Kimler Sınıfta Kalıyor?
-
Eeee millet şu durumda kimler sınıfta kalıyor? Karneler nasıl, kaç bir var. Beni sorarsanız 2. döneme 3 bir geliyor. Eğer ingilzicem 4 gelirse ortalama ile geçiyorum, şuan ortalamam 2.80 falan yıl sonu için.A.q şimdi hiç gidemem ağustosta bütünlemeymiş şuymuş buymuş. Hadi müritler sizde yazın
-
senin bi ayağın çukurda benim almancayla edebiyat kötü bide biyoloji, şu sıralar coğrafyadada sıçmaya başladım ama olsun, teşekkür koparabilkirim belki amk böyle okulun ya haftada 2 saatlik g*tü boklu almanca dersi için nerdeyse diğer bütün dersler kadar çalıştırıyo s!k kafalı hoca ama sınıfta kalma yok bize :D
-
oley bi almanca maduru daha:D::D almancadan 2 senedir kayıyorum abi bi dil bu kadar mı zor olur:D
-
yok lan yok ole bişe sukur ole bişi olsa evlatlıkdan red..
-
ulen dua edin sadece 2 saat görüyosunuz bir senedir haftada 20 saat sadece almanca görüyorum fıttırdım fıttırıcam lan bi 4 sene daha almanca lan sevin lan bi dil bi insan
-
robotix oha abi sen ne okuyosun?
-
efem olaki eacı varsa ve işletme enformatiği yazmayı düşünüyosa yazsın :D nakamura marmarada işletme enformatiği diye bişi var o ne diye sorma benimde bi fikrim yok boğaziçindeki yönetim ve bilişimle eş değer avantajı almanca olması öle bişiler işte :D
-
robotix bi pok anlamadım ancak ben cevabımı aldım:D
-
Abu amk anlamiyorum bi insan evladi nasil 2 alir bi dersten, ben 2. donem okula sadece ugradim gecen sene, ama not ortalamasi 4.79 mu ne ? lan ne yapiyosunuz anlamiyorumki ? bi de AAAL zor derler amk.
-
lise son sınıf 27 gün devamsızlık var ve şu an okula gitmem gerekiyor hatta 7.30 da okulda olmam lazımdı gitmedim :P ya gidip fişi çalcam yada sevk alıp ilaç yazdıracam doktora :P
-
Tarikatça sınıfta kalalım :D
Toplam Hit: 1674 Toplam Mesaj: 16