyorum ama benim bu yağları yakmam lazım.

Eskiden basketbol oynadım. Kondisyonum iyi. Dün sabah sabit tempoda 7 kilometre koştum ama bir türlü hayvan gibi terleyemiyorum.

Rölantide çalışan motor gibi, hiç bir ilerleme yok. Daha önce 1 kere spor salonuna gideyim dedim. Ordaki adam hiç ilgilenmeyince bende 2.gün gitmedim bıraktım.

Bu fazlalık 14-15 kiloyu bedenimden atmak için bi program şart ve önümüzdeki 2 ay yapacak hiç bir işim yok. Yani çalışmıyorum, okullar tatil. Bütün gün PC başındayım.

1 numaralı yerin çevresi 43 cm    2 numaralı yerin çevresi 67 cm

Ben uzun süredir düzenli olarak koşmama rağmen baldırlarım(1 Numaralı Bölge) hala dolgun  ve bu beni rahatsız ediyo. Löp et var bildiğin.

Ayrıca hareketli biriyim. Kolay kolay yorulmam ama 2 numaralı bölgede çok kalın. İstemiyorum böyle kalın olmasını...

Şu göbek ve bacaklardaki gereksiz yağ kütlesini azaltacak bir program / liste varmıdır bildiğiniz?  

Şimdiden Teşekkürler :)

BALIK.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek
    GodKlaus bunu yazdı

Herkese merhaba. Öncelikle kendimden bahseidyim. 19 yaşında 1.76 boyunda 84 kiloyum.

Ramazan başında 76 kiloydum. 30 günde yaklaşık 8 kilo aldım ve ben tekrardan kilo verip 70 kiloya düşmeyi istiyorum.

Vücutta yağlanma en çok bel çevresi, göbek ve bacaklarda var. Bölgesel yağ yakma dye birşey yok onu biliyorum ama benim bu yağları yakmam lazım.

Eskiden basketbol oynadım. Kondisyonum iyi. Dün sabah sabit tempoda 7 kilometre koştum ama bir türlü hayvan gibi terleyemiyorum.

Rölantide çalışan motor gibi, hiç bir ilerleme yok. Daha önce 1 kere spor salonuna gideyim dedim. Ordaki adam hiç ilgilenmeyince bende 2.gün gitmedim bıraktım.

Bu fazlalık 14-15 kiloyu bedenimden atmak için bi program şart ve önümüzdeki 2 ay yapacak hiç bir işim yok. Yani çalışmıyorum, okullar tatil. Bütün gün PC başındayım.

1 numaralı yerin çevresi 43 cm    2 numaralı yerin çevresi 67 cm

Ben uzun süredir düzenli olarak koşmama rağmen baldırlarım(1 Numaralı Bölge) hala dolgun  ve bu beni rahatsız ediyo. Löp et var bildiğin.

Ayrıca hareketli biriyim. Kolay kolay yorulmam ama 2 numaralı bölgede çok kalın. İstemiyorum böyle kalın olmasını...

Şu göbek ve bacaklardaki gereksiz yağ kütlesini azaltacak bir program / liste varmıdır bildiğiniz?  

Şimdiden Teşekkürler :)

Hocam salon sahibi ile kavga mı ettin 2. günden bırakılır mı ya tekrar git :D 

طדṮ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    T3SL4
    T3SL4's avatar
    Erkek

Merhaba.

Öncelikle şeker ve yağdan uzak durmak gerekir ekmek hiç tüketmemelisin olabildiğince meyve sebze tüket kola vs vs içeçeklerden uzak dur.

Spor yapmadanda kilo verebilirsin şahsen 80 kg'da idim 2 ayda 70 düştüm şuan göbek felan gitti ideal kilodayım boyum 1.83.

Cip çikolata ıvır zıvır o iğrenç şeyleri tüketme saha tek tavsiyem bu olucaktır.

Stay hungary Stay foolish
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek
    Cesnist bunu yazdı

Hocam salon sahibi ile kavga mı ettin 2. günden bırakılır mı ya tekrar git :D 

Hocam gittim. Meraba ben geldim SA filan. Napıcam dedim adama. Kapıda liste var. Sırasıyla hepsini 3er set her set 10 kere yap bitince haber ver dedi.

ben tani " Nabıyon sen aq" tipiyle baktım adama. Adam ordan kıl kaptı. Ben 30 dakika kadar çalıştım. Aldım çantayı gittim. Gidiş o gidiş :)

T3SL4 bunu yazdı

Merhaba.

Öncelikle şeker ve yağdan uzak durmak gerekir ekmek hiç tüketmemelisin olabildiğince meyve sebze tüket kola vs vs içeçeklerden uzak dur.

Spor yapmadanda kilo verebilirsin şahsen 80 kg'da idim 2 ayda 70 düştüm şuan göbek felan gitti ideal kilodayım boyum 1.83.

Cip çikolata ıvır zıvır o iğrenç şeyleri tüketme saha tek tavsiyem bu olucaktır.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Hocam cips,kola,içki,sigara,Şeker,tuz,yağlı yiyecekler denen bir desin grubu yok hayatımda :)

Çaya normal şeker. Yemeğe normal tuz koyarım. Arada birde patates kızartması, yağda yumurta filan :)

Ben ekmek çok yiyorum çünkü meyve/sebze yemiyorum. Kırmızı et yemiyorum. Sadece balık ve tavuk.

O yüzden aç aç gezmemek için ekmeğe gömülüyorum. Dün gece sahurda 1 büyük pide yedim :)

GodKlaus tarafından 16/Tem/15 23:05 tarihinde düzenlenmiştir

BALIK.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Ekmek şeker ıvır zıvırı kes. Sadece koşarak bile verirsin. Ama daha iyi bir vücut istiyorsan ağırlık çalışman şart

www.kriptopedi.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı

Ekmek şeker ıvır zıvırı kes. Sadece koşarak bile verirsin. Ama daha iyi bir vücut istiyorsan ağırlık çalışman şart

Hocam şu kiloları bir verebilsem zaten sonraki adım ağırlık çalışmak. Şimdi gidip başlarsam ağırlık çalışmaya kaslı memelere ve kaslı göbeğe sahip olucam :D

Aç gezmiyim diye tuz ekmek yediğimi biliyorum ben :D

Bide "KES" derken ciddi anlamda 0 şeker ve ekmek mi yoksa günde yarım ekmek filan mı ? 

GodKlaus tarafından 16/Tem/15 23:17 tarihinde düzenlenmiştir

BALIK.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Hacı bence kilon boyuna göre normal sayılır.Bi 5 kilo versen tam olur bence.

u235 tarafından 16/Tem/15 23:18 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

bu ekmeğin etkisini merak ediyordum :) yaklaşık 2 aydır hiç ekmek yemedim nerdeyse, öyle cips falan da çok yiyen biri değildim hatta ekmeği kesmeden önce şimdiye oranla daha çok yiyordum bi de ramazan girdi araya, genelde tek öğün yedim, sahurda sadece 2 tane küçük meyveli yoğurt yiyordum.. iftarları da çok abartılı bir şey yemedim, genelde salata-balık v.s. 

şirkette öğlenleri 45-60 dk lık yürüşlere çıkıyoruz ramazan dolayısyla :) gözlemlediğim kadarıyla bir değişme olmadı :) 

ekmek olarak beyaz ekmek tüketmiyordum zaten, onun etkisi vardır sanırım.. Ama şunu anladım ki sporu düzgün biçimde yapmak önemli.. Sadece yeme içme düzeni ile ilgili değil. Metobolizma hızı ile ilgili.. Benim kız arkadaşım benden çok fazla yiyor, ama çok zayıf ve öyle spor v.s. de yapmıyor.. 

Son olarak spor salonuna gitmek demek ağırlık çalışmak demek değildir hocam, bir kaç çeşidi olması lazım, tabi gittiğin yere göre değişir ama fitness, kondisyon v.s. bu tarz programlara katılman gerek.. 

bi ara şöyle bi video paylaşmıştım :)

https://www.youtube.com/watch?v=VjXOIXqJTnE

varsa bu tarz yerlere de takılabilirsin :) 

eskiden gidiyordum spor salonuna, zayıflamak isteyenler de vardı orda, hocanın dediğini çok hatırlamıyorum ama onları terletmeye çalışıyordu, eşofman v.s. ile ilgili bi şeyler vardı

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arslan25
    Arslan25's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı

haklı. vucut agırlıgınla yapabılecegın hareketlerde kısmı olarak sekıllendırır vucudunu.

Asıl Güç Zeka, Sevgi ve Kararlılıktır. Bu Üç Etken İle Yenemeyeceğiniz Kimse Yoktur
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

unbalanced hocam tavsiyen için teşekkürler fakat malesef o tarz terletebilecek aktivitelerin olduğu yer yok :(

Koşuyosum canım isteyince. Sucuk gibi terliyorum ama pek bir faydası yok.

Ekmeği kesersem hayatımdan aç dolaşırım. 1 kase çorbayla yarım ekmek yiyorum. Bünye 600hp motor gibi. Taş yesem onu bile yakar :D ama bi türlü 14 kilogramcık yağı yakamıyor :(

İllaki terlemek ve şekilli vücud için kas çalışmak şart diyosunuz yani ? 

Bu terlemeyi arttıracak egzersiz yada alıştırmalar var mı ? 

Koşu geliyo aklıma bitek

BALIK.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Beyler tam buna benzer bir konu açacaktım, arkadaş açmış ben de altına yazmayı tercih ettim.

8-9 yaşlarında spora başlamıştım, 19 yaşına kadar devam ettik farklı alanlarda. Dövüş sporları ağırlıklı, yüzme, dalış, dağcılık vs vs..

Sonra bıraktım sporu yaş 25'e kadar birşey yapmadım. Kilom hep 74-75, yağ oranım da 10-11 civarıydı.

Hızlı metabolizma, dengeli beslenmeyle kardeş kardeş fit yaşayıp gidiyorduk.

3 haftalık bir boşluğum oldu,

Bu üç hafta içinde burgerking, mcdonalds,dominos abandım. Hergün.

Şimdi 78 kiloyum, bel çevremde ciddi yağlanmalar oldu. Kaslar duruyor ama üzerine çektik battaniyeyi.

Biraz da stres var.

Sporsuz diyetle verilir mi bu kilolar geri? İlle kardio mu?

Toplam Hit: 2005 Toplam Mesaj: 19
yağlanma kilo vermek