Kim Rahatsız...?
-
aydınlar mı rahatsız??
O bahçeli bey unutmasın Atatürk ilkelerinde milliyetçilik var...Faşistlik yok...
Birde direk dememişte sözde aydınlar demiş...Hadi ordan sözde milliyetçi..Afferim sana sneide gördük milliyetçiliğinide..Akp ile el sıkıştın şimdi bozuştun yarın yine el sıkışırsın.
Bu akpde, mhpde chpde abdnin destekçileri hiç birine zerre kadar güvenmem..
-
ehuehu zumsuk Konun cevabını vermıs :)) fazla söze gerk yok
-
Tabi Türkiyede muhalefet anlayışı herşeye karşı çıkmak olarak algılandığı için öyle düşünmeniz normal
-
tanizmat fermanı >>>> ıslahat fermanı aynısı işte.
-
AnTiSoZeL bunu yazdı:
-----------------------------
parmağa bak :D
ne guldum be harbiden ne kadar uzunya ps mu var yoksa ya arkadas ALLAH iyiligini versin nerden soktun kafama baktikca guluyorumyanlis amlasilmasin mhp yi severim bir karsitligim yok
bu arada birsey diyemem neden vermediler yada vermediler diye vardir her sahnenin bir oyunu
-
Önce okuyun bu madden yargılanan sözde aydınların yazdıklarını;
Orhan Pamuk ve Elif Şafak Ne Demişti ?--- Orhan Pamuk ---1) Türkiye’de otuz bin Kürt ve bir milyon Ermeni öldürüldü. Neredeyse benim disimda hiç kimse konusmaya cesaret edemiyor ve milliyetçiler bunun için benden nefret ediyorlar...2) Atatürk kendini içkiye vermis meyhane kalabaligina cumhuriyeti emanet etmis olmanin güveniyle gülümsüyordu...3) Atatürk’ün leblebi zevki ülkemiz için büyük felaket oldu...--- Elif Şafak ---1) Bütün akrabalarini 1915’te kasap Türklerin ellerinde kaybetmis soykirimzede bir sülalenin torunuyum (Sayfa 63)2) Sen kalk gel Ortaasya’dan, dal dosdogru Anadolu’nun bagrina, sonra bir bakmissin her yerdeler! Orada yerlesik olan milyonlarca Ermeniye ne oldu peki? Asimile edildiler! Eridiler! Yetim birakildilar! Sürüldüler. Mal mülklerinden oldular! (Sayfa 65)3) Siradan Türklerle ne konusacaksin egitim görmüsleri bile ya milliyetçi ya cahil (Sayfa 130)4) Ayasta sag kalan olmamis Çankiri’ya götürülenler de peyder pey öldürülmüsler... Sopalarla, balta saplariyla dövülmüsler. Bazilari açliktan ölmüs bazilari da öldürülmüs (Sayfa 170-171)5) Türkler,1915’te bunlari Ermenilere yapanlar (Sayfa 172) -
YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:
-----------------------------Önce okuyun bu madden yargılanan sözde aydınların yazdıklarını;
Orhan Pamuk ve Elif Şafak Ne Demişti ?--- Orhan Pamuk ---1) Türkiye’de otuz bin Kürt ve bir milyon Ermeni öldürüldü. Neredeyse benim disimda hiç kimse konusmaya cesaret edemiyor ve milliyetçiler bunun için benden nefret ediyorlar...2) Atatürk kendini içkiye vermis meyhane kalabaligina cumhuriyeti emanet etmis olmanin güveniyle gülümsüyordu...3) Atatürk’ün leblebi zevki ülkemiz için büyük felaket oldu...--- Elif Şafak ---1) Bütün akrabalarini 1915’te kasap Türklerin ellerinde kaybetmis soykirimzede bir sülalenin torunuyum (Sayfa 63)2) Sen kalk gel Ortaasya’dan, dal dosdogru Anadolu’nun bagrina, sonra bir bakmissin her yerdeler! Orada yerlesik olan milyonlarca Ermeniye ne oldu peki? Asimile edildiler! Eridiler! Yetim birakildilar! Sürüldüler. Mal mülklerinden oldular! (Sayfa 65)3) Siradan Türklerle ne konusacaksin egitim görmüsleri bile ya milliyetçi ya cahil (Sayfa 130)4) Ayasta sag kalan olmamis Çankiri’ya götürülenler de peyder pey öldürülmüsler... Sopalarla, balta saplariyla dövülmüsler. Bazilari açliktan ölmüs bazilari da öldürülmüs (Sayfa 170-171)5) Türkler,1915’te bunlari Ermenilere yapanlar (Sayfa 172)
ve bunlar bizim aydinlarimiz ve serefsiz pamuk ettigi laflardan sonra elini kolunu sallayarak bu memlekete giriyor ve cogu yerdende saygi goruyor ken bu kisiler hala sicak yataklarinda yatip agzina geleni soyluyo bilirken nediye 301. konusup tartisiyoruz adam lar once beyinlerden kaldiriyor sonra kagit uzerinden kaldirmasi kolay bilmiyorum soylenecek sey var ama ben susmakla yetiniyorum yine yazik cok yazik bu vatan bunlari hakketmiyor ben basbakan olsam avrupa serefsizler topluluguna lan uye muye olmuyorum istiyorsan sen beni uyelige davet et ve kasul surmeden kabul et derdim mecbur eli ayagi mec bur durumumuzdan dolayi amerikayi ben olsam oynatirdim hatta somururdumya bana eli mah kum borclari tek tarafli fes ederdim bir Ataturkun tirnagi kadar ola miyorlar yada ne bileyim bir yolunu bulup kapardim bune be odede faizdir odur budur daha borcun kendisini odemeye basliyamadik tefecilerin eline dustuk halkimiz tv ler zamaninda aha haaha sak sak imf geldi para getirdi diye zipliyorlar di biz istersek bu avrupaninda dunyaninda a k uzda afedersiniz basimizda adam gibi adaam yok -
Kim Rahatısz?!?!
Ülkesini, vatanını, milletini seven, DÜŞÜNEBİLEN gençler rahatsız. Zumsuk doğru soylemis, akp, mhp, chp farketmez. Hepsi amerikan uşağı. Seçimde olsa, sayımda olsa sonuç gene aynı. Al birini vur ötekine. Yapılacak tekşey, mecliste milletvekili maaşları tartışılırken (e hepsi ancak o zaman toplanıyor) meclisi komple yok etmek.Her ne kadar ütopyada olsa tek çözüm bu.Zira bunun dışında istiklal mahkemeleride kurulabilir ama sanmıyorum olacağını!!!
-
Biz senden rahatsızız bahçeli! Milyonlarca kart bastırıp parayı çar çur edeceğine bir okul yaptırsaydın ayakta alkışlardım. Türkiye büyük millet meclisindesin. Orada bişey yapamıyorsan dışarıda çırpınma biraz cesaret iyi şeyler yaptırabilir sana. Reklam kokan hareketleri sevmem.
-
Thelordmax bunu yazdı:
Biz senden rahatsızız bahçeli! Milyonlarca kart bastırıp parayı çar çur edeceğine bir okul yaptırsaydın ayakta alkışlardım. Türkiye büyük millet meclisindesin. Orada bişey yapamıyorsan dışarıda çırpınma biraz cesaret iyi şeyler yaptırabilir sana. Reklam kokan hareketleri sevmem.
-----------------------------Kafan basıyomu senın 70 mılletvekiliyle oylamayı kazanabileceğine.