Kilo Vermek?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

Selam arkadaşlar.. Şimdi kilo vermek için body e başlamaya karar verdim..

sizin bildiğiniz başka bişey var mı? mesela body yerine karateye git gibi.. hangisinde daha çabuk kilo veirirm? 

kısacası sporla vermeye kararlıyım.. fitness falan da iyi diyorlar ama.. bide sizden duyalım :)

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ordinarius
    ordinarius's avatar
    Erkek
    bol bol yüz, hergün yürüyüş yap, body yapmak dalgayı küçültüyo diye biliyorum..

Tanrı kadınlara güvenseydi zar koymazdı ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    valla benimde kilo vermem lazım, çok almışım aq 48 kilo olmuşum :|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

badiye gitme derim sırf kilo vermek içinse...ilerde zararı çıkıyor nasıl dersen madem şişkosun göğüslerin badide taş gibi olacak devam ettirdiğin sürece. badiyi bıraktıktan sonra o göğüslerin aşağı doğru sarkma durumu oluşuyor bu yüzden önermiyorum.....

güreşede gittim karetayada gittim denizde de yüzdüm kilo vermek için değil zevk için;

Önerim: etrafınızda stad varsa haftada 3 gün pazartesi çarşamba cuma...her sabah 6 da stadı turlarsan daha sağlıklı olur her gün 1 saat koşu yapabilirsin.... sırf koşu değil el hareketleri zıplama ip atlama filan... geçen senelerde işe giderken hanım kadınları az görmedim... 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

Yüzme ve Basketbol en iyi spordur ama ; Body'de iyidir ; yarım saat koşu 15 dakika bisiklet ve diğer aletleride 12 şer kez olarak 2 set yap .. 1 ay da minimim 4 5 kilo verirsin benim gibi : )

dont think twice its all right
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e-toLqa
    e-toLqa's avatar
    Erkek
    her hafta en az 2 gün halı saha maçı yap ;) artı günde 1,5 saat yürü :) ne yersen ye kilo vereceksin ben bayaa zayıfladım bu yontemle.. ama pek maç yoktu yinede zayıfladım

Böyle bir imza yok yada siz görüntüleyene kadar adminler tarafindan silindi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Falconeyd
    Falconeyd's avatar
    Erkek

Hergün aksatmadan spor ( ah bide ben yapabilsem )   hem zayıflarsın  hemde vucüt şekle girer

kendini rahat hissedersin bu sıcaklarda  tabi biraz zor ama olcek o kaddar 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    cursedcrow bunu yazdı:
    -----------------------------

Selam arkadaşlar.. Şimdi kilo vermek için body e başlamaya karar verdim..

sizin bildiğiniz başka bişey var mı? mesela body yerine karateye git gibi.. hangisinde daha çabuk kilo veirirm? 

kısacası sporla vermeye kararlıyım.. fitness falan da iyi diyorlar ama.. bide sizden duyalım :)

-----------------------------

sakın lan sakın

body e gitme olm bak :D

zayıflıyamazsın

body i bırakamazsın ölene kadar mahkumsun yapmaya

yodla yürüyemz hale gelirsin kastan !

bıraktıgında

etlelerin sallanır sarkar

en iyisi koşu he sabah 10 km falan koş

bende baslıcam zayıflıcam

body e gittim yazılmaya adam kovdu amk :D

daha yasın genc git koş dedi :D

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

body yaparsan doğal olarak kas yapın gelişecek, kilo verecekmisin başlangıçta evet, daha sonra sürekli yemeye başlayacaksın önceden verdiğin maksimun 10 kiloyu fazlasıyla geri alacaksın. şu an bende body tarzı bişeyler yapıyorum 4 kiloya yakın verdim 2 hafta içinde, ama biliyorumki fazlasıyla geri alacağım :) koşman senin için daha faydalı bir yöntem body i tavsiye etmiyorum.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek

bodyle fitness farklı şeyler mi? fitness body mi sayılıyo? yani adam fitnessa gitsede mi kilo alır? Bodye direkt başlanabiliyo mu ilk önce fit olman gerek miyo mu?

Body yaparsan yağların kas olur sonra kilo almış gibi oluyosun öle toz falan kullanma haplara başlama bodyde gerek yok.

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CommunisT
    CommunisT's avatar
    Erkek

Merhabalar,

arkadaslar bi konuda yanlisiniz var.bodybuilding yapinca ömür boyu yapma gibi bi mecburiyetiniz yok.
    birakinca kaslarinizda sarkmiyor.yumusar biraz o kadar.
    egerki herhangi bir kimyasal madde almadiysaniz örnegin; anabolika, dogal haliyla kas gelistirdiyseniz.kaslariniz sarkmaz.

ki zaten pat diye herkez bodybuildingci olamaz.fitnesse gidersiniz 2 sene icinde atletik olursunuz.eger profesyonellestirirseniz.dengeli beslenirseniz sonrasinda bodybuildinge baslayabilirsiniz....

ikinci olarak kas yapmak icin gidersen spor salonuna kilo alirsin haberin olsun...
    stüdyoda en az 1 saat kosmalisin.sonrasinda temel hareketleri yapman senin icin yeterli olur.
    istedigin kiloya düs sonrasinda kasa basla.
    eger bu sekilde baslarsan,daha cok kilo alirsin,ve dolap gibi bir vücudun olur,buda hic hos görünmez...

Bitimsiz bir ko$udur ya$am
Toplam Hit: 2276 Toplam Mesaj: 16