Kimi Boy Uzatıcı İşe Yarıyor Mu
-

Bu ürün den almak istiyorum boyum çok kısa 160 boyundayım ne yapmam lazım amliyatla filan uzar mı?
@Mod: Adam 17 yaşındayım,1.60'ım sıkıntım var diyor, siz kalkıp "ben de 17'yim 190'ım ehueeh" yapıyorsunuz.
Biri burada iktidar problemim var dese "hacı ben tavşan gibiyim mi" diyeceksiniz?
Biraz anlayışlı olun, adam bilgi almak için konu açmış, şov yapasanız diye değil.!
-
yaş kaç?
-
sertan_06 bunu yazdı:
-----------------------------
yaş kaç?
17 -
uzamax'ı araştır iyidir diyorlar
-
flybatwin bunu yazdı:
sertan_06 bunu yazdı:
yaş kaç?
17
-----------------------------bence normal olarak daha uzama şansın var bi hormon testi yaptır sonra bunları araştır..
-
Kreyzi bunu yazdı:
uzamax'ı araştır iyidir diyorlar
bencede uzamax yüksek çinko içeriyoryada bol ceviz ye aynı yola geliyo :D
-
doktora git benim bi arkadasimda gitti doktor bi ilac onermis her gun icerdi bide gunde 5 bardak falan ayran icerdi banada icirirdi ben uyurdum dderste o uzardi :F
-
Basketbol gibisi yok.
-
boy uzamasının %70 genetıktır yanı anne babadan gelir hoca yanı uzucagın kadar uzarsın 20-21 yasına kadar ekstra seylerle en fazla bı kac santım uzarsın
,dıye tahmın edıyorum
-
sana dediğim şey kesinlikle boy uzatıyor ama çok zahmetli ve masraflı bi iş ben başladım bunaldım devam edemedim prof. dr saraçoğlunun boy uzatma kürü fiyatı 250 lira haftada 3 kez balık yemen lazım ilgilenirsen söyle detayları anlatırım
-
adamgibi bunu yazdı:
boy uzamasının %70 genetıktır yanı anne babadan gelir hoca yanı uzucagın kadar uzarsın 20-21 yasına kadar ekstra seylerle en fazla bı kac santım uzarsın
,dıye tahmın edıyorum
tahminin doğru en fazla 8 cm benim arkadaşda 157 di 7 cm uzadı şimdi 1.65 filan