Kim Bu Atlı
-
evet arkadaşlar,bu görüntü Mısırda ayaklanmaların olduğu sırada çekilmiş.euronews gibi bi kanalın bu görüntüyü yayınlamasından dolayı videoda oynama olduğunu düşünmüyorum.İncilde mahşerin 4 atlısı geçtiği için hristiyanlar ismini inbulmuş bile.ama Kur'an da böyle bişey yok.sizce kim bu atlı?
http://www.youtube.com/watch?v=FRFEYWVQU28
-
aldım.
edit: ömer çelakıl,atıyla birlikte ölen bi göstericinin ruhu olabilir diyo.
-

Daha öncede görmüştüm ama bi açıklama gelmemişti merakla beklemekteyim
Edit : Ulan bi kerede şöyle olaylar hd kalitede çekilse dişimi kırıcam ya !
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------

Daha öncede görmüştüm ama bi açıklama gelmemişti merakla beklemekteyim
Edit : Ulan bi kerede şöyle olaylar hd kalitede çekilse dişimi kırıcam ya !
-----------------------------
Merak etme hocam HD kalitede çekilse şuan bunu konuşmazdık.. -
asıl heryer bunu konuşurdu hiç yoktan üfürükçüsü hacısı hocası çıkartı orataya bi ton sahte obaa sen gör söylentileri :D
-
Materyal şeyler tüm gerçekçiliği ve tatmin ediciliği ile karşımızda dururken, insanlar neden sürekli metafizik olaylar yakalamaya çalışıp ona inanmak isterler. ( Bu hayaletmi, şu hızır mı, o at mı , kelebek mi vs.)
-
Ben anlam veremedim ... Hesapta mahşerin 4 atlısından ilki indi diye yutturacaklar bize .
-
Ghost rider'dır o telaşa mahal yok.
-
RPG ve FRP ilgim bunları gördükçe kayboluyor, daha fantastik şeyler dönüyor sanırım oralarda. :D
-
Kuran-ı kerimde böyle birşey bulunmuyorsa inanmaya gerek yoktur.
+ Bu olay gerçek olsa arapların hepsi iman ederdi.Mısırın nüfusunda bol miktarda hristiyan olduğunu hatırlatırım !
eee doğal olarak mahşerin 4 atlısımı dersin, kutsal kase mi dersin aklına ne gelirse hemen uydurulabilir.Nede olsa şuanki incil insan mamülü.(Büyük çoğunluğu değiştirilmiş.) Eğer incilde olan birşey Kuran da da varsa doğrudur.Yoksa inanmamak gerekir.
Kuran kendisinden önce gelen kitapları doğrulamak ve Allah ın dinini tamamlamak için indirilmiştir.
-
siz insanlar kafayı yemişsiniz