Kilo Vermek?
-
Selam arkadaşlar.. Şimdi kilo vermek için body e başlamaya karar verdim..
sizin bildiğiniz başka bişey var mı? mesela body yerine karateye git gibi.. hangisinde daha çabuk kilo veirirm?
kısacası sporla vermeye kararlıyım.. fitness falan da iyi diyorlar ama.. bide sizden duyalım :)
-
bol bol yüz, hergün yürüyüş yap, body yapmak dalgayı küçültüyo diye biliyorum..
-
valla benimde kilo vermem lazım, çok almışım aq 48 kilo olmuşum :|
-
badiye gitme derim sırf kilo vermek içinse...ilerde zararı çıkıyor nasıl dersen madem şişkosun göğüslerin badide taş gibi olacak devam ettirdiğin sürece. badiyi bıraktıktan sonra o göğüslerin aşağı doğru sarkma durumu oluşuyor bu yüzden önermiyorum.....
güreşede gittim karetayada gittim denizde de yüzdüm kilo vermek için değil zevk için;
Önerim: etrafınızda stad varsa haftada 3 gün pazartesi çarşamba cuma...her sabah 6 da stadı turlarsan daha sağlıklı olur her gün 1 saat koşu yapabilirsin.... sırf koşu değil el hareketleri zıplama ip atlama filan... geçen senelerde işe giderken hanım kadınları az görmedim...
-
Yüzme ve Basketbol en iyi spordur ama ; Body'de iyidir ; yarım saat koşu 15 dakika bisiklet ve diğer aletleride 12 şer kez olarak 2 set yap .. 1 ay da minimim 4 5 kilo verirsin benim gibi : )
-
her hafta en az 2 gün halı saha maçı yap ;) artı günde 1,5 saat yürü :) ne yersen ye kilo vereceksin ben bayaa zayıfladım bu yontemle.. ama pek maç yoktu yinede zayıfladım
-
Hergün aksatmadan spor ( ah bide ben yapabilsem ) hem zayıflarsın hemde vucüt şekle girer
kendini rahat hissedersin bu sıcaklarda tabi biraz zor ama olcek o kaddar
-
cursedcrow bunu yazdı:
-----------------------------Selam arkadaşlar.. Şimdi kilo vermek için body e başlamaya karar verdim..
sizin bildiğiniz başka bişey var mı? mesela body yerine karateye git gibi.. hangisinde daha çabuk kilo veirirm?
kısacası sporla vermeye kararlıyım.. fitness falan da iyi diyorlar ama.. bide sizden duyalım :)
-----------------------------sakın lan sakın
body e gitme olm bak :D
zayıflıyamazsın
body i bırakamazsın ölene kadar mahkumsun yapmaya
yodla yürüyemz hale gelirsin kastan !
bıraktıgında
etlelerin sallanır sarkar
en iyisi koşu he sabah 10 km falan koş
bende baslıcam zayıflıcam
body e gittim yazılmaya adam kovdu amk :D
daha yasın genc git koş dedi :D
-
body yaparsan doğal olarak kas yapın gelişecek, kilo verecekmisin başlangıçta evet, daha sonra sürekli yemeye başlayacaksın önceden verdiğin maksimun 10 kiloyu fazlasıyla geri alacaksın. şu an bende body tarzı bişeyler yapıyorum 4 kiloya yakın verdim 2 hafta içinde, ama biliyorumki fazlasıyla geri alacağım :) koşman senin için daha faydalı bir yöntem body i tavsiye etmiyorum.
-
bodyle fitness farklı şeyler mi? fitness body mi sayılıyo? yani adam fitnessa gitsede mi kilo alır? Bodye direkt başlanabiliyo mu ilk önce fit olman gerek miyo mu?
Body yaparsan yağların kas olur sonra kilo almış gibi oluyosun öle toz falan kullanma haplara başlama bodyde gerek yok.
-
Merhabalar,
arkadaslar bi konuda yanlisiniz var.bodybuilding yapinca ömür boyu yapma gibi bi mecburiyetiniz yok.
birakinca kaslarinizda sarkmiyor.yumusar biraz o kadar.
egerki herhangi bir kimyasal madde almadiysaniz örnegin; anabolika, dogal haliyla kas gelistirdiyseniz.kaslariniz sarkmaz.ki zaten pat diye herkez bodybuildingci olamaz.fitnesse gidersiniz 2 sene icinde atletik olursunuz.eger profesyonellestirirseniz.dengeli beslenirseniz sonrasinda bodybuildinge baslayabilirsiniz....
ikinci olarak kas yapmak icin gidersen spor salonuna kilo alirsin haberin olsun...
stüdyoda en az 1 saat kosmalisin.sonrasinda temel hareketleri yapman senin icin yeterli olur.
istedigin kiloya düs sonrasinda kasa basla.
eger bu sekilde baslarsan,daha cok kilo alirsin,ve dolap gibi bir vücudun olur,buda hic hos görünmez...