Kim Olacaksın?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kotusirine
    kotusirine's avatar
    Dişi

Kim Olacaksın

Sabah kalktı, elini yüzünü yıkadıktan sonra kahvaltıya oturdu. Eline gazetesini aldı ve okumaya başladı. Neşeliydi çünkü günlerden pazardı ve işe gitmeyecekti. Kahvaltısını yaptıktan sonra parka gitti. Bir banka oturdu, gazetesini okumaya devam etti. Sağ tarafında bulunan banka çok yakışıklı, karizmatik ve zengin görünümlü biri oturdu. Gözü ona takıldı ve sonra yukarı doğru bakarak, "Allah'ım beni de biraz daha yakışıklı yaratsaydın keşke, benim ne günahım vardı" dedi. Aradan 5 dakka geçti geçmedi, solundaki banka çirkin, tıknaz, ve özürlü biri oturdu. Bu sefer gözü ona takıldı ve yine yukarı bakarak "Allah'ım sana çok şükür" dedi. Biraz da Allah'a karşı utanmıştı.

Bu sırada aynı parkta, karşı banklarda oturan bir baba ve 15 yaşında oğlu vardı. Çocuk adölesan döneminde olduğu için biraz bunalımdaydı ve belki de çoğumuzun annemize ve ya babamıza sorduğu o soruyu babasına sordu.

"BABA BEN ÇİRKİN MİYİM ?"

Bu soruyu sormasının nedeni sadece kendini rahatlatmaktı, çünkü asla olumsuz bir cevap almayacağını biliyordu. Babası oğluna hafif bir tebessümle baktı ve konuşmaya başladı.

- Bak oğlum şu karşıdaki yakışıklı adamı görüyor musun?
    - Evet baba
    - Peki onun yanındaki elinde gazete olan adamı?
    - Evet baba
    - Çok güzel, onun da yanındaki kötürüm adamı görüyor musun peki?
    - Evet baba
    - Bu insanlardan biri gibi olmak ister miydin?
    - İstemem mi baba, tabiki isterim. (sırıtarak) Şu yakışıklı adam gibi olmak hiç de fena olmazdı hani...
    - Gel o zaman benle !..

Çocuğunu alıp karşıda oturan o yakışıklı adama doğru gitti. Sigara içmekte olan adama ateşini verir misin diye sodu. Adam direk yanmakta olan sigarasını babaya doğru uzattı. Baba sigarayı
    alır almaz o yakışıklı adamın gözüne soktu, burnuna sert bir yumruk attı, kafasını tutup hızlıca dizine vurdurmaya başladı, sanki top sektiriyordu, yakışıklı adamın ağzı burnu kanlar içinde kalmış, suratı dağılmıştı. Baba hızını alamayıp yerden bulduğu koca bir taşla adamın dizlerini de kırdı.. Çocuğu bu sırada feryat figan ağlıyordu, korkmuştu. Olay yerindekiler oldukları yere çakılı kalmışlar, hayretler içerisinde tek bir kelime edemeden babaya bakıyorlardı...

Baba nefes nefese oğluna döndü ve bir daha sordu.

- Hala bu adam gibi olmak istiyor musun?
    - (Hıçkırarak) Hayır
    - Yaa, demek öyle. Peki kim gibi olmak istiyorsun?
    - (Gazeteli adamı göstererek) İşte onun gibi

Baba bu cevaba çok sinirlendi, belinden silahı çıkarıp tek kurşunla alnının ortasından gazeteli adamı vurdu. Yine döndü çocuğuna, kollarından sıkıca tuttu ve salladı ve bağırarak sordu

- Şimdi söyle şimdi kim olmak istiyorsun?

Çocuk bu sefer kötürüm ve çirkin olan adamı gösterdi. Baba sordu

- Peki nedeeeen?
    - En azından yaşıyor

Baba oğluna bir osmanlı tokadı attı ki akıllara zarar. Çocuk sanki yerle bütünleşmişti.. ve çocuğuna bağırdı çağırdı

- LAN İLLAKİ BİRİ GİBİ OLMAK ZORUNDA MISIN? SALAK HERİF !.. KENDİN OLACAKSIN HER ZAMAN, İYİ, KÖTÜ, GÜZEL, ÇİRKİN, SAKAT VE YA DEĞİL... HER NE OLURSAN OL ALLAH'A ŞÜKREDECEKSİN, KİMSEYE ÖZENMEYECEKSİN, PARAN YOKSA ÇALIŞACAKSIN, SAKAT OLSAN BİLE O HALİMLE NE YAPABİLİRİM DİYE SORACAKSIN KENDİNE. GÜZELLİK, ÇİRKİNLİK BUNLAR ÖNEMSİZ ŞEYLER, AL BU ADAM İKİ DAKKA ÖNCE NASIL YAKIŞIKLIYDI, ŞİMDİ YÜRÜYEMİYOR BİLE, BU AZ ÖNCE NEFES ALIYORDU ŞİMDİ ALAMIYOR.. BIRAK SENİ SEVEN BU HALİNLE SEVSİN, SEVMEYEN DE DEFOLSUN GİTSİN !...

Sözleri biterken siren sesleri duyulmaya başladı, polisler geldi ve babayı tutukladı. Tam götürürlerken çocuğuna döndü ve

- Bak az önce özgürdüm şimdi ellerimi oynatamıyorum...

Çocuk ağladı, ağladı, ağladı, etrafına baktı, bir süre sonra bir polis aldı çocuğu ve merkeze götürdü...

Parkta adamdan kalmış gazetede bir haber vardı, üzeri kanlıydı, ders verici gibiydi sanki.. Haberde "bir aile babası oğlu için 2 adam öldürmüş, 3 kişi de sakat bırakmıştı.."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kotusirine
    kotusirine's avatar
    Dişi

ben yeniyim Galiba...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek
    saool...çıkarılması gereken dersler var...

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HackMan
    HackMan's avatar
    Erkek

Parkta adamdan kalmış gazetede bir haber vardı, üzeri kanlıydı, ders verici gibiydi sanki.. Haberde "bir aile babası oğlu için 2 adam öldürmüş, 3 kişi de sakat bırakmıştı.."

Güzel icraat... Ama bana erişemez. Şehitlik mezarlığını hepsini ben öldürdüm zaten :)))

Sevmekten Korkmuyorum; Kitabını çalıştım... Başımdan geçmişi var; her cefaya alıştım...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    kotusirine bunu yazdı:
    -----------------------------

ben yeniyim Galiba...

hem yeni hem bilinçli mürid bi yerden sonra tebrik etmek gerekir...

l enfer c est les autres Sartre ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kotusirine
    kotusirine's avatar
    Dişi

Güzel icraat... Ama bana erişemez. Şehitlik mezarlığını hepsini ben öldürdüm zaten :)))

Ne demek oluyor anlamadım??

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Connection
    Connection's avatar
    Erkek
    ?

"Çevrelerine uymak için kendini yontanlar,tükenip giderler" Connection® MSN: koray@maviates.org
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kotusirine
    kotusirine's avatar
    Dişi

YENİYİM DEDİM İDARE EDİN İŞTE..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    kotusirine bunu yazdı:

YENİYİM DEDİM İDARE EDİN İŞTE..

Welcome welcome de , yeni geldiğini demene gerek yok anlaşılıo ztn :) relax

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek
    ne saçma hikaye.. belki dersler var ama uygulamalar ne saçmaymış.. pff.. adam öldürüo sonrada Allahtan bahsediyo.. heh neyse.

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

etkilendim gazteci adamı öldürmek zorundamı ne günahı vardı adamın töbe töbe çok kötü ama büyük harfle yazdıkların gerçek ibretlik doğru olan da o sözlerdir kendin olcaksın buna bir  örnekte günümüzde kızlar top erkek aramak için gazetelere ilan verir oldu evlenmek için ne kötü öyle kızları skrm cırtı cırtına yarın olmadan boşan sonrada varmı böyle

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 2728 Toplam Mesaj: 24