Kimler Sınıfta Kalıyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek
    Eeee millet şu durumda kimler sınıfta kalıyor? Karneler nasıl, kaç bir var. Beni sorarsanız 2. döneme 3 bir geliyor. Eğer ingilzicem 4 gelirse ortalama ile geçiyorum, şuan ortalamam 2.80 falan yıl sonu için.A.q şimdi hiç gidemem ağustosta bütünlemeymiş şuymuş buymuş. Hadi müritler sizde yazın
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    senin bi ayağın çukurda benim almancayla edebiyat kötü bide biyoloji, şu sıralar coğrafyadada sıçmaya başladım ama olsun, teşekkür koparabilkirim belki amk böyle okulun ya haftada 2 saatlik g*tü boklu almanca dersi için nerdeyse diğer bütün dersler kadar çalıştırıyo s!k kafalı hoca ama sınıfta kalma yok bize :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    oley bi almanca maduru daha:D::D almancadan 2 senedir kayıyorum abi bi dil bu kadar mı zor olur:D

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    yok lan yok ole bişe sukur ole bişi olsa evlatlıkdan red..

NesTo | same shit diffirent asshole
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rbtx
    rbtx's avatar
    Erkek
    ulen dua edin sadece 2 saat görüyosunuz bir senedir haftada 20 saat sadece almanca görüyorum fıttırdım fıttırıcam lan bi 4 sene daha almanca lan sevin lan bi dil bi insan
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    robotix oha abi sen ne okuyosun?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rbtx
    rbtx's avatar
    Erkek
    efem olaki eacı varsa ve işletme enformatiği yazmayı düşünüyosa yazsın :D nakamura marmarada işletme enformatiği diye bişi var o ne diye sorma benimde bi fikrim yok boğaziçindeki yönetim ve bilişimle eş değer avantajı almanca olması öle bişiler işte :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    robotix bi pok anlamadım ancak ben cevabımı aldım:D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Abu amk anlamiyorum bi insan evladi nasil 2 alir bi dersten, ben 2. donem okula sadece ugradim gecen sene, ama not ortalamasi 4.79 mu ne ? lan ne yapiyosunuz anlamiyorumki ? bi de AAAL zor derler amk.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    lise son sınıf 27 gün devamsızlık var ve şu an okula gitmem gerekiyor hatta 7.30 da okulda olmam lazımdı gitmedim :P ya gidip fişi çalcam yada sevk alıp ilaç yazdıracam doktora :P

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek
    Tarikatça sınıfta kalalım :D
Toplam Hit: 1676 Toplam Mesaj: 16