folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kilo Vermek Konusunda Yardım ?

Kilo Vermek Konusunda Yardım ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

Hocam benim diyet listem var diyetisyenden. Onla idare ediyorum. Bisiklet nasıl popo büyütüyor yha kafam karıstı. Hem evde yapabilecegim ekzersizler lazım olmadı spor salonuna gidecegim. Bu arada tavsiyeleriniz aklımda hepsinede bakacam :-)

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

sınav maratonundayım adam akıllıyı geçin hiç spor yapamıyorum (zaten sevmemde) 1.72-1.73 boy var 83 kiloyum okul açıldığı zaman yani 3-4 ay önce 1.70 tim ve 90 kiloydum zaten evdeyim diyorsun 1 hafta boyunca günde 6-7 lt. su iç bana bir şey olmadı sonra zararlı olur diye bıraktım 1 haftada 4 kilo vermiştim sadece su içerek NOT: 1 haftayı geçme sonra böbrekler falan iflas eder

I am Jack's inflamed sense of rejection
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

az ye.

ftw
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabuyucu
    karabuyucu's avatar
    Erkek

Al hocam. :)

http://www.tahribat.com/Forum-Azimli-Kari-171330/

Ölüme ve karanlığa baktığımızda korktuğumuz şey bilinmezliktir, başka bir şey değil. Düşler dünyasına dalıp gerçek dünyayı yaşamayı unutmak doğru değildir, unutma bunu…
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek
    Telden grdgm icin yazamiorm 142 kiloydum simdi 86 . actgm 2 konu var zayiflamakla ilgili onlari bul pasa
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    karabuyucu bunu yazdı

Al hocam. :)

http://www.tahribat.com/Forum-Azimli-Kari-171330/

Bende baklava iştiyorum bizimki şekerpare :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek

ben de 2-3 ay içerisinde 23 kilo verip 96 dann 73 e düştüm.spor yaptım ve beslenmem dikkat ettim.ağustosta açtığım konu var bakabilirsin :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    cem-engine bunu yazdı

ben de 2-3 ay içerisinde 23 kilo verip 96 dann 73 e düştüm.spor yaptım ve beslenmem dikkat ettim.ağustosta açtığım konu var bakabilirsin :)

Spor derken hocam . Nasıl yani acabilirmisiniz ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Spor salonunda 1-2 saatte 1000-1500 kalori yakarsınız max kendim bir taakim yontemler deniyorum istedigim kiloya inebilirsem yazicam burayada

Arkadas 4 den sonra birsey yemeyin demis yok oyle birsey normalde 3 ana 3 ara ogun yemelisiniz uyku oncesinin 4 saatinr kadar yemek yemeyin diger turlu fiziksel ve zihinsel guc kaybi olacaktir. 

PanxeR tarafından 06/Oca/13 23:06 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek
    Elixiron bunu yazdı
    cem-engine bunu yazdı

Spor derken hocam . Nasıl yani acabilirmisiniz ?

vala bildiğin salon işte.fitness yaptım.daha çok kardiyo,hafif ve orta seviye kas aletleri,esneklik ve sıkılaşma egzersizleri filan.ama çok düzenli değildim mesela 3 4 gün üst üste gidiyordum sonra 3 gün gitmiyordum.sonra 5 e 2 falan düzensizlik vardı.aslında haftaya vurunca en azından 2-3 kere olunca çok da düzensiz değil de sayılabilir :D

neyse bir de arada yüzmeye gidiyordum.ama stil bilmediğim için fazla yüzemiyordum ve çok zevk alamıyordum.60-70 dk civarı yüzüyordum işte km olarak da 1-1,5 km arası.

onun dışında yediklerime de cidden dikkat ettim.sigarayı keyif için arada içiyordum bıraktım.nargile sık içerdim ayda 2 ye filan indi.meyve,maden suyu,sütü düzenli tüketmeye başladım.sağlıklı yemekleri tercih ettim diyetlerde uzak durun denilen şeylerin çoğundan uzak durdum

bu arada çok pis yemek seçme huyum vardı ,gariptir onu da tamamıyla bıraktım.yemekhaneden ev yemeklerini zevkle yiyorum.hatta haftasonu yemekhane kapalı diye sinir oluyorum.ha yemekhane demişken o sayede haftaiçi her gün 2 kez de çorba içiyordum.

kısacası üniversite bana yaradı hocam.kimi zaman bir iklim ya da yer değişikliği bazı şeyleri değiştiriyor bir başlangıç oluyor :)

Toplam Hit: 4316 Toplam Mesaj: 51