Kimdir Bu N/A ? Bilen Varsa Buyursun Burdan..
-
dj_dream adlı bir kullanıcı yılbasından beri aptal absürt komedi dalında açmış olduğu başlıklarla baya bi tahribat müridinin msn de toplanıp ayaklanmasına sebep olmuştur.
fakat bu sabah dj_dream adlı üyeye ait bütün mesajların sahibi " N/A " olarak değişti.
Gördüğüm o dur ki; profil sayfası bile "0" olan (bkz: http://www.tahribat.com/members.asp?id=0 ) bu robot üye aramızdan biri mi? yoksa kırdılar mı lan tahribatı?
bilen varsa eğilsin konuya.. şu an kim bilir düsünüyorum ve ne Renegade ne de Holy online.. umarım bu konu çözüme kavuşur..
-
Removed...
-
çok enteresannn !
-
Removed...
-
çok acayipleşmeye başladı ! adminler ilgilensin Lutfen ..
-
haklisin dogu.
ilginc ...
-
gerçekten bir açıklama bekliyrous
-
Hocam id yi 0 ataması diye bir şey yok zaten 0da silinmiş üyeler çıkıyor N/A demek sitir çekiolmek demek anladığım kadarı ile. Çok kasacak bi şey yok Tahribatın kırılması die bir şey yok id 0 dediğiniz zaten memebers.asp ye gider.
-
Removed...
-
Şimdi herkes biliyorki Tahribat.Com şeyhimizin yazdığı taş gibib ir forum arka planda kusursuz ve eşi benzeri görülmemiş bir spam ve admin paneli var fakat son zamanlarda spam bölümünde bir problem war dikkat ettiyseniz zaten bir kaç kes bütün üyeler banlandı.
Korkulaak bir şey yok banlamada bir problem olmuş olabilir.Hackelenme yada ona benzer bir şey yok açık vs de yok.
Ajanda yok:) -
doguhan sana katılıyorum ya adam öle saçma sapan konular açmış ya !!! Bende cevap vereyim dedim öle bi üye yok ki cevap atasın diye bi ekran geldi karşıma !!!!